Slovenija
319 ogledov

Z družino smo prišli do točke, ko ne moremo več preživeti

Komentarjev 51
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Milan Novak 13:32 08.april 2015.

Se nič ne sekiram !!!!

• patrijarh 13:34 08.april 2015.

Lahko bi s sabo vzel še za par vagonov somišljenikov.

• kapibara 14:17 08.april 2015.

@praufo, zakonsko imaš prav..- zmuznaško pa NE...!! Taki poznajo več luken zakona, kot ga ima Švicarski sir..

• kapibara 14:20 08.april 2015.

@xerxes- na hitro se prebere "sereš"..na borzi dela, so v koraku z srednjo, tudi KVAZI intelekualc,i z izobrazbo na papirju..!!

• kapibara 14:21 08.april 2015.

Par vagonov..? VSE..!!

• miror 14:25 08.april 2015.

Če bi bil možakar dr. strojništva ali zdravnik, zaposlitev ne bi bila težava. Tako pa je neproduktiven družboslovec, katerih imamo sami na tone preveč.

• Jagijagi1 17:20 08.april 2015.

Rossoti ste navajeni cizati druge!Ampak vsega lepega je enkrat konec!Ko ni nikjer za vzet potem ti tudi BOG ne pomaga!

• dragec 17:45 08.april 2015.

Ti si ena navadna slobofolična bagra, uh, da bi tij e..bal mater in takoj pripeljal enega iz Kladuše, da te nategne v šupak

• dragec 17:47 08.april 2015.

tebe pa v vagon za žive živali -----bagra nacionalistična

• Papaja Popi 18:52 08.april 2015.

Moja sestrična z fakulteto je tudi prijela za delo snažilke, sam, da je imela delo

• Papaja Popi 18:55 08.april 2015.

Med tednom si v Avstriji, čez vikend domaKo delaš zunaj si to lahko privoščiš

• kapibara 07:54 09.april 2015.

Te je naredila..

praufo 18:28 09.april 2015.

Za tebe očitno simpl. Malo gere v Avstrijo, namesto v šoping, malo delaš, malo si doma, čez vikend in to je to. V Avstriji te seveda čakajo odprtih rok in ti rečejo "le zakaj nisi že prej prišel". Malo morgen.

praufo 18:29 09.april 2015.

Malo greš ne malo gere ...

praufo 18:29 09.april 2015.

Pa mi povej kako se da zmuzniti, ... po tvojem.

praufo 18:32 09.april 2015.

zate je vse jasno ... obvladaš

• jakec1575 22:49 07.april 2015.

V Sloveniji ne dobis sluzbe, razen ce ne pripeljes denarja ali kak razpis s seboj na delovno mesto. BMW s praznim tankom. Ne bi mogel lepse opisati. Sluzb ni, ker so jih unicili in sedaj nas caka najtezje delo. Delanje ...prikaži veče novih delovnih mest. In to z izvozom in tujino. To je, ce prej ne bomo postali se ena ameriska kolonija. Drugace pa je Slovenija dezela velikega potenciala. Samo se zakonodajalec in drzavna uprava morata to dojeti.

• Jelka Lampret 07:57 09.april 2015.

Tukaj pa me zmoti vaše razmišljanje, Mirko. Prvo kot prvo, ne rabite se "zadirati". Drugo kot drugo pa ne moreš biti naravoslovec ali študent tehnične smeri, če ti to ne leži. Zase vem, da že od malega želim poučevati jezike. ...prikaži več Nič drugega. A naj sedaj zaradi potreb trga dela rišem načrte in delam spletne strani, če tega za ceno življenja ne znam? Na gimnaziji, ko smo imeli vse predmete, sem družboslovne delala z levo roko; ves čas in trud pa sem posvečala naravoslovnim predmetom in ni bilo važno kako dolgo sem se trudila, ocene niso bile primerljive. Tudi kot Zoisovi štipendistki so mi povedali, da imam vsa področja nadarjenosti nadpovprečna, prostorsko orientacijo pa podpovprečno.Kako se naj prilagodim in vpišem npr. na Fakulteto za matematiko in fiziko, če je nikoli ne bi dokončala?Enako se je zgodilo kolegici, arhitektki. V Globalu je novinar vse študente arhitekture v Sloveniji ozmerjal z besedami kot so "bedaki", "naivneži" itd., saj nikoli ne bodo dobili dela. V Sloven

• Tone Andreuzzi 00:06 10.april 2015.

Plotko ti si kot nemško nizko cenovni pilot,kmalu boš volan potisnu naprej in potem kot kamikaze pred 70 leti...ha.,

• KOJAK 07:32 08.april 2015.

Razlog težav je državna lastnina! V državnih podjetjih delovna mesta sposobnim odžirajo razne hčerke in sinovi politikov in ostalih nategovalcev slovenceljnev. Privatni lastnik večinoma zaposluje ljudi glede na znanje in sposobnosti in ne na pedigre staršev.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.