Slovenija

Volitve: Svoboda povečala prednost, Janša že besni

Komentarjev 83
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vladimir 09:08 31.marec 2026.

Kupi si naj strik

• Dieta 09:50 31.marec 2026.

Ubogi na umu, ubogi na volitvah.

• Dieta 09:54 31.marec 2026.

Nekako bi šlo, pa je vse zamočil z izraelsko paraobveščevalno in nezakonitim snemanjem.... Toda, nikoli ni kriv, kot nekoč kalimero.

• Dieta 08:50 31.marec 2026.

Goloba si bo Ivan dobro zapomnil. Janšev rek, novi obrazi takoj odidejo, se v tem primeru ne obnese.

• birba 13:00 31.marec 2026.

Janša te volitve si bil poražen in moraš priznati,da te državljani imajo poln kufer tebe in tvoje v SDS prej ko boš nehal gobezdati boljše bo zate in za tvoje

• rd2dmk2 09:58 31.marec 2026.

in za konec tole..čudno je to.. da nekdo,, i ma take dobre ideje, taka znaja in ima tako lep namen za državljane tako popuši. res me zanima . in še bolj me to zanima, kako to da ima toliko konkurentov ...prikaži več res , od logarja do nsi do sls do lotriča da ne omenjam ruparja in karla. 15 strank je bilo na listah 15!!!! ampak poslancev je pa samo 88. e Janez, Janez daj malo še drugim možnost, če že ti moraš bit ta glavni , pa malo porotiraj pošlji Hojs k mami in Žančija k mladi ženi in otročičem.

• atamama 14:05 31.marec 2026.

Ti se bojijo višine torej niso nevarni, da bi hodili po strehi....

• Dieta 12:47 31.marec 2026.

Soljatar s prištinsko diplomo kupljeno v trafiki in kumrovško politično je že bil zdavnaj za v penzijo. Pa se ne da. Žulji iz časov, ko je vodil pohode v Jajce ga še pečejo....

• rd2dmk2 09:55 31.marec 2026.

hm- kdo je že izjavil da imapovsod svoje ljudi in vse ve ?? torej če ima povsod svoje ljudi, pa naj ti ljudje pazijo da ne pride do goljufanja in naj tudi pomagajo ljudem da se bodo prijavili in dobili ...prikaži veči listke. verjetno so bili ti ljudje bretz listkov tisti, ki so malo namigovali da bi volili levo, pa seje zgodila napaka.

• atamama 14:08 31.marec 2026.

R, tudi jaz opažam, da so ravno v operativnem delu podjetij in tudi javne uprave med najbolj zagrizenimi SDSovci. Ob začetku pomanjkanja sem enega ''provociral'' v gostilni, v Ivančni Gorici. Zabrusil je, da te vidim kako se boš vozil.... In ...prikaži večn njega podjetje je povzročalo pomanjkanje......

• atamama 13:57 31.marec 2026.

Janez me s tem nerganjem spominja na delo EK. Vsakokrat ko misli, da ima ''zajca v grmu'' si naredi strel v koleno. Spomnim se začetnih sankcij proti Rusiji. Sadja segnilo ogromno, Rusi so ga kupovali po 1/2 ceni od Južnoameričanov, ...prikaži več mi v EU zmetali miljarde v subvencije.... Pa poglejmo plin in nafta. Plan za ''zatolči Ruse'', bumerang efekt pomeni za EU industrijo pogreb na rok 10 let. Torej, spet zakrivljena cev in strel v koleno. In Janez, probal bo še in še krat ampak recimo, bumerang????

• Dieta 09:52 31.marec 2026.

Ubogi Ivan. Že takoj na začetku Golobovega mandata je zaćel garati-rušiti. Po letu dni je rekel, da bo Golob jeseni odstopil, nato bo spomladi, ko je imel Golob gips na nogi, je Ivan rekel, da ga ne bo nazaj v službo.....

• Yoey 16:29 31.marec 2026.

A je SDS-slovenska demokratska stranka ali SDS-slovenska domobramska stranka, lahko kdo to razloži?

• Dieta 17:55 31.marec 2026.

So " dediči" te izdajalske miselnosti...

MS 16:00 31.marec 2026.

Janez bi rad predčasne volitve! Razpišimo jih! Po preštetju glasovnic bo zvedel da je s tem predčasnim volitvami dokončno dobil vozovnico na smetišče zgodovine!

juric 15:23 31.marec 2026.

Ivan se boš moral sprijazniti, da so tisti iz Povhov Gradca in ostalih domobranskih krajev ki so odšli takoj po vojni čez lužo že zdavnaj pokojni. Ubožec nič ne bo s takimi nebulozami.

• munja 11:48 31.marec 2026.

Ne razumem, zakaj imajo tisti, ki imajo v tujini stalno bivališče, še vedno volilno pravico v Sloveniji??!! Je to praksa tudi v drugih državah ali samo pri nas???

Leon 15:38 31.marec 2026.

Janez lahko ti zaupam ,da je tudi meni Kučan ukradel glavni dobitek na JACKPOTU .

• Dieta 17:50 31.marec 2026.

Včeraj objava opravičila Možine, ki je lagal o članu NSi, danes opravičilo SDS greznice..."" Nova24tv.si preklicuje neresnične zapise v članku z naslovom "Sindikalna šefa policije Mlekuš in Cvetko v Odlazkovem glasilu izražata bolečino zaradi boljšega plačila in ker jo vodi ...prikaži veči generalni direktor, ne pa sindikat?!", ki je bil dne 17.10.2021

• Dieta 17:51 31.marec 2026.

Naj spomnim, da je bil zaradi lažnivih obdolžitev Janša obsojen...

• Sarko Sarko 11:33 31.marec 2026.

janša naj čimprej sestavi vlado, da se rešimo te goljufive in lažnive golobeve vlade.

• Zebra12 12:24 31.marec 2026.

Pleško lahko sestavi samo burek, vlade pa ta šiptar ne bo nikoli več sestavljal.

• igor691 09:32 31.marec 2026.

Vi golobovi beboti ste zadnji da komentirate karkoli o poštenju volitev ! Vsakemu normalnemu državljanu je jasno ,da ste kradli in ponarejali glasove ! Saj nismo neumni , neumni ste vi in upam stavit da boste dobili ta vaš spin ...prikaži več bumerang nazaj v vaše prazne glave ! Jaz osebno poznam 5 oseb,Slovencev, katere živijo v tujini že zelo dolgo in vsi po vrsti so mi zatrdili da niso prejeli nobenih glasovnic iz Slovenije ! To so dejstva !

• slovenski3 11:27 31.marec 2026.

Ste opazili, da se nek kreten oglaša pod več nicki in s tem ustvarja videz množičnosti levih bumbarjev?

• munja 11:43 31.marec 2026.

levih bumbarjev z meglo v glavi je vedno več, tudi brez nickov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.