Popotnik

Vožnja ponekod traja dlje kot pred dvajsetimi leti

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • joze9095 11:43 29.december 2025.

Pri nas vlaki ne vozijo ampak lezejo in to tako počasi,da ne more ne rukati in tresti niti ropotati.

• joze5028 07:39 29.december 2025.

O udobju naslednje: Novi vlaki in zjutraj večkrat tako mrzlo v vlaku, da bi sabo moral nositi odejo in dodatna oblačila, da te ne bi zeblo. Popoldne, ko bi pričakoval hlajenje pa vroče- za poletno garderobo. Kot, da bi nekdo ...prikaži večekdo namerno pritiskal napačne gumbe v vlaku. Relacija vožnje Ljubljana-Metlika.

• Toma 08:02 29.december 2025.

Moje iskreno sožalje!

• Kmodri_ 13:19 29.december 2025.

Moraš imeti...električno ogrevano bundo!

• Toma 13:50 29.december 2025.

Izbira je velika: Milwaukee, Bosch…

Suli 07:31 29.december 2025.

"Dober" gospodar se hvali, da je kupil kupi "ferfarija" vozi se pa po makadamu 🙄

• FejstDogaja 08:25 29.december 2025.

Ti vlaki so zate ferari? Resno? In te proge so zate makedam?

• dare326 09:44 29.december 2025.

Enemu dogaja. Zmanjkalo tablet?

• Toma 11:53 29.december 2025.

Proge pri nas so makadam z luknjami! Poleg tega lahko pričakuješ še diverzantske akcije. K sreči ni hujših posledic ker več kot 40/uro ne gre ;-)

Garancija 12:06 29.december 2025.

Je pa škoda da kupujejo “moderne“ vlake,ker bi raje usposobili čiha puha,in bi bili edini v evropi ki gre vlak 30 na uro,turisti pa bi prišli gledat ta čudo iz narejen v času Marije Terezije

• logistika 16:04 29.december 2025.

V času Marije Terezije niso imeli pojma, kaj je vlak. Umrla je leta 1780.

Garancija 19:22 29.december 2025.

Tako se reče

• Kmodri_ 08:33 29.december 2025.

Vlagali so...če plače....vodilnih!

• katarina73 12:14 29.december 2025.

Trditve o zamudah ne držijo ......Ljubljana-Reka vlak redno zamuja...ne 10 minut ampak 30 in več nehajte zavajat potnike

Garancija 12:03 29.december 2025.

Kaj se je za potnike Slovenskih železnic v 20 letih res spremenilo? Povečalo so se cene vozovnic,in imajo čisto nov kader zaposlenih na železnici,in to predvsem znanci in žlahta,ker to je edina državna kura nesnica,kje nikoli ne boš izvedel kam gre ves denar

StarMačk 11:03 29.december 2025.

Na priloženi tabeli piše, da naj bi SŽ v 20ih letih uspelo za 20 min skrajšati čas vožnje edino na relaciji Ljubljana - Jesenice, zato bi me glede na čas 52 minut zanimalo ali gre za izmerjen čas vlaka, ki ...prikaži veči štarta v Ljubljani, postaji pa ima le v Kranju in Jesenicah!? Izgleda tudi, da je čas v obratni smeri občutno daljši, glede na to, da sem se pred leti ko sem še stanoval v Kranju, včasih tudi z vlakom potoval do Ljubljane in to redko manj kot 40 min, čeprav je vozni red obljubljal le 33 min!?

• dare326 09:42 29.december 2025.

Že, že, da vožnja dlje traja, je pa zato bolj udobna in ponekod nič več ne ropota. :))) Na Brezovici pri Lj. delajo novo postajo, zrili so, kot da bo nova ranžirna postaja. Na eni strani koruza, na drugi nekaj ...prikaži več 10 hiš. Še lani so tam migranti iz azilnega doma lezli iz koruze, Verjetno delajo postajo za prihodnost, ko bo namesto koruze blokovsko naselje za migrante in celo Barje pozidano.

• Toma 12:19 29.december 2025.

Meni je vedno bolj ugajalo, ko je strojevodja pritisnil na gas in je premetavalo! Vsaj nekaj se je dogajalo ;-)

• Toma 12:23 29.december 2025.

Nazadnje sem šel z vlakom pred 7-imi leti prevzet novi avto v LJ. Sem kondukterju omenil, da se prvič v tem tisočletju peljem z vlakom. Ta je odvrnil, kako je to fajn. Jaz pa njemu, da je kot muzejski eksponat!

Garancija 12:55 29.december 2025.

Zapeljite se z vlakom v čarobni december!

• Toma 19:40 29.december 2025.

Potem ne bo tako čaroben ;-)

• Grunf 13:22 29.december 2025.

Kdo pa so ti odgovorni, ki trdijo, da so zamude posledica izrednih dogodkov in zamud tujih vlakov. No, direktor je Butara iz SD-jevskih logov in stari Mesov kompanjon ter Cmerarjeva ta zadnja babnica za katero velja, da je totalno nesposobna ...prikaži več pa še premaknjena zraven. Ta dva najbrž res verjameta sam sebi.

• ceb._gregor 16:25 29.december 2025.

Mene ne bo! Tako kot vpije postar Lojz: darila, darila ...vpijejo zelznicarji: zamude, zamude, zamude!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.