Slovenija
212 ogledov

"Učitelj mi je prišepetoval odgovore"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 14:15 31.maj 2017.

    To je sigurno kakšna zaskrbljena mamica, ki jo skrbi za prihodnjo izobrazbo in s tem ali se bo njen otrok dovolj naučil ali ne. Želi si namreč pametnega otroka brez kakršnegakoli popuščanja, medtem ko sebe iz mladih let ne vidi. ...prikaži več Tudi njej so pomagali profesorji do zaključka šolanja večkrat sigurno. Zame osebno je to tipična neoiberalna idiotka. Pustimo otrokom živeti tako kot bi otroci morali živeti. Kakršnakoli pomoč na njihovi poti do uspeha pa tudi ni vredna obsojanj. Na Finskem vedo kako to poteka.

  • Avatar praufo
    praufo 18:03 31.maj 2017.

    v osnovi je to vse skupaj delo zaradi dela (lar pur lar), neka strašna preverjanja , medtem ko šolniki, ki bi moral predstavit ustrezna znanja svojim učencem, delajo kot delajo ... javno sicer ni podatkov o kvalificiranosti učiteljev, čeprav so ...prikaži več bili tudi oni testirani, pa se pozanimajte kakšni so bili rezultati ... sicer pa zakaj sploh toliko štale, če pa perspektiven folk itaq hodi v tujino, nikoli ne bo povrnil tega šolanja, na zavodu za zaposlovanje so pa sploh veseli, da gre čedalje več delovno sposobnega folka v tujino, ampak imajo pa čedalje večje pisarne ... to je slovenija - dežela penzionistov in birokratov, država pa po kredo

  • Janez_53 21:10 31.maj 2017.

    Alioness, če si Slovenec, te je lahko sram, da tako v nič daješ materni jezik! Pa še kako je pomembno, da obvlada vsak Slovenec slovenščino (in ne Slovenščino, Alioness)! NE MOREŠ BITI VRHUNSKI INŽENIR, ČE NISI V STANJU OBVLADATI MATERNEGA ...prikaži več JEZIKA! Večina znanj, ki jih moraš obvladati kot "vrhunski inženir", je bistveno zahtevnejših! Tudi tuji jeziki! Kako pa bi obvladal tuji jezik, če svojega maternega jezika nisi v stanju obvladati?

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 17:58 31.maj 2017.

    Znanje Slovenščine - predmet, glagol, povedek, pridevnik, navedek, medmet, rojstni dnevi raznih slovenskih in tujih pesnikov ter pisateljev, vsebina in pomen izbranih pisanih vsebin - sigurno ne pripomorejo k samostojnosti življenja - zagotovo tudi niso ti podatki pomembni za preživetje ...prikaži več ali sposobnost dobrega dela. Zakaj bi otrokom onemogočil biti vrhunski inženir, ker mu je poznavanje strokovne Slovenščine postranskega pomena?

  • Avatar praufo
    praufo 18:06 31.maj 2017.

    oprosti, ampak vse to je klobasarija, ker slovenija je banana država, kjer morajo biti banane ustrezne oblike, dolžine in barve ... tako dobro nam gre, da se pač lahko tako zajebavamo in živimo na kredo

  • Avatar praufo
    praufo 18:13 31.maj 2017.

    ... pa še svojih banan nimamo

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 18:03 31.maj 2017.

    Ta maturantek, ki je tožibaba pa misli da je bistvo šole memorizacija vsega in da se po tem meri sposobnost človeka. Šolstvo je tak al tak zgrešeno in uitelji to vedo, zato skušajo pomagat da imajo učenci možnost pokazat prave ...prikaži več sposobnosti na delih, ki so pomembni - tehnični predmeti, namesto da jih forsirajo z memoriziranjem.

  • Johnny13a 19:39 31.maj 2017.

    No, so tut druge cvetke. Pred cca 20 leti mi je moja profesorca zanalašč dala malo ali nobene točke od teh 20ih (nisem šel nikoli preverjati, samo vem glede na končno oceno), pa sem na koncu vseeno dobro pisal. Na ...prikaži več cesti, ko jo srečam, jo vedno hočem prijazno pozdravit, pa ko me vidi kar stran pogleda od jeze... To ti pač je kader, ki se zaposluje dandanes na srednjih - zafrustriran, nestrokoven, maščevalen in zajedljiv... Jedro spora je bilo to, da sem enkrat "klepetal pri njenm pouku"... No, vsaj za Ljubljano lahko rečem, da gredo večinoma samo najslabši učit...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.