Vingegaard: zakaj že, bi ti Pogi prepustil zmago?
Jašna s tabo nekaj, ni vredo!
Otročja izjava
Jašna53 a je s tvojim podstrešjem vse v redu? Seveda Pogačar ni božiček in zakaj bi bil?? On je profesionalni kolesar, ki dirka za zmago in tako je tudi prav.
Kaj je Vingi, ti si jo prepustil Primožu ?! Največji egoist je prav Vinograd..
"Upal sem, da mi bo Pogačar prepustil zmago, ne zamerim mu"A tako kot lani,ko mu je on ni,pi bledolična hinavska
Jašna s tabo nekaj ni v redu.Pogačar je Junak Slovenije.
jašna je slovenski izrodek,bolan v glavo
Idiotija, izgleda, da ze vsi dirkajo, da bi bili drugi! Prvi? Pa ne no, nocem zmagati, to pa ne!!!
Ni pogaćar božiček, tako, kot Rogla, pogaćar je egoistični pizdek in zato ga velika večina Slovencev ne mara!!
PP
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Vingegaard: zakaj že, bi ti Pogi prepustil zmago?
Jašna s tabo nekaj, ni vredo!
Otročja izjava
Jašna53 a je s tvojim podstrešjem vse v redu? Seveda Pogačar ni božiček in zakaj bi bil?? On je profesionalni kolesar, ki dirka za zmago in tako je tudi prav.
Kaj je Vingi, ti si jo prepustil Primožu ?! Največji egoist je prav Vinograd..
"Upal sem, da mi bo Pogačar prepustil zmago, ne zamerim mu"A tako kot lani,ko mu je on ni,pi bledolična hinavska
Jašna s tabo nekaj ni v redu.Pogačar je Junak Slovenije.
jašna je slovenski izrodek,bolan v glavo
Idiotija, izgleda, da ze vsi dirkajo, da bi bili drugi! Prvi? Pa ne no, nocem zmagati, to pa ne!!!
Ni pogaćar božiček, tako, kot Rogla, pogaćar je egoistični pizdek in zato ga velika večina Slovencev ne mara!!
PP