Svet
686 ogledov

Ukrajina po navedbah Moskve z droni skušala napasti Putinovo rezidenco

Komentarjev 117
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • UkrajinskaZmaga 17:50 29.december 2025.

Če Rusi sami trdijo, da so ukrajinski droni napadli Putinovo rezidenco, potem je to gotovo laž. Vse kar Rusi rečejo, je točno obratno od resnice. Če rečejo, da bo Ukrajina izgubila to vojno, bo Ukrajina gotovo zmagala!

• Idioti 23:22 29.december 2025.

A tkole : https://www.youtube.com/watch?v=aGekR6WExN8 hihihihihi Bil sem v zaščitnem bataljonu GŠ TO SRS in bilo nas je 330. Bil sem v zaščitnem bataljonu brigade in bilo nas je ena desetina . Se pravi pred tremi Rusi je zbežalo 10 zaščitnikov ...prikaži večitnikov in cel štab tako hitro , da so štabne prostore zapustili nedotaknjene . Vsaj eno bombo bi lahko vrgel , da pustijo za seboj rompompom .

• Idioti 13:01 30.december 2025.

Razumem, da tebi s petimi NICi , tale filmana novica ni všeč , samo zato , ker ti ni všeč , ne moreš dati minuse , ker je video resničen . Če si pa ti zgrožen nad posnetim , pa ...prikaži večpa pejd na SODNO MEDICINO , da boš šok zbil s šokom !

CarZelenski 20:51 30.december 2025.

Na koncu se je izkatalo, da si imel do popolnosti prav, UkrajinskaZmaga! Če Rusi nekaj rečejo, je gotovo laž...in bila je laž!

• slavauk22 18:24 29.december 2025.

TO PA JE ENA VELIKA LAŽ TAKO KOT SO REKLI DA NE BODO NAPADLI UKRAINE IN SKUPAJ Z TISTO MARIO ZAKHOROVO POSMEHLJIVO IMELI ZA NORCA CEL SVET,,,

• Idioti 19:27 30.december 2025.

Kuker ti rečeš . UA je že v Podmoskovju . Pazite budaletine nacistične , kaj boste dali.

• slavauk22 19:29 30.december 2025.

dej drekopizda si pogumna samo na tipkovnici daj spizdi nazaj svojo vukojebino pajaco!

CarZelenski 20:53 30.december 2025.

Bravo slavauk22! Imel si prav glede ruske laži! Zdaj je že jasno, da nimajo dokazov, posnetkov ali ostankov dronov, na ne govorimo o pričah.

Vremebo 18:01 29.december 2025.

Končno je Ukrajina pokazala zobe! Še več orožja je potrebno poslati Ukrajini, da bo izbrisala Putina z obličja Zemlje.

SlavaUkrajini 17:41 29.december 2025.

To Ukrajina! To je prava poteza! Večina zahoda ne razume Putina. Vse kar on hoče je to, da se obdrži na oblasti, ker ga je strah, da ga bo nekdo ubil. Briga njega za Rusijo. Njegova rezidenca je zato bolj ...prikaži več zaščitena kot ruske rafinerije. Zdaj bo še več zračne obrambe preusmerjene tja. Slava Ukrajini!

Slayer 19:34 29.december 2025.

Čakaj malo,a se zeleni narkoman ne zalaga za MIR,pa to,kreteni retardirani???!!!

• Dawkins 19:40 29.december 2025.

Slovenska podpora Ukrajini je vse večja! Hvala Sloveniji in Slovencem!

• atamama 21:57 29.december 2025.

Hahaha, od kje in koga???? Od politikov? Ker od ljudi ne

• Idioti 23:25 29.december 2025.

Tale novi NIK je prtegnjen glih tko k tisti , ki ima 18 nikov !

luckyss_1 19:31 29.december 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Ukrajinci so skoraj ubili Putina, ki se je zdaj skril v podzemni bunker, kjer si vbrizgava heroin skupaj s Šojgujem. Revež še sebi ne more zagotoviti varnosti, kaj šele svojemu patetičnemu narodu. Ruski ...prikaži več narod v bistvu ne obstaja. Tu so ukrajinsko govoreči ljudje severovzhodno od Ukrajine.

• atamama 21:55 29.december 2025.

Ulala, to je pa že kra skropucalo podobno kot bi ga angleška obveščevalna skreirala...hahahaha

luckyss_1 14:14 30.december 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Putin je rojen v Ukrajini in ima tipičen severni dialekt ukrajinščine. Prav zato si tako želi priključiti svojo domovino Rusiji, ki je njegova mačeha. Ruskega jezika ni!

Grok 19:34 29.december 2025.

Inteligentnim ljudem je jasno, da so Putinu šteti dnevi. Ukrajinci ga bodo skenslali. Letel bo iz 10. nadstropja.

Umetna_Inteligenca 19:45 29.december 2025.

Inteligentnim ljudem je jasno, da je Rusija to vojno izgubila. Nacist Putin se bori le še za svoje golo življenje kot Hitler v svojem bunkerju.

• Idioti 23:30 29.december 2025.

Pizda kaj naj naredim , ker po tvojem razumevanju vesolja nekateri nismo inteligentni v glavo ! Bom že prežvel , slišiva se ko pridemo, hočem reči mi neinteligentni do Dnjepra in hopsnemo mimogrede še Odeso , vi pa v Nemčijo ...prikaži večjo , Francijo , Anglijo . Se vaše inteligence že zelo veselijo ! Nekateri smo pač NKVD , pa nam ni za zamert.

Putinček 19:43 29.december 2025.

Joj, usral sem se! Moj ljubček Šojgu, pridi sem in me objemi, strah me je!

SlavaUkrajini 19:38 29.december 2025.

Ukrajina vse bolj diha za ovratnik nacističnim okupatorjem. Zradirali so jim strateške bombnike, črnomorsko ladjevje in naftne rafinerije. Zdaj pa jih tolčejo tam, kjer najbolj boli: po Putinovi rezidenci.

• AdamAnt87142 19:56 29.december 2025.

Še malo, pa bi Ukrajini uspelo. Naslednjič pogovori ne bodo več potekali s Putinom ampak z njegovim naslednikom in potem naslednim naslednikom, kot pri Hamasu.

• Idioti 23:32 29.december 2025.

Ne želite si Medvedeva , ker UA več ne bi bilo !

• Mojca17 19:47 29.december 2025.

Putin se laže! Ukrajina ni napadla njegove rezidence! To je naredil kar sam s svojimi lastnimi droni, samo da bi miniral mirovni proces.

malonaokoli 06:51 30.december 2025.

Včeraj sem spoznala zelo prijetno družino iz Ukrajine, ki so kupili sosednjo hišo. No, sedaj imam na levi Ukrajince na desni pa Ruse ! moja snaha pa Poljakinja. He, he, Putin izgublja smisel življenja.

Profesor 08:03 30.december 2025.

Rusofili tukaj na portalu te bodo prepričali, da so vsi Ukrajinci navadni nacisti in imajo polna stanovanja kljukastih križev. Če ne bi bilo Putina, bi Rusi in Ukrajinci živeli v sožitju.

• Idioti 12:56 30.december 2025.

Hoćeš reči , da si med dvema ognjema ? Jaz se s tem ne bi hvalil !

Profesor 08:00 30.december 2025.

Kmalu se bo Putin bolj bal, da ga ubijejo Ukrajinci, kot njegovi lastni zarotniški povzpetniki.

• Idioti 12:54 30.december 2025.

Pozabljaš , da so Rusi zmeraj imeli vrhunske agente v njihovih domicilnih državah ! Še večji hec je , da ne za denar ampak prepričanje . Nekateri so pač prepričani , da so Slovani in ne Nemčurji , v katero ...prikaži večo naročje nas pelje koalicija ptićev in pocestnic !

Človek2025 07:58 30.december 2025.

Vse kaže, da Rusi še svojega Putina niso sposobni braniti.

CCCP 14:03 30.december 2025.

CCCP že dolgo ni več, zato lahko droni mirno letijo čez celo Rusijo in jih sestrelijo šele nad predsedniško palačo. Kakšna patetična vojska je to?!

• Kmodri_ 20:58 29.december 2025.

To je fake news! Prelepo, da bi bilo....res...! Če pa jim uspe....pa kap dol! Zlo je treba eliminirat...in Putler je utelešenja zla...

Vremebo 19:55 29.december 2025.

Če bi EU v Ukrajino poslala dovolj orožja, bi Putina že zdavnaj zradirali.

• Idioti 23:35 29.december 2025.

V ljudeh je problem , ne v orožju ! Puško zna po 10 dnevih vsak vrtet , Abramsa ali Leoparda pa šele po 1 letu . Zato so šla v enem dnevu rakom žvižgat 4 Avstralska Abramsa od 58 darovanih ...prikaži več . Sam to za ena piskarala ni dogodek .

Vremebo 12:11 01.januar 2026.

Hja ne vem idioti, pravkar po Pokrovsku divja okoli 50 avstralskih Abramsov.

Profesor 13:59 30.december 2025.

Ukrajina je že pred Moskvo in bo kmalu obkolila Putinovo palačo! Droni so zato povsem irelevantni, ker Putin nima več kam pobegniti. To je poročanje iz bližnje prihodnosti.

• AdamAnt87142 20:38 30.december 2025.

Hecno je, da se je Putin čisto gladko zlagal Trumpu glede napada na njegovo rezidenco! Napad se sploh ni zgodil! Ni posnetkov, ni prič, ni ostankov dronov, ni dokazov in nihče ni slišal kakšnega streljanja ali eksplozij na tistem območju, ...prikaži več pa še uradna statistika ruskega notranjega ministrstva ne potrjuje števila sestreljenih dronov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.