Kakšen Kučanov hlapec neki . Pišeš neumnosti. Vsak pameten je vedel, da je Virant podtaknjeno gnilo jajce, ki bo na koncu potegnil z JJ ne glede na to, kaj bo pred volitvami govoril ! Če je nekdo razmišljal drugače je… ...prikaži več pač dobil sedaj potrdilo, da se je krepko motil !
Pizdek GV je eno pokvarjeno bitje,ki kalkulira na račun naroda,za katerega se mu yebe,tko,kot ostalim požeruhom in pridobitnikom za državne jasli in ropanje vsega,kar je še ostalo!!
Kučanov hlapec Virant je skrivnosten. Verjetno se zaveda upora pri volilcih, ko bo sporočil, da gre v Jankovićevo koalicijo.
Bog na svetu je...in danes mu je ime Virant...
Kakšen Kučanov hlapec neki . Pišeš neumnosti. Vsak pameten je vedel, da je Virant podtaknjeno gnilo jajce, ki bo na koncu potegnil z JJ ne glede na to, kaj bo pred volitvami govoril ! Če je nekdo razmišljal drugače je… ...prikaži več pač dobil sedaj potrdilo, da se je krepko motil !
Ti si pa tudi s hruške padel.
Ja porkamadona, kućan na vse pretege išče nove puckote, sej ga bo še kap sunla od togote
Virant je bil vedno janšev
Virant je s to potezo izpadel tako potuhnjen in dvolčen, da res ne sodi drugam kot na desno..... in jaz sem ga volila, bljak!!!
Al pa mogoče Primc??? Jaooo
Očitno je res podtaknjeno jajce..... in težko nam, če dobimo za vladarje take pokvarjence
Zakaj pa nisi potem glasovala za Jankoviča, če te je zdaj razočaral, ker ne gre z njim vkup ;)
Ti si ga volila, ker si hotela, da bi se šel z Jankoviči nepošteno politiko! Virant pa te je spregledal!
Zdaj bo Kučan predlagal novega mandatarja , senilnega Stanovnika in nekateri norčki ga bodo res volili, ha ha ha ha ha!
Ampak to gnilo jajce je veliko bolj pošteno kot pa Kučanovo gnilo in pokvarjeno jajce-Jankovič!
Kučan-Jankovič-Stanovnik-najbolj pokvarjeni trojček v zgodovini Slovenije!
stela se rada strela...
udbovsko dete Virant...hinavski rep SDS-a...
ha ha, pa kaj ste cepci mislili, da bo kako drgač...kdaj sm že jst povedu kako bo!!!!!! In prou je da se je tako odločil!!!!
Pizdek GV je eno pokvarjeno bitje,ki kalkulira na račun naroda,za katerega se mu yebe,tko,kot ostalim požeruhom in pridobitnikom za državne jasli in ropanje vsega,kar je še ostalo!!
Ne obračaj....volila sem ga ker mi edini deloval pošten, v bistvu je pa Trojanc
Kučanov klan ima prevelik politični vpliv v državi, da bi se jim Virantovi upali zoperstavit.