Slovenija

Vlada z novim udarcem, ukinili bi akademijo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • broz 19:30 19.avgust 2026.

in še polovico direktoratov za knjige, podnebne spremembe, trajnostni razvoj, sobivanje , NVO itd, vse se naj prenese na ministrstva, ki imajo 10 x preveč zaposlenih in naj začnejo delati, ne pa delo od doma , šminkerija itd... medtem pa ...prikaži več v gospodarstvu manjka na tisoče ljudi.

• Grunf 19:33 19.avgust 2026.

Predvsem imamo še vedno delujočo Slovensko akademijo znanosti in umetnosti in ob ustanovitvi te nove akademije kot javnega zavoda, ki ga financira država, je Golob, ali pa kdo ve njegovem imenu pozabil pojasniti, kaj je narobe s SAZU. Sicer, če ...prikaži več le pogledaš seznam članov te združbe je vse jasno.

Bozo53 19:36 19.avgust 2026.

Ne vem po kakšnem ključu je ratal minister za izobraževanje potomec ustašov? To vodi v popoln zlom našega izobraževanja, ustaši so nam pobral vso prehransko industrijo zdej bi nas pa radi porinli nazaj v sredni vek!

• atamama 19:45 19.avgust 2026.

Kaj ti ni jasno. Janša je že v najbolj občutljivem času nastavil ministra z dvojnim državljanstvom. Ja, da so bili sosedje vse obveščeni in da so lahko naši inistri delali v dobro njihove države, pri tem ni bila opcija Slovenija. ...prikaži več Ja veš, izdajalec, vedno izdajalec, bi rekla moja soseda. Jaz pa dobim mnenje, da bivši komunisti v exYU še vedno skupaj držijo razen kučanovega klana, ki se je odcepil...

• Ales123 20:56 19.avgust 2026.

Zanima me, kdaj bodo kmetje ugotovili, da so kolateralna škoda volitev? Če prej ne, ko bi bilo treba izplačati škodo za sušo. Takrat bodo videli, da denarja ni, ker je šel v Izrael.

mahatma2 20:13 19.avgust 2026.

Black Cube ni poceni , treba je nekje jemati in drugam dati.

• matej572 20:35 19.avgust 2026.

Vse od Goloba ukint

• birba 20:53 19.avgust 2026.

Naj ukinejo nasplošno šolsvto

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.