kako je lahko mogoče ,da glasujejo samo 43 poslancev ..kaj je delalo ostalih 47 poslancev..vsem 47 poslancev ,ki niso glasovali bi jih odpustil in zamenjal z novimi poslanci v državnem zboru..saj so bili izvoljeni ,da bodo odločali in glasovali ..za… ...prikaži večza kazen in neglasovanje 47 poslancev bi jim vzel 1 mesečno plačo,da bi se spametovali in si zamislili,da so izvoljeni od državljanov ..
Ampak to si si pa pametno spomnili, da ne bodo prevzeli glasvnic. Kdor jih bo,... no saj mi ni treba nadaljevati. Pametni vemo. Tisti, ki imajo LEVO pamet pa naj malo razmišljajo.
Pa od kje se je priplazila tale groteskna pojava od Misica?? Ce ima on tako nizek iq naj nas ne obremenjuje s tem. In z izjavami ala imamo 48 glasov, z manjsincema
žerjav ni bil nikoli politik, ampak samo koristoljub! on in vsi v njegovi v stranki...Franca, Pukšič...
kako je lahko mogoče ,da glasujejo samo 43 poslancev ..kaj je delalo ostalih 47 poslancev..vsem 47 poslancev ,ki niso glasovali bi jih odpustil in zamenjal z novimi poslanci v državnem zboru..saj so bili izvoljeni ,da bodo odločali in glasovali ..za… ...prikaži večza kazen in neglasovanje 47 poslancev bi jim vzel 1 mesečno plačo,da bi se spametovali in si zamislili,da so izvoljeni od državljanov ..
g.jaki jaz sem ti že svetoval,da poiščeš pomoč na studencu.to je zate najboljša rešitev.s tem boš pustil vse ostale pri miru.bolnik bedni...
Ampak to si si pa pametno spomnili, da ne bodo prevzeli glasvnic. Kdor jih bo,... no saj mi ni treba nadaljevati. Pametni vemo. Tisti, ki imajo LEVO pamet pa naj malo razmišljajo.
gologlavi fašist bo napel vse moči, da ne bo ratalo.
Upajmo da res in da mu uspe!
'fašistu' namreč. Je treba eksplicitno napisati za LEVE pameti!
a res,da so se pametno spomnili?mene bi bilo sram.očitno imajo v svojih vrstah izdajalce,ki jih ne morejo poloviti.sramota.
No saj zdaj jih bodo ene par. Ni važno sredstvo!
a ker ste desni tolk bolj inteligentni? :D dej da ti ne bo pršlo :)
upam,da bo lovšetovo zoki odstavil od državnega korita...
Ste kaj Pahorja videli? xaxaxaxaxxa Po moje mu bo danes katrca crknla tam nekje med domom in parlamentom. xaxaxaxaxa
Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si"
ubogi križar, vedno bolj si jezen in zatežen...al nimaš babe, al pa nč ne fukaš, tojeto
...dokler tebe jebe tvoj JJ se dobro držiš, počak, da te zapusti, pa boš joku...
fuka on svojo roko
spoštovani žurnal.če ste brisali križarja,brišite tudi tri primitivce pod njim.hvala.
Pa od kje se je priplazila tale groteskna pojava od Misica?? Ce ima on tako nizek iq naj nas ne obremenjuje s tem. In z izjavami ala imamo 48 glasov, z manjsincema
jaki@fukam,fukam in to take,kot si ti v glavo,da se lahko penijo!
o Ljudmila je Gregorja nadomestila...je mogu it še enkrat svojim lekcijo spustit, da bodo ja vsi sigurno ostali na svojih mestih :)