Slovenija
21049 ogledov

V SD vse bolj vre, Janša po spletu brije norce iz Tanje Fajon

Komentarjev 41
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 21:04 04.februar 2024.

Vre tudi v sekti SDS glede na poplavo člankov na Nori24tv, ki branijo njihovo ne/vpletenost..Ne predstavljam si, da ne bi imeli prste vmes. Vsaj do interpelacije naj se počaka, da vidimo kakšen žebelj bo tudi za njihovo krsto..V koaliciji pa, ...prikaži več naj se prizna koletivna odgovornost SD in na čelo naj si postavi Dominiko Š.P . To bi bilo za Golobovo vlado edino sprejemljivo.

torolino 21:51 04.februar 2024.

Si se izobrazil na novi,🙉? Pa praviš , da to ni za gledati, lažnivi kljukec .

• popokatopetl 23:01 04.februar 2024.

Fajonova je dejansko zabredla v godljo. Ampak JJ je pa ta zadnji ki ima tu za brit norce, saj je v globoko godljo zafural celotno slo desnico - majke mi, majke mi, majke mi, v penzijo!

• Pierre 09:53 05.februar 2024.

Komentarji obtoženih obsojenih in zaprtih preoblečenih komunistov me ne zanimajo !!!

• Pepi 06:44 05.februar 2024.

Vprašanje za Janeza Janšo;in koga bi vi predlagali za vodenje države-konkretno-ime priimek,če on sam ne bere tega,ga njegovi prosim obvestite o tem vprašanju

Mehičanka76 00:54 05.februar 2024.

Oglaša se največji norec iz med vseh norcev. Saj ubogemu človek še zameriti ne more.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.