Slovenija
6809 ogledov

Vojna med Matejem Toninom in Niko Kovač! Tonin: "Drži, upam, da nam uspe!"

Komentarjev 63
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 10:33 24.oktober 2025.

Tonin - vsakič mi pride pred oči tista slika, ko kot "vojak" meče neko bombico. Res je karikatura samega sebe ... Rdeča lička, bledikava koža, usrani zobje (na srečo ga je srečala pamet in je šel končno k zobarju) in ...prikaži več frizurica iz 80. let prejšnjega stoletja. Potem se pa doda še njegov glasek.

• mira480 13:45 24.oktober 2025.

Tonin ni služil vojske in se je vživel v vlogo vojaka. To ni nič narobe. Prestavljajte si Maljevca ali Mesca v uniformi vojaka..

• munja 13:49 24.oktober 2025.

ha,ha,ha mira480, če bi pa ta dva videli v uniformi, bi pa umrli od smeha, lahko pa tudi od žalosti ha,ha,ha!!

Leon 14:08 24.oktober 2025.

Tonin je politični ekshibicionist na koncu kariere...

Slayer 19:23 24.oktober 2025.

Takih,kot sta Nika in Tonin ne rabimo!!!

• matermila 12:36 24.oktober 2025.

V naši državi je pravica do splava zagotovljena, za druge države pa naj se borijo tam in ne neka kvazi borka za pravice žensk. Če je res takšna kot se dela, ima vrh glave dela po vseh muslimanskih državah, kamor ...prikaži več pa seveda ne upa. Tudi v Palestini bi jo ženske nujno potrebovale.

Leon 08:50 24.oktober 2025.

Tonin samo dokazuje ,da je vatikanski ministrant in oportunist . Njegova krščanska vera se začne in konča pri zlati bančni kartici .

• karantanc56 08:55 24.oktober 2025.

Največo napako je naredil ata Tonin.

• francek 17:35 24.oktober 2025.

Pa kdo je ta nika in kaj je ona v življenju ustvarila, da drugim soli pamet.

ADImavasrad 09:07 24.oktober 2025.

Naj tudi nosati pizdun pove, kdo ga financira. Za onega pizduna Primca je javna skrivnost, da ga plačuje Opus Dei

• Naklonsky 12:43 24.oktober 2025.

Nikico pa golob, nekoga drugega spet tretji…

• Ender3 16:10 24.oktober 2025.

Naklonsky o tvojem mecenu ni dvoma. Sploh ni treba ugibati..

• Facja 19:32 24.oktober 2025.

Jaz sem za splav, ko smo bili majhni smo splavarili na strehah odrezanih od zavrženih avtomobilov...dokler niso potonile. Potem smo jih ven pobral, pa ponovno v akcijo. Splavi so zakon.

• ToSmJest 11:02 24.oktober 2025.

Nisem prioti splavu. Sem pa proti brezplačnemu splavu. Vsaj neko simbolično plačilo bi moralo biti. Sem imel sošolko, ko sem še imel podatke imela že 5 splavov za sabo, saj je to izrabljala namesto kontracepcije. Zmešana baba! Tu bi bilo ...prikaži več treba narediti red, na primer s plačilom 100€. "Prav tako si aktivno prizadevam, da bi vsi NVOji, ki vplivajo na javne odločitve, morali razkriti svoje financiranje. Ljudje morajo vedeti odkod denar!" je še dodal Tonin." Tole pa 200% podpiram.

• atamama 11:53 24.oktober 2025.

J'st sem za, samo potem bo brezposelnost zrasla za 10%, če ti paraziti ne bodo imeli finančne pipice...

• Ender3 11:58 24.oktober 2025.

ToSmJest kaj niso desničarjem prispevki, participacije, davki itd. Glupi..Ti pa bi še to ženskam naprtil..Včasih so za tak poseg rabili celotno op.ekipo. Danes je to čisto drugače in mnogo bolj varno predvsem pa bolj poceni.

• munja 13:52 24.oktober 2025.

Endrkač butl si in boš vedno tudi ostal.

malonaokoli 16:25 24.oktober 2025.

Ženska ne more biti nošeca brez sperme. Torej fante v arest.

• Ender3 16:29 24.oktober 2025.

Ja hvala @munja za kompliment. Vračam ti ga v enaki meri..Nevem pa, če to vedo tudi tvoji starši..

• Luksi 10:42 24.oktober 2025.

Nika je kar se mene tiče izgubila vso kredibilnost. Od globokega spoštovanja iz časov, ko je organizirala zbiranje podpisov proti zakonu o vodah sem vsaj jaz osebno prišel do globokega prezira, ko se je začela postavljati na stran velikih kapitalistov ...prikaži več na škodo malega človeka. Denar na žalost res pokvari človeka. Tako sem počasi prešel od zmernega levičarja, ki je desne zmerjal s fašisti, do skrajnega desničarja, in bom ponosen, če me zmerjate z janšistom.

• atamama 11:49 24.oktober 2025.

Res škoda, da ste zaradi zafrustrirane babe zamenjali svoje prepričanje.

• Ender3 11:53 24.oktober 2025.

Luksi pri aktivistu je kredibilnost vedno pod vprašanjem..

• ak 14:52 24.oktober 2025.

ha ha, zanimiv razvoj dogodkov, ko priseljenci (tako zakoniti, kot nezakoniti) iz tretjih držav vnašajo v EU tudi konservativizem ... :D

• bandit 11:03 24.oktober 2025.

Mamin sinček postavi se enkrat na svoje noge. Tud mi mamo enega osla starega 30 let brez dokončane OŠ pa ga mamica kjub vsem pizdarijam zagovarja, dokler ne bo nekemu sosedu počil film in bodo policaji zaprli njega ne sinčka.

torolino 09:05 24.oktober 2025.

Albatrosi pa se vrselo razmnožujejo brez sprdavanj po 3, 5 otrok...naši pa kuzke, mačke..no ne vsi..

• Ender3 10:36 24.oktober 2025.

Kaj @torolino si ti zoofil..? V kleti nikoli ne veš na koga lahko naletiš..!

torolino 14:03 24.oktober 2025.

Mama ti zoofil, ko ima takega teleta. Nekaj natolcuješ, da imaš kaj lapat. Delat se zgubi!

• Ender3 16:16 24.oktober 2025.

Torolino naj tudi tebi zaupam..Meni ni več potrebno delati, ker sem to državljansko dolžnost že opravil. Sedaj živim od minulega dela in uživam, da hebem kletne Janezove tabornike..

torolino 18:37 24.oktober 2025.

Živiš ti od te žepnine. In ker ti delo več ne diši vegetiraš na netu...ceeeeel dan..

• Facja 19:29 24.oktober 2025.

Pizda, Tonin je k plevel, bolj ko ga puliš, več ga je. Res žalostno, da največji škodljivci najbolj uspevajo. Je pa tudi ta Kovačeva prava kobila, bosa in nepotrebna.

• Naklonsky 12:38 24.oktober 2025.

Debela Nika je svojega dnarja vredna… od enega Tonina pa je glasovanje v EU parlamentu popolnoma neodvisno. Torej gre le za prelaganje neuspeha in odgovornosti jokave zamaščenke na Tonina in je za neuspeh glasovanja butasto.

• Ender3 16:08 24.oktober 2025.

Ti trol si tudi zamaščen tam, kjer so navadno možgani..Sramota je, kar počneš v imenu neke zavržne ideologije..

• DasAuto 10:41 24.oktober 2025.

Pa kaj to Nikici mar, le kdo bi jo hotel...

• Ender3 11:51 24.oktober 2025.

Kdo bi tebe hotel. Zgolj za Janezovo propagando si dober..

• DasAuto 12:07 24.oktober 2025.

Hahahaha, bravo Ender, ta ti je pa res uspela hahaha... not...

• munja 14:01 24.oktober 2025.

Ah, DasAuto, tukaj se motiš. Endrkač sam ni sposoben napisat komentarja, to piše vse po nareku drugih.

• Ender3 16:02 24.oktober 2025.

munja👎 na mojem kauču ni prostora za druge. Če pa rabiš psihiatrično pomoč pridem tudi na dom..

• jan631 15:52 24.oktober 2025.

Kaj se sedaj zamaščena lenoba usaja na Tonina? Če, bo samo Tonin glasoval proti bodo pobudo sprejeli. Problem pa je, da bo večina proti. Tonin pa kot priročen grešni kozel.Delat se spravi truplo leno.

• Ender3 16:04 24.oktober 2025.

Ja ti si pa pravi deloholik. Truplo slaboumno.

• jan631 19:12 25.oktober 2025.

Veliki srbin v vsem svojem sijaju.

• munja 08:51 26.oktober 2025.

Pa kaj ta nika misli, da je požrla vso pamet sveta ali kaj, spelji se že enkrat nekam!!!!!!

• Puklastimiha 09:54 24.oktober 2025.

Daj ti bunka raje povej, kako je to z drekovodom serifa Jankotaizvica. Nisi se javila, ali se opredelila na to temo, Ali ni to rahlo sprevrzeno ? Kako pa kaj soferski izpit ? Morda ti pa prjatu Zoki lahko pomaga ?!?

• Ender3 10:34 24.oktober 2025.

Pazi @puklasti njej ni bilo treba obiskovati šole z prilagojenim poukom.

• DEJ11 10:38 24.oktober 2025.

Ender tebi pa očitno je....

uros8 11:00 24.oktober 2025.

Seronja, zakaj se pa ti ne aktiviraš glede drekovoda? Seveda so se v Inštitutu opredelili glede tega. Samo ti imaš z drekom premazane oči in tega ne vidiš.

• Ender3 12:01 24.oktober 2025.

DEJ11 ampak meni ni treba sedeti v kleti ob polisendviču in pingo soku. Kot dokaz koliko ste vredni za širjenje plačane propagande.

• munja 13:57 24.oktober 2025.

DEJ11 Endrkač je zagotovo tudi v posebni šoli večkrat ponavljal razrede, to vidimo iz njegovih debilnih komentarjev.

• Ender3 16:13 24.oktober 2025.

munja🖕 kaj to sodiš po sebi..Če bi imel poklic in izobrazbo nebi zgolj komentarje po nareku pisal..

malonaokoli 16:28 24.oktober 2025.

Vse moške kastrirat pa ne bo nobeni zenski treba praskat po maternici.

mahatma2 12:47 24.oktober 2025.

Dolžnost vsake zdrave ženske je da rodi otroka zato je tudi ustvarjena. Dolžnost vsake družbe pa je, da skrbi za otroke s tem , da imajo vsi otroci ne glede na socialni status čimbolj enake možnosti v življenje. No to ...prikaži večo je pa kakor je vidno svetlobna leta oddaljeno od vsaj neke približne idealnosti in zato ima tudi vsaka ženska pravico do splava, ker bolje, da otrok ne pride svet kot pa da je že od otroka obsojen, da bo ves življenje revež iz takih ali drugačnih razlogov. Tonin, spelji se v PM

• mira480 13:49 24.oktober 2025.

Nimaš prav. Pri nas ženska že ima pravico do splava. Kaj bi ponavljali še pridobljeno.

• Ender3 16:19 24.oktober 2025.

mira kaj to pravico ne privoščiš tudi tistim ženskam, ki te pravice še nimajo. Bog se te usmili hinavščine..

• Majazmaja 16:36 24.oktober 2025.

Ni DOLŽNOST vsake zdrave ženske, da rodi otroka, pač pa je to njena, ja, samo njena IZBIRA. Na srečo! In pravica do te izbire se že krši tudi v Sloveniji, ko nekatere ginekologinje zavračajo že predpisovanje kontracepcijskih sredstev zaradi ugovora ...prikaži več vesti. Eno tako so imeli že pred 25. leti v jeseniški bolnišnici - 19-letnici ni želela napisati recepta za kontracepcijske tablete, ker ji tega "ni dovoljevala vest".

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.