Slovenija
38924 ogledov

Bralka želela parkirati v Tivoliju, pričakal jo je hladen tuš

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 07:20 07.september 2024.

    Draga BRALKA veš koliko parkirišč je zasedenih za kar porabim vsak teden veliko nepotrebnega časa . Komu se naj pritožim ?

    • Avatar Garancija
      Garancija 07:41 07.september 2024.

      Kaj vam še zdaj ni jasno čigava je ljubljana

    • Avatar NickMason
      NickMason 14:31 07.september 2024.

      Slovenska kakor vem,še vedno in vedno bo,dela pa tisti ki hoče delat,realno pogledano slovenec noče delat ,takoj proda vse skup raje kot da bi kaj ustvarjal.

  • atamama 09:24 07.september 2024.

    Mene pa zanima na koga se obrnem, ker bi najel javno parkirišče na Viču, dnevno od 17 do 08 naslednji dan? Do sedaj sami negativni odgovori......

    • Avatar Zoran
      StarMačk 11:23 07.september 2024.

      Zakaj bi najemal javno parkirišče v času ko le to ni plačljivo? Sicer pa je možno najeti le plačljivo javno parkirišče varovano z zapornico ali fizično ali pa, če gre za javno garažno hišo. Za plačljivo nezavarovano obcestno parkirišča pa ...prikaži več ali imaš letno-mesečno dovolilnico ali pa plačaš časovno parkirnino...

    • atamama 16:27 07.september 2024.

      Rad bi parkiral stano na istem, pa pravijo da mora biti vsem enaka možnost, torej če so tam dali trak zakaj še meni ne ustrežejo? Ali je moj denar manj vreden?

    • Avatar Zoran
      StarMačk 17:16 07.september 2024.

      Očitno nekateri ne razumete, da ne spadajo vsa javna parkirišča pod enak režim. Gre v vašem primeru za namensko javno parkirišče, mogoče celo zavarovano z zapornico ali pa so to le parkirna mesta zarisana ob cestišču, oz. parkirišča v strnjenem ...prikaži več naselju? Velika večina teh spada pod javno dobro in tam služnostna pravica ni možna. Torej takšnega parkirišča ni možno ne najeti, še manj pa kupiti!?

  • Grunf 12:03 07.september 2024.

    Če že novinarji pišete o zadevah, ki so vsaj na prvi pogled videti nenormalne, se vsaj toliko potrudite in preverite, ali je po veljavni ureditvi parkiranja v glavnem mestu države, ki je sicer že zdavnaj postalo županov pašaluk, najemanje prakirišča ...prikaži več s strani zasebnikov sploh dovoljeno. Po vsej logiki parkirišča temu niso namenjena, ali pač. To raziščite, sicer je nabijanje brez veze. Sicer pa, kar ste želeli, to imate.

  • Avatar Leon
    Leon 15:23 07.september 2024.

    Zakaj sovražite Srbe ? Kaj pa športniki Dončić, Dragić ....brez njih ne bi bilo prepoznavnosti Slovenije.

    • Kmodri_ 18:16 07.september 2024.

      Srbini so nadut narod, ki ima kolonialne težnje! Poleg tega pa imajo sindrom kalimerota...vedno krivi Zahodnjaki! Ni Srbina, ki ne bi krivil zahod za lastno bedo v katero so se so sami spravili! več stoletji se trudijo prevladati na Balkanu ...prikaži veču i čak do Triglava! Naj se se malo prizemljijo in nehajo sanjati o restituciji Velike Srbije!

    • Slovenecinpol 14:32 08.september 2024.

      Kmodri, bolje nadut kot da je Hitler ponosen na nas, zaradi takih kot si ti, samo še skandiraj z iztegnjeno roko, evropske vrline myass

  • jezero 11:17 07.september 2024.

    Če so razprodali že vso Slovenijo, zakaj be bi razprodajali še parkirišča?

    • Avatar Leon
      Leon 15:18 07.september 2024.

      Parkirišča niso last RKC !

  • Slovenecinpol 14:36 08.september 2024.

    Jaz sem šel tudi mimo, vsak avtomobil je imel na eni strani srbsko in na drugi slovensko zastavo, to malenkost je avtor članka izpustil. Še dobro da imamo objektivne medije...

  • Avatar NickMason
    NickMason 11:01 07.september 2024.

    Bralka,kje ti je spoštovanje,hodi peš malo tako kot vsi.

  • darinka67 10:07 07.september 2024.

    Tako izkazovanje tujih zastav je prekršek. Škoda, ker bralka ni poklicala policije..... (je le za uradne delegacie, uradni predstavniki zakonodajnih, sodnih ali izvršilnih organov tujih držav, ob mednarodnih srečanjih in mednarodnih športnih ali drugih javnih prireditvah ali javnih shodih z ...prikaži večz mednarodno udeležbo ter pred hoteli in drugimi objekti, kjer se z izobešanjem označuje njihova namembnost.)

    • Avatar Zoran
      StarMačk 11:11 07.september 2024.

      Ste bili kdaj prisotni na mednarodni športni prireditvi ali to gledali po TV? Na vse zadnje ali ste po TV gledali nedavne olimpijske igre v Parizu? ZJRM-1 res opredeljuje namen in način IZOBEŠANJA zastav tujih držav, ampak ničesar ne pove ...prikaži več ali določa glede NOŠENJA zastav tujih držav, npr. javnih ali drugih prireditvah, razen v delu ki pravi, da se ne sme krniti ugleda Republike Slovenije ali tuje države! Zakonske prepovedi ni, po potrebi se lahko tovrstno problematiko sproti ureja z uredbami!

    • darinka67 11:43 07.september 2024.

      Ni res. Vi ste se obesili samo na prvi del " ne sme krniti ugleda RS" 2. del ste pa pozabili. ..Zastave tujih držav se lahko izobesijo samo, če se s tem ne krni ugleda Republike Slovenije ali tuje države, ...prikaži več smiselno na krajih in na način, kot ga določa predpis, ki ureja izobešanje zastave Republike Slovenije

    • Avatar Zoran
      StarMačk 11:58 07.september 2024.

      Izobešanju zastav, kaj tu ni jasno??? V dani situaciji, tako kot npr. športnih prireditvah, pa ne moremo govoriti, da gre za izobešanje zastave. O drugačni rabi tujih zastav (prav tako slovenskih) pa Zakon ničesar ne pove! Se pa po zakonodaji ...prikaži več lahko tudi to področje sproti in po potrebi ureja z uredbami!

    • darinka67 13:09 07.september 2024.

      Zastave na avtomobilu so izobešene. Kaj vam tu ni jasno? Očitno ste slepi ali pa se slepite. In ta dogodek ni bil športne narave. To dokazuje, da tudi članka niste prebrali. Ah StarMačk, malo bolj se potrudite.

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 14:13 07.september 2024.

      Iz komentiranja je jasno, da bo potrebno najprej razčistit osnovne pojme! Zakonodaja določa kdaj, kje in kako mora državna zatava biti izobešena, podvržena pravilom dolžnega ravnanja! Če pa nekdo npr. zastavo ali "zatakne" za šipo avta in se vozi naokoli ...prikaži več ali pa če z njo maha na neki prireditvi to še ne pomeni, da je zastavo izobesil, ampak s tem kaže, da nekaj slavi ali navija. To pa zakonsko izrecno ni niti prepovedano, niti dovoljeno! Pri tem posameznika veže predvsem spoštljivo ravnanje!

    • Avatar Zoran
      StarMačk 00:15 08.september 2024.

      Zastave na avtomobilu so izobešene... Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha...

    • darinka67 09:04 08.september 2024.

      @StarMačk Lahko se mi posmehujete, a kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Samo dam vam primer: izobésiti -im dov. (ẹ́ ẹ̑) - obesiti na vidno mesto. In v tem primeru je zastava (pa čeprav majhna) na vidnem mestu in ...prikaži večn s tem namenom, da jo vidi čim več ljudi... Ja, StarMačk, mislite, da ste pametni, pa nimate osnov raziščiščenih. Ko vas z argumenti zabijem nazaj. Neprecenljivo :)

    • Avatar Zoran
      StarMačk 11:58 08.september 2024.

      Argumenti? Kakšno pravno veljavo ima Slovar slovenskega knjižnega jezika na izobešanje zastave??? Če se že izpostavljamo argumente, bi tu edini pravi argument lahko bil kodeks rokovanja z zastavo, ki definira rokovanje in kulturo uporabe vseh zastav. Tudi to, da zastave ...prikaži več ne smemo nikoli pripeti na pokrov motorja, streho in bok avta, vlaka ali plovila, kar bi veljalo v danem primeru! Ampak gre "le" za kodeks, ki je (na žalost) glede ukrepanja v nekaterih točkah nedosledno podprt s pravno podlago.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 11:59 08.september 2024.

      Pardon, podprt z zakonsko podlago!

  • Avatar lopov
    lopov 07:41 07.september 2024.

    Ljubljana je srbija.. počasi bo tako če ne razumeš srbski in ne obvlada# cirilico ti bo prepovedano hodit v ljubljani... ker večinski srbi se ne bodo prilagajalo majn#ini slovecem... pa še srb je župan

    • Seni Černe 08:05 07.september 2024.

      srbe na vrbe,pa deporterat to nesnago

    • Avatar Garancija
      Garancija 08:15 07.september 2024.

      Ste ga volili,zdaj boste njega prosili za službe

    • Slovenecinpol 14:33 08.september 2024.

      Seni bravo bravo kažeš v lepi luči naš Slovenski obraz, pravi nacisti

  • koki 08:33 07.september 2024.

    Želeli ste imate.

  • Grof 08:28 07.september 2024.

    Eden redkih Srbov, ki so začeli okupacijo Ljubljane ped pol stoletja in več, je Jankovič, jebe ga E e, drugi pa so dozadnje primitivna banda čefurjev, ….nacionalnost in Vućić jih jebe v glavo

    • Avatar Zokispoki
      Zokispoki 18:24 07.september 2024.

      Zoran Janković sicer nosi srbski priimek, Srb po celični sestavi pa je toliko kot je Slovenec, saj je njegova mama Ivanka po svojih starših avtohtona Notranjka, ki izvira iz Starega trga pri Ložu, torej čistokrvna Slovenka. Tudi sam ga kot ...prikaži več človeka ne prebavljam najbolje, ampak mimo nekaterih dejstev ne moremo!

    • Slovenecinpol 14:35 08.september 2024.

      Vsaj imamo župana, ki karkoli naredi, od prejšnjih županov nismo dobili nič, me zanima kam so denar vlagale, pa imajo veliko bolj Slovenske priimke od našega dragega župana

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.