Slovenija
48 ogledov

Z varnostniki nad Pavlina

Komentarjev 40
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Darko 21:10 25.november 2013.

    Lionel / danes, 17:26Čefur te je naredu opica degenerirana.Kaj se sramuješ svojih korenin, si pač čefur. Eni so Slovenci, drugi hrvati in tako naprej do čefurja.

  • Darko 21:06 25.november 2013.

    dragec ti si en navaden bolnik in kot vidim se ti JJ prikazuje na vsakem koraku, pa če je to smiselno ali ne. Po moje ko greš na pivo vidiš JJ in si jezen, ker je pivo predrago in tebi ...prikaži veči je jasno za vse kriv JJ. Smešen si, bolan provokator

  • 1111 21:31 25.november 2013.

    SDS forum ?

  • renemario 21:53 25.november 2013.

    SDS-ovci so dobili direkt po pesu...hahahaha kako vreščanje in kruljenje se sliši...o ja Zoki jim je napel strune. Prav je tako.

  • Fejk Scegi 17:47 25.november 2013.

    Sem prepričan, da gre v tem primeru za kršenje ustave!

  • Avatar praufo
    praufo 20:05 25.november 2013.

    Lej ... nisem iz LJ, nikogar ne podpiram in nikogar ne zagovarjam, tud unih dveh kur, ki so ble prej županje. Kdo si jih je zmislu ne vem. Problem zdej je pa v tem, je folk zmanipuliran kako je sedanji ...prikaži več župan uspešen in kako dela. Pa se dejmo tkole vprašat, zakaj ne bi prekopal celo LJ, nardil podzemno, nadzemno, letališče, še ene pet nakupovalnih centrov, pa še kej. Jasno z dnarjem, ki ga ni treba vrnit. Zapufaš se pri državnih bankah, podizvajalcev itak ne plačaš. Banke sanira država, itd, itd ... Pa kdo ne bi bil car, če lahko tko dela ?

  • Specijalec 20:40 25.november 2013.

    aja svašta: tisti moj komentar o kuknji itd. je bil namenjen nevzgojencu Vico-tu( glede na vse njegove bistre komentarje-verjetno misli, da je frajer) ne tebi! zafrknil sem pri gumbu komentiraj! Pa brez zamere!

  • svašta 20:08 25.november 2013.

    Specijalec, verjetno dlje časa živim v LJ in ja, plačujem račune..verjemi, nihče jih ne namesto mene. Da pa tebi v tvojo luknjico malce posvetim: če želiš kaj v mestu ali pa kjer koli drugje kaj narediti, je (skoraj) potrebno ...prikaži več vzeti kredit, ane? Tudi ti si verjetno že kdaj vzel kredit da si kaj (večjega) kupil...?A redarji ti gredo v nos? No, mogoče se boš pa na takšen način naučil parkirati tam, kjer je mesto za to. Meni še nikoli niso napisali kazni...sej veš: LPP al pa kakšna garažna hiša v centru ;)

  • Specijalec 20:34 25.november 2013.

    svašta, če bi ti odgovrajal, bi rabil eno uro in 20 strani. brez zamere ampak to se mi neda! Lahko ti povem, da me redarji ne motijo dokler ne dobiš kazni res za bedarije (10km/h čez omejitev ipd.), v veliki ...prikaži več večini uporabljam kolo ali pa LPP razen ko grem v trgovino ipd. Glede kreditov je pa tako: ja seveda, da je potreben kredit ampak, če bi Janković delal smoterne projekte, ki so potrebni in ne da bi vsi njegovi in on zraven zaslužili noben nebi imel nič proti! Za kredit moraš imeti zadaj denarni tok, da ga boš lahko pokrival, to pa MOL nima, zato dviguje cene na položnicah...tukaj pa nastane problem, saj to plačujemo mi, posledično Janković-a&co plačujemo mi! Da ne omenjam neplačanih podizvajalcev pri projektih stožice, celovški dvori itd....je toliko stvari, za katere se ne ve, da ti sploh ne govorim...

  • vico 16:42 25.november 2013.

    ta sds ga zna sam srat oz drek mesat.sramota

  • jocif 17:24 25.november 2013.

    Največja sramota za Ljubljano in Slovenijo je balkanski mešetar z zemljiški, ki vodi čefursko Ljubljano!

  • Lionel 17:25 25.november 2013.

    KOT PONAVADI DRAGE DAME IN GOSPODJE , NA SPOREDU JE ZOPET DREKANJE V SDS JEVI IZVEDBI IN V GLAVNI VLOGI JE TOKRAT PAVLIN. DEJMO EN APLAVZ ZA NJIHOVO REŠEVANJE DRŽAVE.

  • Lionel 17:26 25.november 2013.

    Čefur te je naredu opica degenerirana.

  • mrki 17:33 25.november 2013.

    tele Heglerca naj raje pove kok je dobila od tistih 900.000 EUR ,ki jih je nakazala v Lichtenstein!!

  • svašta 17:34 25.november 2013.

    povsod samo sranje delajo..kot otroci: če ni po njihovo, bodo pa nagajali...

  • Specijalec 17:44 25.november 2013.

    Kakor gledam po nekaterih predhodnih komentarjih so ljudje še vedno BOLANI in podpirajo Jankovića! Upam, da bo naslednjih volitvah že spet zmagal, ker očitno nekaterim ni zadosti, da plačujejo vedno višje položnice (ker je zakreditiral MOL), ob tem pa Balkanski ...prikaži veči šerif krade "na veliko", direktno iz žepa Ljubljančanov zase& co potrebe! Še najbolj zanimivo pa je, da se Balkanski šerif smeji ob tem, ko dviguje cene položnic in krade, ob tem pa ga ljudje z veseljem pozdravljajo in podpirajo!

  • Fejk Scegi 17:45 25.november 2013.

    Balkanci nikoli ne boste razumeli koncepta demokracije. Ste preneumni.

  • Specijalec 17:47 25.november 2013.

    vidva sta oba bolana, pojdita malo na pregled v kakšno ustanovo! Pa kaj ma veze SDS če Jankovič krade in noče, da javnost za to izve? a se je kdo od vaja vprašal, zakaj so položnice zmerom višje? Spreglejta že ...prikaži več in nehajta podpirati Balkanskega šerifa! P.S.: SDS ni optimalan rešitev je pa sigurno boljša kot Janković&co;!

  • Specijalec 17:54 25.november 2013.

    Dobro sedaj ni potrebe po žaljenju! Samo je pa res, da Janković uspeva zaradi močne volilne baze z Juga, ker ti nimajo alternative, da bi volili koga drugega. Je pa problem, ker "Južnaki" mislite/mislijo, da Janković dela za njih...SPREGLEJTE že ...prikaži več enkrat Janković dela samo zase! Poglejte tudi zakaj so položnice vedno višje?!( ker je zakreditiral MOL, ob tem pa se krade na "veliko")P.S.: SDS ni optimalna alternativa je pa veliko boljša kot Janković&co.;!

  • svašta 18:09 25.november 2013.

    se opravičujem....k obritoglavec je pa toliko dobrega naredil, ane? bravo, ovce, kar ploskajte mu še naprej. ne pravim, da je Janković prava in edina rešitev, vsekakor pa boljša kot Janša. No, glede na to, kakšen manjvrednostni kompleks ima pričakujem, da ...prikaži več me bo za ta komentar tožil...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.