Smo bili v italiji,ko nekaj švigne mimo nas,in to je bil redni vlak,pri nas tudi nekaj švigne mimo nas in bil je poštarski golob,vlaka pa ni bilo,ker ima 3 urno zamudo
Da bi pa posadili drevesa jim ne pade na neumnost?! Imam staro lesko pred hišo in naredi takšno senco, da mi lahko celo mesto zavida! Sosedi so pa še posekali kar so imeli. Verjetno obožujejo prženje pri 30° v hiši ;-)
Šircelj grozi z rebalansom proračuna, luknja in primankljaj ostaja isti. Večino denarja pa se bo uporabilo za oboroževanje. Ne vem, kako se Nato predstavlja premike vojaških vozil po naših cestah , ki so tako zdrapane.
Če bodo pri nas še malo upočasnili vlake, bodo v rikverc vozili.
Točno tako sem sam mislil! Ko počasneje ne gre daš v rikverc!
Tile tiri od Marije Terezije bodo zdržali,ker za nove nimajo,so pa plače redne in velike
Smo bili v italiji,ko nekaj švigne mimo nas,in to je bil redni vlak,pri nas tudi nekaj švigne mimo nas in bil je poštarski golob,vlaka pa ni bilo,ker ima 3 urno zamudo
Je tako, pobrali keš, kupili tirnice dvomlmive kvaltete...
Čakamo, da nam EU zgradi nove tire. Imeli bodo klimatsko hlajenje in bodo prevozni tudi poleti ;-)
tega vrtovca pa v arest
Da bi pa posadili drevesa jim ne pade na neumnost?! Imam staro lesko pred hišo in naredi takšno senco, da mi lahko celo mesto zavida! Sosedi so pa še posekali kar so imeli. Verjetno obožujejo prženje pri 30° v hiši ;-)
Šircelj grozi z rebalansom proračuna, luknja in primankljaj ostaja isti. Večino denarja pa se bo uporabilo za oboroževanje. Ne vem, kako se Nato predstavlja premike vojaških vozil po naših cestah , ki so tako zdrapane.
Naše vlake upočasnjujejo,joj aja veliko hitrost imajo 60km/h a gre manj.Zadnjič sem s skirojem vozu vzporedno cca 500m.
Pri nas asvalt ne more spokati, saj ga ščitijo stoječa vozila s svojo senco ;-)
Kaj morda ni res?
tako bi morali zapirati naše avto ceste ko v nemčiji