Mislim, da ima Virtus d.o.o. sedež v Sloveniji, lastnik Virtusa d.o.o. pa je neko pradalčniško podjetje daleč v pravljični davčni oazi. Vito in njegovi pač čisto slučajno kdaj pa kdaj zaidejo v te "revne" zgradbe. Ne bi bil… ...prikaži več rad žaljiv, ampak ovce se bodo morale na vse te kriminalne finte navaditi ali pa nehati biti ovce. Torej ovce - ali ne ovce? Bomo videli na protestih!
Iz javno dostopnih podatkov Osnovni podatkiDolgi naziv PRS: VIRTUS izvoz, uvoz, zastopstva d.o.o.Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJEŠtevilo zaposlenih: 0 zaposlenihMora bit pa res "perpeto mobile" ta firma, da brez zaposlenih ustvari nekaj sto tisoč EUR prihodka na leto
Sem nedolžen, nisem bil jaz, ...ni moje, to je bil konstrukt ...Neskončna sprenevedanja, ki smo jih že vajeni vseh 23 let samostojnosti, so postala vsakdanja praksa.
Aha a pol se šlepa pri sinovi firmi..ali plačuje najemnino, ali ga firma kar časti in se na ta način izčrpava ?
ni na papirjih ja, so pa drugi na papirju za njega.. sej vemo kako to gre.. nisi edini
Mislim, da ima Virtus d.o.o. sedež v Sloveniji, lastnik Virtusa d.o.o. pa je neko pradalčniško podjetje daleč v pravljični davčni oazi. Vito in njegovi pač čisto slučajno kdaj pa kdaj zaidejo v te "revne" zgradbe. Ne bi bil… ...prikaži več rad žaljiv, ampak ovce se bodo morale na vse te kriminalne finte navaditi ali pa nehati biti ovce. Torej ovce - ali ne ovce? Bomo videli na protestih!
Drugorazrednik se ne bo nič oglasil?
Časti časti...
So se že navadile... Prvi dan... Samo kaj ko ne bodo imeli nič od tega. Če bi se zbunili, bi pa res bilo danes mnogo bolje.
Iz javno dostopnih podatkov Osnovni podatkiDolgi naziv PRS: VIRTUS izvoz, uvoz, zastopstva d.o.o.Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJEŠtevilo zaposlenih: 0 zaposlenihMora bit pa res "perpeto mobile" ta firma, da brez zaposlenih ustvari nekaj sto tisoč EUR prihodka na leto
kakšna je to država no ?! Kaj vse bomo še izvedeli ?
http://www.bizi.si/VIRTUS-D-O-O/
si pa debil, zrel za odstrel
tkasna, ki si jo lati ozji krog ljudi, ki nas imajo nas, ki nismo politicno pripadni za bedake
Vsak dan nekaj novega, pa mislim,da smo šele pri eni desetini očiščenega svinjaka.
ni stric, bivši predsednik, Danilo nič komentiral.
Kaj pa salatar in jaklić, ups to so pa naši...
Sem nedolžen, nisem bil jaz, ...ni moje, to je bil konstrukt ...Neskončna sprenevedanja, ki smo jih že vajeni vseh 23 let samostojnosti, so postala vsakdanja praksa.
Nedolžne svinje pa medtem gledajo iz svinjakovega kota in krulijo.
" Novinarji so za to vedeli, a si, dokler ni padel Janša, o tem niso upali pisati"Pa ne da ste se na Žurnalu bali Janše?
Končno pameten komentar
sam najvecja fora je pa to: novinarji so se bali Janeza janse. To je pa res fora.
ah dej no?