Slovenija
7889 ogledov

"Vsak dan z Golobovo vlado je izgubljen dan za Slovenijo"

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 15:14 18.november 2023.

Na žalist ima prav.

• lojs 14:19 18.november 2023.

živlenje je tukaj in zdaj ... vsak naj pomilsi nase in kako se mu je lajf spremenil, potem pa še na skupnost, v kateri živimo ... BEDNO!

Leon 14:57 18.november 2023.

Poglej na razprodajo in si kupi štrik boš družini nekaj prišparal ....

• lojs 15:07 18.november 2023.

ti si eden največjih bumbarjev tukaj gor ... škoda moje ga časa, ampak če si ne daš prebrat kakšne konkretne knjige ... ti bom jaz povedal ... ko ti vzamejo vse , si na nuli ... niso bili vsi rotšildi, ...prikaži več ki so jih pokokal, pa še vdno so imeli ... kapitalizem je potreben , ampak ni pa potrebno mozti ljudi ... kdo se bo s tem ukvarjal ... se pravi ustvari toliko da lavfa in potem investiraj, pa vedno dobro plačuj delavce ...

• Pierre 18:38 18.november 2023.

Gologlavi plešasti jastreb je razprl svoja krila....

• lojs 14:16 18.november 2023.

"Vsak dan z Golobovo vlado je izgubljen dan za Slovenijo" ... povejte mi, če to ni res ... ampak samo to, prosim ne še vlačit vse mogoče stare mame, samo izpred 30 let in to ali je DA-NE

• žurnalWTF 16:07 18.november 2023.

ni res, vsak dan ki ni pod JJ & co ni izgubljen. Misliš da bomo ljudje tako zlahka pozaabili policijsko uro in vojaški režim?

• lojs 16:31 18.november 2023.

aja, ni res, no potem ni res ... ma sej tebi samo še malo korenja v gobec .. pa da objavimo

• žurnalWTF 17:41 18.november 2023.

hvala da si nas ponovno spomnil na brezobraznost tvojih...

• lojs 18:00 18.november 2023.

nimam nobenih mojih, sam živim, imem nekaj žlahte, to je vse ... sicer pa super za tebe ker tako gniješ,, žal pa zame ti moram zaradi takih bedatok gniti v tej vukojebini ... hvala za beračijo in za stradanje, samo ...prikaži več še povej od kod si, da ti pridem čestitat

• lojs 16:38 18.november 2023.

pizda ste glupi eni slovenčki ... ne vem če sploh dojamete kako ste glupi ... pa sej ni samo janez janša pizda vam maerna glupi stev ko točak ... kdo vam je to povedal budalaštine jedne glupe ko točak

bobnar53 18:30 18.november 2023.

Pizda lojs a ri se maš za Slovenca, pa sej F ne znaš rečt po slovensko, kaj šele napisat, en navaden socialni pojebek si, ki žvi na naših plečih in serje klamfe!!

• lojs 19:18 18.november 2023.

seveda , pa kaj poj , v čem je problem, ... kaj boš v taki vukojebini, ne vem zakaj bi kaj več od tega

• lojs 16:35 18.november 2023.

zmatran sem s tem drkanjem da je treba odpret reklame, ampak naj povem, da se najdejo tukaj gor taki, ki se ne strinjajo ... kaj torej pomeni obratno? vsak dan te vlade je blagoslov in napredek države ... ni blagoslov, ...prikaži več ampak sovraštvo in crkne naj drćava in crkne narod, ker crknit mora jj in zato nkateri živijo ... to je smisel

• lojs 18:07 18.november 2023.

to, da živimo v vukojebini in da smo vsak da večji siromaki, nam mora povedat ostržek, ampak za vsem tem je zadaj janez ,,, ja nimaš kaj, medijska psihoza je več kot učinkovita že leta in leta ... če pa ...prikaži več berem komentarje, je pa panika in zmedenost, kaj zdaj? ... ko droge zmanjka je lahko delilrij in skrajna zmedenost ... ne vem, vprašajte vodeba

• 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 15:46 18.november 2023.

Tonin je samo eden od hlapcev gospoda Kučana, prav tako IJJ, Golob, Logar itd

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.