Magazin /magazin/vip
11858 ogledov

Voditeljico Planet TV zbil voznik: "Hvaležna, da sem živa"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Mehičanka76 12:10 03.julij 2024.

Sreča v nesreči, ali kako se že reče!? Bi pa rekla, da smo udeleženci v prometu postali totalno nepotrpežljivi. Kolesarji so tudi razred zase, samo jebeliš, valda si pa toliko človek, da mu pomagaš, če si ga zbil.

• atamama 14:40 03.julij 2024.

In poanta v celotni zadevi je zakon o cestnem prometu. Zanima me ali so policisti v zapisniku ugotavljali ali ima kolo ustrezno obvezno opremo. Ko se vozim popoldne in srečujem rekreativne kolesarje opažam kolesa po oceni nad 5 jurjev, ki ...prikaži več nimajo luči, odsevnikov in zvonca. Razumel bi, da je to 1-2..5, ampak to je stalna praksa. In Policija? Koliko glob je izdala? Da ne govorimo o treningih mladih kolesarjev, okolica Kostanjevice na Dolenjskem, gruča mladeničev s kolesi, brez spremstva trenira???

• miha3 07:07 03.julij 2024.

Nobody cares, resnično.

• dare326 13:27 03.julij 2024.

Da te ne bo srečala karma.

• miha3 06:23 18.julij 2024.

Ja, prosim, kar naj me sreča karma, če je to zato, ker sem povedal resnico, da res nikogar ne zanima kaj se je zgodilo neki kvazi voditeljici. Dare326, raziskave pravijo, da so generalno gledano tisti, ki se ukvarjajo z 'znanimi', ...prikaži več načeloma manj inteligentni kot tisti, ki jih to ne zanima.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.