Banda pohlepna. Še sprehajalcem v naravi bodo zaračunali, ko bod šli lulat v gozdu hribih... Banda pokvarjena. Uničit delovnega človeka, to jim je cilj.
V Sloveniji se splača biti edino socialni problem,če si deloven te oblast obere do kosti!! Najboljše je tistim,ki nič nimajo desetletja živijo na državne stroške in zato nam nabijajo razne dajatve,da lenuhi lahko preživijo!!
Zgleda, da se bomo morali vsi opredelit za pripadnike etnične skupnosti, bomo dobro živeli in nič plačevali. Pa še policistu bomo lahko rekli "saj mi nič ne moreš!"
Bolano do neba in še čez.
Z mano vred smo komaj čakali, da se rešimo Janeza. Ko pa vidim te sedanje paciente, si ga pa želim nazaj. To, kar delajo z nami je za rubriko "saj ni res, pa je".
Lani so nam za 3,3 milijard € več pobrali z davki..... kam je šel ta denar, glede na razpad javn8h storitev, davkoplačevalci ne bomo izvedeli nikoli.
In še kr nimajo dovolj.....
A ti jaz prilepim povezave kam vse gre vladni denar za nevladne organizacije ala nika kovač pa koliko denarja se zmeče za nič efekta? Pa dal si povezavo od dela. Res verodostojen medij.
Ico, naši hostni rešitelji so kuhali pred tem posiljene deklice, razkosane in skuhane v partizanskem golažu. Tega je toliko, da se ti/mi želodec obrača.
Heroji. Pa ne enačim vseh partizanov. Tisti, ki so se med vojno borili za Slovenca in samostojno Slovenijo že takrat so bili prav tako pobiti kot stekli psi.
https://nova24tv.si/slovenski-partizan-na-smrtni-postelji-dekle-smo-posilili-ubili-iz-nje-skuhali-golaz-in-jo-pojedli/
TROL Mc.....A ti jaz prilepim povezave kam vse gre vladni denar za nevladne organizacije ala nika kovač pa koliko denarja se zmeče za nič efekta? Torej to je zgodba o porabi denarja na NORA24 ? Degeneriranci !
No, pa ti poštenjačina povej, kam in koliko gre denarja. Pa kaj je za ta denar narejenega. Poplavljenci so še zmeraj tam, kjer so bili pred enim letom.
Ali se sploh zavedaš kaj pišeš? Preberi si korespondenco ! ........A ti jaz prilepim povezave kam vse gre vladni denar za nevladne organizacije ala nika kovač pa koliko denarja se zmeče za nič efekta? Pa dal si povezavo od dela.… ...prikaži več. Res verodostojen medij......Degeneriranci .
Bi prebral, pa mi nisi še nobene povezave dal, niti mi nisi odgovoril na vprašanja. Verjamem pa, da ti je že teško nabijati v prazno, ker vam narod ne verjame več.
Očitno bova tole zaključila, ker nimaš tudi ena resniče stvari za povedati, argumentirati, začel pa si žaliti. Ko komi levičarjem zmanka idej, kako potvoriti resnico, začnete žaliti.
Banda pohlepna. Še sprehajalcem v naravi bodo zaračunali, ko bod šli lulat v gozdu hribih... Banda pokvarjena. Uničit delovnega človeka, to jim je cilj.
Pač levajzli, nikolj dovolj. Samo, da lahko vso svojo žlahto zaposlijo v JU
Lopovom nikoli dovolj.
Zgodba ima že brado .....https://old.delo.si/zgodbe/nedeljskobranje/kljub-velikemu-premozenju-cerkev-dobiva-od-drzave-milijone.html
V Sloveniji se splača biti edino socialni problem,če si deloven te oblast obere do kosti!! Najboljše je tistim,ki nič nimajo desetletja živijo na državne stroške in zato nam nabijajo razne dajatve,da lenuhi lahko preživijo!!
100% pravilna ugotovitev!
Začnite delati .
Ma ja začnita delat in ne komentirat. So vaju pošteni starši tako učili.
Kdaj nam bodo zaračunali še zrak in sonce,državi nikoli dovolj-bolano!
Zrak - co2 je že zdaj konkretno obdavčen. Ne ve se sicer točno zakaj, baje da je škodljiv... 🤪
Jakec nič bat, samo na njegovo vlado še počakamo..On bo to naredil kar z ukrepom. Ne izgublja časa z sprejemenjem zakonov..
Bolje 100 pametnih ukrepov , kot 10 neumnih zakonov. Verjetno to za levajzarsko pamet ni dojemljivo
Sej ne morš verjet
Za vsak poseg na svoji zemlji moraš plačat davek,se pa čez noč spremeni sušilnica sadja v legalni objekt,samo če si njihov
Zgleda, da se bomo morali vsi opredelit za pripadnike etnične skupnosti, bomo dobro živeli in nič plačevali. Pa še policistu bomo lahko rekli "saj mi nič ne moreš!" Bolano do neba in še čez.
Sami sebi so podaljšali rok na 30 dni, pa vemo, da se že sedaj čaka par mesecev za izdajo gradbenega dovoljenja pa noben nič ne ukrepa.
Obdavčili bodo tudi vrtne marele, začelo se bo pa pri roza dežnikh, pri večbarvnih bo davek najvišji, osnova bo št. čevlja, …..uporabnika dežnika
Na mavrične marel si pa pozabil! Aja, za te ne bo potrebno plačat davka.
podpis obema.
Napaka. Roza in mavrične marele bodo davčno oproščene zaradi pozitivne diskriminacije. 😄 Pa marele z logotipi političnih strank tudi.
Z mano vred smo komaj čakali, da se rešimo Janeza. Ko pa vidim te sedanje paciente, si ga pa želim nazaj. To, kar delajo z nami je za rubriko "saj ni res, pa je".
Naj te osreči!
Pa saj levičar ni znal nikoli kaj drugega kot lupit ubogo rajo. Laž je pa itak nesmrtna duša komunizma
Dajte že enkrat objaviti imena teh IDIOTOV,ki se zmišljujejo taka pravila,da jih damo na pranger.
Lani so nam za 3,3 milijard € več pobrali z davki..... kam je šel ta denar, glede na razpad javn8h storitev, davkoplačevalci ne bomo izvedeli nikoli. In še kr nimajo dovolj.....
https://www.mladina.si/218584/boj-za-cerkvene-milijone/
Dobro imaš oprane možgane levičarček
Sem mislil na LEONA, da ne bo kaj narobe
Kaj pa je s komunalnim prispevkom za ograjo ??
So pa ob tej temi prikletna imena na okopih in še koliko všečkov so si poklonili..Janez ima vas rad. Pa ne mislim na ex papeža..
Komunalni prispevek tudi za neurejena zazidljiva zemljišča .....s tem bodo pospešili prodajo zazidljivih zemljišč in uredili okolico ! Podpiram .
Aha, prvi idiot se je oglasil. Cakam se na tvoje hostne tovarise kot so endrek z pesekom!
Seveda je potrebno dodatno uvesti komunalne prispevke za vse verske objekte saj so v lasti Vatikana !
Ni Janše niti na daleč pri teh kozlarijah ampak bom vseeno za enderja. Dajva ender; Janša je kriv za vse.
Džamaja islamija sredi lj ni Vatikanski objekt. Potem za njih ne velja komunalni prispevek?
https://sl.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Cerkve_v_Sloveniji
https://predlagam.vladi.si/predlog/10750
Leon, cerkev opravlja dobro delo. Kaj vi lenuhi dobrega naredite za nas davkoplačevalce?
Predvsem dobro delo z otroci .....https://www.delo.si/sobotna-priloga/mednarodno-sodisce-za-zlocine-rkc-problem-hipokrizije
No ja, nasi hostni heroji so otroke po "uporabi" ubili ali pa poslali na Petricek. Tam so jih se drugace "vzgajali"!!!
A ti jaz prilepim povezave kam vse gre vladni denar za nevladne organizacije ala nika kovač pa koliko denarja se zmeče za nič efekta? Pa dal si povezavo od dela. Res verodostojen medij.
Ico, naši hostni rešitelji so kuhali pred tem posiljene deklice, razkosane in skuhane v partizanskem golažu. Tega je toliko, da se ti/mi želodec obrača.
Kdor ne prenese resnice se zateka k lažem ?
Kaj je tukaj laž?
Heroji. Pa ne enačim vseh partizanov. Tisti, ki so se med vojno borili za Slovenca in samostojno Slovenijo že takrat so bili prav tako pobiti kot stekli psi. https://nova24tv.si/slovenski-partizan-na-smrtni-postelji-dekle-smo-posilili-ubili-iz-nje-skuhali-golaz-in-jo-pojedli/
TROL Mc.....A ti jaz prilepim povezave kam vse gre vladni denar za nevladne organizacije ala nika kovač pa koliko denarja se zmeče za nič efekta? Torej to je zgodba o porabi denarja na NORA24 ? Degeneriranci !
No, pa ti poštenjačina povej, kam in koliko gre denarja. Pa kaj je za ta denar narejenega. Poplavljenci so še zmeraj tam, kjer so bili pred enim letom.
Ali se sploh zavedaš kaj pišeš? Preberi si korespondenco ! ........A ti jaz prilepim povezave kam vse gre vladni denar za nevladne organizacije ala nika kovač pa koliko denarja se zmeče za nič efekta? Pa dal si povezavo od dela.… ...prikaži več. Res verodostojen medij......Degeneriranci .
Bi prebral, pa mi nisi še nobene povezave dal, niti mi nisi odgovoril na vprašanja. Verjamem pa, da ti je že teško nabijati v prazno, ker vam narod ne verjame več.
Mcepec ....še prebrati ne znaš svojih nebuloz ....kdo jih sestavlja ?
Očitno bova tole zaključila, ker nimaš tudi ena resniče stvari za povedati, argumentirati, začel pa si žaliti. Ko komi levičarjem zmanka idej, kako potvoriti resnico, začnete žaliti.
Ja, en tak levajzl, kot je Leon, naredi več škode v državi, kot peronoapora in koloradski hrošč skupaj