Magazin > VIP
11239 ogledov

Voditeljico Planet TV zbil voznik: "Hvaležna, da sem živa"

katarina braniselj Instagram
Katarina Braniselj se je oglasila iz bolnišnice.

katarina braniselj | Avtor: Instagram Instagram
"Tri dni nestuširana, vsak wc je 'potnih' 15 minut bolečega premikanja v stezniku (za razdaljo 15 metrov), žejna, ker ne smem, lačna, ker ne smem, čakam na operacijo. Hvaležna, da sem živa in imam vse možnosti, da bom čez leto spet tekla. Pred tem pa še kaj drugega, da telo ne pozabi, da v njem živi duh športnice." S temi besedami se je včeraj iz bolnišnice oglasila voditeljica na Planet TV, Katarina Braniselj.

Siol piše, da naj bi jo med kolesarjenjem zbil avto, Slovenske novice pa citirajo Katarinin zapis na družbenih omrežjih, v katerem je povedala, da je voznik pobegnil s kraja nesreče. "Neskončno sem hvaležna gospe in gospodu ter še enemu kolesarju, menda zdravnik, ki so slišali moje klice na pomoč in poklicali reševalce."

"Živci so ok in upam, da tako tudi ostane. Čutim vse in boli, ampak trenutno sem za to hvaležna, da boli namreč. Lahko tudi ne bi in to bi bilo mnogo slabše," še pravi Katarina, ki je utrpela dva zloma, tudi zlom 12-tega vretenca.

S Planet TV pa so nam danes sporočili, da je voditeljica uspešno prestala operacijo hrbtenice. "Katarina se vsem zahvaljuje za lepe misli in želje ter se opravičuje vsem, ki jim ni odpisala, saj še vedno nabira moči," so pojasnili.

Zaradi trenutnih razmer bo do nadaljnjega odsotna, saj je pred njo še zahtevna rehabilitacija. 

Komentarjev 7
  • atamama 14:40 03.julij 2024.

    In poanta v celotni zadevi je zakon o cestnem prometu. Zanima me ali so policisti v zapisniku ugotavljali ali ima kolo ustrezno obvezno opremo. Ko se vozim popoldne in srečujem rekreativne kolesarje opažam kolesa po oceni nad 5 jurjev, ki ...prikaži več nimajo luči, odsevnikov in zvonca. Razumel bi, da je to 1-2..5, ampak to je stalna praksa. In Policija? Koliko glob je izdala? Da ne govorimo o treningih mladih kolesarjev, okolica Kostanjevice na Dolenjskem, gruča mladeničev s kolesi, brez spremstva trenira???

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:10 03.julij 2024.

    Sreča v nesreči, ali kako se že reče!? Bi pa rekla, da smo udeleženci v prometu postali totalno nepotrpežljivi. Kolesarji so tudi razred zase, samo jebeliš, valda si pa toliko človek, da mu pomagaš, če si ga zbil.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 10:04 03.julij 2024.

    Storilca so že prijeli!!!