Avto

Prodal je avtomobil, ta nepričakovani strošek ga je presenetil

Komentarjev 45
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • herman3 08:40 24.januar 2026.

Za 30 eur se joče, ubogi revež, kaj se šele zgodi, ko mora na servis. Tanka pa tako verjetno za 5 eur. Jaz mu priporočam bicikl.

• rd2dmk2 10:16 24.januar 2026.

herman , tu se ne gre za znesek, tu se gre za pošteno poslovno prakso in princip. danes imaš 4 postavke, jutri že ducat. tu se moramo potrošnik upret takemu bnačinu ropanja. jest denarja ne serjem, se moram pošteno potrudit ...prikaži več za svoj zaslužek in se mi trapasto zdi takole metat eure stran. in za vse vas- zelo rad dam napitnino- če se je jo dotični zasluži. ne dam pa nekomu, ki nekaj od mene zahteva , pa za to ne naredi nič ali celo zelo slabo.

• djdj 10:33 24.januar 2026.

Jaz sem prodal v preteklosti registriran Tomos za 100€ S kupcem morava urediti še prepis. Ob klicu na AvtoKrka, mi o ceni ni nič povedala. Me zanima, koliko me bo stalo, ker v navadi je, da prepis plača prodajalec.

• djdj 10:35 24.januar 2026.

Bistvo komentarja, da izgubim tretino od že tako nizke prodajne cene.

• blayo 12:11 24.januar 2026.

djdj, ceno drugič nastavi 35 EUR višje in je zadeva rešena.

• blayo 12:15 24.januar 2026.

rd2, a tebi se to ne zdi pošteno? Zaračunaš stranki točno tisto, kar si zanjo opravil. In to vse lepo transparentno, vsaka postavka lepo ba računu, nič "zavito" v neke pavšale, ki si jih potem nihče ne zna razložit. Edino ...prikaži več kar ni OK je to, da te o tem ne obvestijo prej. Načeloma bi cenik teh storitev moral viseti v poslovalnici na vidnem mestu.

• rd2dmk2 19:20 24.januar 2026.

hm blayo-- imaš po eni starni prav. pa bom dejal takole. banka. odprem račun in nanj položim svoj denar. za hranjenje mi zaračunajo, pa dvig mi zaračunajo, za pošiljanje mi zaračunajo in na koncu mi zaračunajo še vodenje računa, to ...prikaži več je zabeleženje vse stvari, ki so jih naredili. vse je po ceniku. in zdaj te vprašam, kolikokrat so zaračunali isto stvar. hočem povedat, lahko je drugo ime ampak konec koncev isto stavr računajo večkrat.

• rd2dmk2 19:22 24.januar 2026.

da bom zdej mal zajebant in blesav- preverjanje kupca in prodajalca. kaj če sta oba naenkrat potegnila vsak svojo osebno in je birokrat preveil obe z enim hitrim pogledom ? a pripada kaj popusta ?

• blayo 23:15 24.januar 2026.

Pa saj ne gre za birokrata ampak za zaposlenega tega podjetja. To je njihova tržna dejavnost. Kar se tiče banke... če ne rabiš osebnega stika oziroma podpore, odpri pri N26 ali Revolut, ostalo je boj z mlini na veter, nima smisla.

• rd2dmk2 10:42 25.januar 2026.

no moja iskušnja pred leti sem želel kupit nekaj nakitajskem. pay-pal ni govora. sem moral nabavit tisto kartico darilno da sem miren pri spletnem nakupu. ok gre. paypal nabavil, ker ne gre nakazilo direkt na banko brez provizije. sedaj pa ...prikaži veča ta isti paypal ne morem uporabljat, niti ga zapret niti dobit enga da mu povem da hočem zapret, razen neki UI, ki pa stalno ugotavlja da ne razume mojga problema in zakaj ne dela pay-pal. ker sem ga premal uporabljal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.