kako ekološko je bil narejen? koliko premoga je zgorelo v termoelektrarni preden je prišel na cesto? kakšna bo kapaciteta baterije po 5 letih? Rezervni deli in servis? Kakšna je cena s srednjo opremo? koliko bo vreden po 10ih letih? Dej… ...prikaži večj novinar, ne mi s takim floskulami. električen avto bo dober takrat ko bo primerljiv z bencincem ali dizlom. Raje vozim staro mazdo, nikoli me ni pustila na cesti.
Vsak evro poslan na kitajsko je izgubljen evro. Če bi bila urednik časopisa, ki reklamira kitajske avtomobile, bi se raje v zemljo ugreznila od sramu. Podpiraj lokalno!
Sicer pa je kitajska politika to, da hočejo postati dominantni na celem svetu. S svojo znatno finančno podporo vsem izdelovalcem lahko ponudijo na trgu nizko ceno. Ko (če) bodo uničili svetovno avtomobilsko industrijo. takrat pride čas za streznitev. Takrat se… ...prikaži več bo pokazala realna cena teh avtomobilov.
kako ekološko je bil narejen? koliko premoga je zgorelo v termoelektrarni preden je prišel na cesto? kakšna bo kapaciteta baterije po 5 letih? Rezervni deli in servis? Kakšna je cena s srednjo opremo? koliko bo vreden po 10ih letih? Dej… ...prikaži večj novinar, ne mi s takim floskulami. električen avto bo dober takrat ko bo primerljiv z bencincem ali dizlom. Raje vozim staro mazdo, nikoli me ni pustila na cesti.
Na kitajskem imajo 2000 premogovnikov,in s tem proizvajajo elektriko,to je isto kot če na teslo montiraš agregat,in dela na elektriko
Katastrofa so tile ekrani, še malo pa bo Standard 139 cm. Vrnite fizične gumbe- to velja za celotno avtomobilsko sranje
Zato je pa edini normaln avto za kupit Toyota LC ni zadev na dotik, ni start/stopa in podobno
Kako že gre tista Wernerjeva..., ne gane me, ne gane me...
Vsak evro poslan na kitajsko je izgubljen evro. Če bi bila urednik časopisa, ki reklamira kitajske avtomobile, bi se raje v zemljo ugreznila od sramu. Podpiraj lokalno!
Sicer pa je kitajska politika to, da hočejo postati dominantni na celem svetu. S svojo znatno finančno podporo vsem izdelovalcem lahko ponudijo na trgu nizko ceno. Ko (če) bodo uničili svetovno avtomobilsko industrijo. takrat pride čas za streznitev. Takrat se… ...prikaži več bo pokazala realna cena teh avtomobilov.
Pri 5. slikisem nehal gledati. To ni avto, če mu s čigumijem napopaš telefon in tablico gor!
nevem no...ma ljubitelji avtov ponavadi kitajcev se pogledajo ne....oz. vsaj do sedaj kitajci s eniso dal nic pametnega in waw vn.
Tko resna firma, da na uradni predstavitvi prpelje avto na preizkusnjih tablcah hahahahah
Prednji del ukraden od Porsche-a, zadnji del zmazek, narejen kar nekaj v tri dni. Ne kupim takšnih smeti.
grdo k svina....
Me ne zanima.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲