Naciji tud skoz jokate, na teh portalih. No bolj derete se, ampak v bistvu vas je strah vaše homoeroticne neznosti. Kaj pa če je vse res? V zivljenju se nisem imel problema ne z gejem ne z lezbijko ne z… ...prikaži več njihovimi otroki. Narava jih je tako naredila. Bi vas tepel nacije, ampak ne bi nic pomagalo. lacni ste ljubezni socloveka.
Vnaprej pa vsekakor preprečit, da bo še kdaj lahko kakšn politična opcija postavljala svoje ustavne sodnike. To bi morala biti strogo profesionalna skupina ljudi. Kvečjemu po mojem ne bi smeli biti člani nobene stranke.
Ne da nisi sposoben. Nimas pravice. Mogoce je pa tvoja vzgoja sina ali hcere napacna. Dejmo ti ju vzeti. Ne delas na blagor države in naroda. Fantje, res bo treba zacet brat vec knjig in zaceti potovati. Tale omejenost je… ...prikaži več res strasljivo problematicna.
to je vedno tako v demokraciji! vedno večina odloča o manjšini in to na vsakih volitvah.
Enotni sodniki, ni kaj. Takoj jih razpustiti. Tako se bojijo JJ, da se takoj pokakajo v pleničke.
To ni US, to je ustavni gnoj
Zdaj pa pederčki v jok!
Naciji tud skoz jokate, na teh portalih. No bolj derete se, ampak v bistvu vas je strah vaše homoeroticne neznosti. Kaj pa če je vse res? V zivljenju se nisem imel problema ne z gejem ne z lezbijko ne z… ...prikaži več njihovimi otroki. Narava jih je tako naredila. Bi vas tepel nacije, ampak ne bi nic pomagalo. lacni ste ljubezni socloveka.
Vnaprej pa vsekakor preprečit, da bo še kdaj lahko kakšn politična opcija postavljala svoje ustavne sodnike. To bi morala biti strogo profesionalna skupina ljudi. Kvečjemu po mojem ne bi smeli biti člani nobene stranke.
SE strinjam da je presoja na trhlih temeljih, ker so štirje glasovali protiustavno !!!
Rdeča drhal hoče uničiti temelje normalne družine !!!
SE strinjam, štirje so glasovali protiustavno !!
Milan,ti si peder
Če bi bil ne bi nasprotoval zakonu, raje poglej sebe če je s tabo vse OK !!!!
Opažam ,da ti ni jasno zakaj sploh gre ,samo posvojitev otrok je potrebno preprečit in to tujih !!!!
ej jakec ali se mogoče ponujaš?
Milan je definitivno pedercina od karakterja. ;) matra ga sreca drugih ljudi, ker je sam nesrecen. in pol morajo bit se drugi. Da je v druzbi.
Ne sem strasno heteroseksualen in ljubim zenske. privoscim pa vsakomur sreco, sploh ker to nikakor ne omejuje mojih svoboscin.
Ne da nisi sposoben. Nimas pravice. Mogoce je pa tvoja vzgoja sina ali hcere napacna. Dejmo ti ju vzeti. Ne delas na blagor države in naroda. Fantje, res bo treba zacet brat vec knjig in zaceti potovati. Tale omejenost je… ...prikaži več res strasljivo problematicna.
Komunistična Partija Janše?
Pameten si, me zanima kaj ješ. :-)
Saj so se odločili - po zdravi pameti. V čem je problem?
mph; Samo KPJ!