Seljačina egositična si kvečjemu ti spoštovani "maresem". Nekdo je zgolj napisal svoje mnenje, vi pa takoj po njem z žaljivkami. To človeku takoj da mislit kdo je tukaj "seljačina"!!!
Zanimivo a? Jaz sem videl kar nekaj mamic, ki je dajalo za vogal srat svoje otroke in niso pospravile dreka za njimi. Jaz za svojim psom vedno pospravim!
Tudi Dolfi je imel svojega psa zelo rad......................................
"narava ga je ustvarila, da je čuvaj in "prijatelj" wtf*?! večje neumnost še nisem slišal
Pravilno. Saj otroci znajo uporabljati stranišče, psi pa ne.
Pa še to je preveč! Jaz bi te psičarje popolnoma civiliziral od normalnih ljudi.
Lapsus - izoliral! :-D
Narava je ustvarila volka :P
striktno bi morali prepovedati pse v kampih, hotelih in na plažah
pes v šoping centru?! Dej ne seri no.
Pa za tebe tudi.... seljačina egoistična!
Seljačina egositična si kvečjemu ti spoštovani "maresem". Nekdo je zgolj napisal svoje mnenje, vi pa takoj po njem z žaljivkami. To človeku takoj da mislit kdo je tukaj "seljačina"!!!
Poleg njega sigurno tudi ti! Kdor ne mara živali, je slabši od njih!
Kreten smrdljivi...
Se vidi da tvoj domet ne seže dalje od tvoje barake!
še prej pa prepovedat vstop nekaterim ljudem, ki so veliko slabši od psov.....še vedno raje vidim poleg sebe živalco kot enega bebca od človeka
in kod so ti normalni ljudje, mogoče ti????.....hahaha
dej ne seri.....a po tvoje bi moral pes dvignit pokrov na školjki in lulat, potem bi lahko šel v kamp,
Smrdljiv je tvoj pes! Zato pa ne maramo ne njega, ne tebe! :-D
In Slovenceljni še kar hodimo v lepo njihovo
Zanimivo a? Jaz sem videl kar nekaj mamic, ki je dajalo za vogal srat svoje otroke in niso pospravile dreka za njimi. Jaz za svojim psom vedno pospravim!
Tudi Dolfi je imel svojega psa zelo rad......................................