Ker tako rabimo kamiondzije in soferje avtobusa, je nas opipani perja leteci podganjek ze zaprosil Trumpa za izrocitev! Zeno bo pa „nasa“ nedolznica vprljala v biznis…🍾🥂💩🤮!
ni napadel drugo državo.........temu se reče specialna vojaška operacija z minimalni žrtvami ter hitro ujele tarčo.........ne pa tista ruska operacija ki se vleče že 4 leta
Tole se bo cirkusantu vrnilo kot bumerang nazaj. Sem pa že od začetka njegovega mandata prepričan, da ga ne bo preživel do konca. Nekomu bo vmes "padel mrak na oči"....
ti si res bimbo
Rusiji je TRUMP prepustil Ukrajino
Kitajcem pa Tajvan,,Kaj misliš zakaj so Kitajci sedaj imeli velike vojaške vaje okoli Tajvana,,AMERIČANI pa niso rekli NIČ
Kaj bi porekel Trump, če bi neka tuja vojska ugrabila njega in mu sodila??? Kam hudiča vodi ta svet? Samooklicani svetovni policaj je zrel za mednarodno sodišče.
Ni pomembno za koga sem jaz ali proti komu, samo zdi se mi, da je bil Severno-korejec najbolj pameten. Naredil je bombo in se še sedaj lahko čoha po jajcih. Vsi drugi (Asad, Sadam, Gadafi, Noriega, Maduro...) so se šli… ...prikaži več "kokr združene narode pa mednarodno pravo", sedaj jih pa drugi čohajo po jajcih, seveda tisti, ki so sploh živi.
Oranžni je predsednik ki ni začel nobene vojne. Morda v prvem mandatu , ki je bil priprava na drugi mandat in k sreči ga je prekinil dementni Biden,. No žalostno je , da vse skupaj poteka dosti podobno kot v… ...prikaži več II. svetovni vojni . Hitler je najprej napadel Poljsko nato pa Dansko in zgodovina kot kaže se ponavlja . Le da je tule najprej Venezuela , nato pa je na vrsti Danska zaradi Grenlandije. Skratka zgodovina se ponavlja tako v svetu kot pri nas , če bo volitve dobil komunist Janshari.
Trump pravi, da bo ameriko spet naredil veliko, ampak za to rabiš denar, pa četudi iz Venezuelske nafte... orožarska industrija je pa že tako donosen posel...
Maduro in njegovo družino so zajeli specialci in odpeljali na “varno“,da ga ne bi kdo poškodoval,verjetno pa bo narod venezuele hvaležen trumpu.Ta madura je bil tudi mafijski predsednik,če prav razumem komentarje od tam od tam
Resno Maduro mafijski predsednik , kaj pa Oranžni ,on je pa največji poštenjak. Razlike ni razen da ima po domače rečeno Oranžni revolrer, Maduro pa fračo.
če ga Američani ne bi rešili bi se malemu debeluščeku maduri zgodilo isto kot s Čauseskom in njegovo babo, Zadnji je ugasnil luč ko so zapustili sodišče in čez čas smo videli ležati tam dva kadavra, Ja tako se dela… ...prikaži veča s komunisti in prav je tako
Višek !! Oranžni cirkusant , ki je zahteval nagrado za mir, napada druge države !!! Kdaj se bo dokončali ti kavbojski napadi po svetu ??
Ker tako rabimo kamiondzije in soferje avtobusa, je nas opipani perja leteci podganjek ze zaprosil Trumpa za izrocitev! Zeno bo pa „nasa“ nedolznica vprljala v biznis…🍾🥂💩🤮!
ni napadel drugo državo.........temu se reče specialna vojaška operacija z minimalni žrtvami ter hitro ujele tarčo.........ne pa tista ruska operacija ki se vleče že 4 leta
Mislis ruska operacija proti utrjenemu nato paktu v bunkerjih.
Pa kljub temu ze izgubili 25% ozemlja.
a ti je povedal putin.........za kupanjski so tud trdili da so okupirali rusi......sam zgleda da bo še trajala ta vojna.....
Ico8, tvoj komentar razkriva vso bedo tvojega intelekta in celemu svetu oznanja tvojo polpismenost. Mene bi bilo sram. Tebe očitno ni.
@ človeki.. dajte ŽE DOJET, da se v ukriji bori cerka 45 držav Celega Sveta ( ŽAL je vmes tudi Slovenija) proti Eni Sami Rusiji.. !!
Skoraj sem pozabil: SEDAJ JE NA VRSTI KUBA, KUUUUUBAAAAA👍👍👍🙏‼️
Pa kako smo ponosni na našega zeta in hči, pa bukovi spomeniki in tortice. Še kakšno vojno zakuha pa se bomo vsi veselili nobelove nagrade za mir.
Če se jo je Oba- ima - veselil, ker jo je dobil... torej..
Tole se bo cirkusantu vrnilo kot bumerang nazaj. Sem pa že od začetka njegovega mandata prepričan, da ga ne bo preživel do konca. Nekomu bo vmes "padel mrak na oči"....
Zgodovina se ponavlja iz leta 1936 ko je Hitler bombardiral Španijo ! Tudi takrat je ves svet molčal .
in General Franko je na veliko zjebal španske borce,ki so morali spizdiil iz Španije kot kurrbe s plesa
tinto in vzpostavil diktaturo....torej si za diktatorja?
tinto je nekaj najslabšega na tem portalu.
Tinto je srbin...to pove vse....
Prekleta imperialistična golazen. Mene samo vseeno čudi, da ni Venezuela sklenila pakta z Rusijo in Kitajsko, saj so le-ti naslednja tarča.
ti si res bimbo Rusiji je TRUMP prepustil Ukrajino Kitajcem pa Tajvan,,Kaj misliš zakaj so Kitajci sedaj imeli velike vojaške vaje okoli Tajvana,,AMERIČANI pa niso rekli NIČ
@tinto, ko že o bimbotih ... oranžni seronja že ve s kom ni za češnje zobat.
Za več kot tri ki bodo krojili usodo sveta na svetu ni prostora, Vsi ostali so sralci Tega se fajonka dobro zaveda
vse dokler bodo bolniki tipa putin,trump in podobni imeli v rokah moc na svetu ne bo miru
V bistvu ima moč ljudstvo, ki pa so žal ovce in volijo to kar volijo. To se zgodi, ko daš ovci moč odločanja.
To so replike Hitlerja, Mussolinija in Stalina!
Kaj bi porekel Trump, če bi neka tuja vojska ugrabila njega in mu sodila??? Kam hudiča vodi ta svet? Samooklicani svetovni policaj je zrel za mednarodno sodišče.
Ne priznanem ovi Eur...nema zlatih WC...
Pogledujem prosti STA novicam, gledam MZZ, pa glej hudiča, Fajonova je tiho. Nekaj hudo gnilega je v vladi tej, kajne?
Banditi.
Ni pomembno za koga sem jaz ali proti komu, samo zdi se mi, da je bil Severno-korejec najbolj pameten. Naredil je bombo in se še sedaj lahko čoha po jajcih. Vsi drugi (Asad, Sadam, Gadafi, Noriega, Maduro...) so se šli… ...prikaži več "kokr združene narode pa mednarodno pravo", sedaj jih pa drugi čohajo po jajcih, seveda tisti, ki so sploh živi.
Oranžni je predsednik ki ni začel nobene vojne. Morda v prvem mandatu , ki je bil priprava na drugi mandat in k sreči ga je prekinil dementni Biden,. No žalostno je , da vse skupaj poteka dosti podobno kot v… ...prikaži več II. svetovni vojni . Hitler je najprej napadel Poljsko nato pa Dansko in zgodovina kot kaže se ponavlja . Le da je tule najprej Venezuela , nato pa je na vrsti Danska zaradi Grenlandije. Skratka zgodovina se ponavlja tako v svetu kot pri nas , če bo volitve dobil komunist Janshari.
Je napadel Iran...
Trump pravi, da bo ameriko spet naredil veliko, ampak za to rabiš denar, pa četudi iz Venezuelske nafte... orožarska industrija je pa že tako donosen posel...
Dump bo popeljal Aromo be državljansko vojno!
Maduro in njegovo družino so zajeli specialci in odpeljali na “varno“,da ga ne bi kdo poškodoval,verjetno pa bo narod venezuele hvaležen trumpu.Ta madura je bil tudi mafijski predsednik,če prav razumem komentarje od tam od tam
Resno Maduro mafijski predsednik , kaj pa Oranžni ,on je pa največji poštenjak. Razlike ni razen da ima po domače rečeno Oranžni revolrer, Maduro pa fračo.
Beri 24ur
če ga Američani ne bi rešili bi se malemu debeluščeku maduri zgodilo isto kot s Čauseskom in njegovo babo, Zadnji je ugasnil luč ko so zapustili sodišče in čez čas smo videli ležati tam dva kadavra, Ja tako se dela… ...prikaži veča s komunisti in prav je tako
Je pa vprašanje s kakšno pravico se imajo vmešavst v politiko suverene države. Obsoja se RF, kaj muriji pa imajo pravico grozit z orožjem
venezuelska opozicija pravi, da je bilo to dogovorjeno. ocitno maduro ni vec obvladoval drogeraske mafije.
Ja ta opozicija je podobna naši Janševi..Brez moči, v prezupu in maloumju.
Prav mogoče!
Kdor hvali Trumpovo agresijo, naj končno pohvali še Putinovo. Ali pa naj oboje graja. Vse ostalo je le opravičevanje današnjega brezumnega enoumja.
No, čakam da začneš grajati Putinovo agresijo. Putin je zavrženo zmene, ki ni vreden, da se ptič nanj poserje.
Če Putler ne bo priden.......ga čaka ista usoda! Ko bodo Dumpu popustili živci!
Kakšna štala bo, ko bodo ameriške teroristične sile zajele....Dumps! Krožniki pa posilile....samo povem...
haha zanimivo je samo to da so američani hitro zajeli predsednika,,,,,,,,,ko pa rusija že 4 leta se muči z ukraino pa niso zajeli zelenskega :)
Verjetno je samo razlika v tem,da je zeleni zasciten z nato paktom.
Razlika je v tem, da so Rusi nesposobni.
Ne , ampak množìčnega morilca putano.
na slogarca.com pod vedeževanje sem sredi decembra napovedala ta napad
Samo da se nekaj dogaja,Je bilo že prav dolgočasno čez te praznike ko ni bilo nobenih akcij,