Bla bla bla iz Kanade! Korajžen ded, da si ne upa v Slovenijo, predvsem če vse ve in ima polno dokazov za svojo poštenost!!! Baraba s kravato = mafija!!!!
Ni imel kaj dokazovati !!! Kaj naj dokaže ?!?!?! Da je bil na sestanku z Krkovičem in ostalimi, če pa ne piše v obtožnici kdaj naj bi se sestali !!!! Kako naj to dokaže, če ni določenega ne kraja ne datuma ?!?!??!?!?
ITAK ... Kao osumnjičenici u hrvatskom dijelu istrage međunarodnog lanca korupcije navedeni su isti posrednici kao i u Sloveniji – Walter Wof i Wolfgang Riedl.
ne hodim, ker za manjši denar dobim drugje več. Ti pa kar hodi me ne moti, tvoja izbira.Hlapec te je naredu
Darko ,ko te bom jaz v roke dobil se boš samo še vozil! Nič hodil!
Bla bla bla iz Kanade! Korajžen ded, da si ne upa v Slovenijo, predvsem če vse ve in ima polno dokazov za svojo poštenost!!! Baraba s kravato = mafija!!!!
Lazar!
Kje je bil pa prej ? Se dodatno ga obsoditi zaradi prikrivanja dokazov !
Ni imel kaj dokazovati !!! Kaj naj dokaže ?!?!?! Da je bil na sestanku z Krkovičem in ostalimi, če pa ne piše v obtožnici kdaj naj bi se sestali !!!! Kako naj to dokaže, če ni določenega ne kraja ne datuma ?!?!??!?!?
Daj wolf ne seri, požrešneš stari, pokradel si slovence pobegnil kot navadna pi..a v kanado zdaj pa boš še nebuloze stresal.
So se mu začele hlače trest, zdajs e začenja postopek proti njemu tudi na Hrvaške... mater Murgeljske lovke segajo od Finske do Hrvaške.
GO WALTER, GO !!!!!ZJEBI TE P.I..KE KOMUNAJZARSKE!!!
ITAK ... Kao osumnjičenici u hrvatskom dijelu istrage međunarodnog lanca korupcije navedeni su isti posrednici kao i u Sloveniji – Walter Wof i Wolfgang Riedl.
Kao osumnjičenici u hrvatskom dijelu istrage međunarodnog lanca korupcije navedeni su isti posrednici kao i u Sloveniji – Walter Wof i Wolfgang Riedl.
Kao osumnjičenici u hrvatskom dijelu istrage međunarodnog lanca korupcije navedeni su isti posrednici kao i u Sloveniji – Walter Wof i Wolfgang Riedl.
Bravo Wolf, samo resnica naj pride na dan, če je Patrija zarota nekaterih, potem je z njimi konec in bodo privzdignili JJ.
Ha, ha, ... temu je pa do hecov. FINSKO in AVSTRIJSKO sodišče ga lovi in je izdalo mednarodno tiralico in vse ostalo.
dej prevedi mi tvoj tekst, hvala
Zajebi svoje ovčke SDS-ovske, če imaš še kej jajc!
jaz sem proti peveliki demokraciji, ker vsak kriminalec že lahko grozi