Slovenija

V parlamentu zavrelo, letele težke besede: "Ta prokleta banda" in "cigo jedan"

Komentarjev 47
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 14:21 17.februar 2026.

Svečkarji so vedno bolj nestrpni. Jebejo jih z desne in leve ..

luckyss1 14:27 17.februar 2026.

Kaj je Cigler-Kralj jezen, če ga je poklical po profesiji- Cigo jedan....

uros8 20:29 17.februar 2026.

Desničarsko gnilobo smo že v nekaj njihovih mandatih spoznali, zato bomo za Levico/Vesno in Svobodo glasovali in še naprej plesali, medtem ko bodo desničarji še naprej nemočno srali in jedikovali.

torolino 21:27 17.februar 2026.

Govori v svojem imenu, kaj boš. Lahko voliš tudi Kardelja v spomin na lepe ti čase..

• Dieta 15:24 17.februar 2026.

NSi so polnoma zliti s pokvarjenci, SDS ki ga vodi Janša

• Dieta 20:41 17.februar 2026.

Ubogi Vrtovec, meša se mu. Mora pod nujno z Janšo vkup v vsakem primeru. Tam bodo skupaj kršilci zakonov in desničarji, ki se imajo za demokrate.

• Dieta 15:24 17.februar 2026.

To pa politika Slovenije. skorumpirani in obsojeni Janša je naučil brezsramnosti še NSi, ki sedaj enako ravnajo. Pred mesecem dni so NSi in SDS obstruirali in preprečili obravnavo zakon " poštenih v parlamentu", zdaj gre za " sprejem v Janševo vlado"

• Dieta 20:44 17.februar 2026.

Vrtovec zelo slabo izgleda. Lasje izpadajo, podočnjaki pa rastejo.

Leon 12:23 17.februar 2026.

In poslanci Svobode so slekli rokavice ter odgovarjajo v žargonu SDS in NSi ,da lahko primitivci zadeve razumejo ! Edino se mi zdi primerjava Vritovca z cigani žalitev za Rome .

• twitko 15:11 17.februar 2026.

Poslanci Svobode so bili vedno eni na hitro skupaj zmetani primitivci tako kot Golob in njeogva ljubica. Golob in njegovi pajdaši so imeli leta 2022 več kot 40% podpore. Zdaj jih podpira manj kot 20% ljudi. Pravi eksous.

• Ender 15:39 17.februar 2026.

Kako sem srečen ko gledam žaubija v parlamenti ,, ampak ko bi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni i v ...prikaži večv koaliciji npr mesečniki ki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.