Popotnik

Za sedenje pod drevesom 200 evrov kazni: "A je dihat dovoljeno na Bledu?"

Komentarjev 54
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • luna8 16:21 30.junij 2026.

če pride horenc s svojo koreto k nam, bo plaču 1 € na minuto, če tudi pride peš-prokleta qurba oherna ? ?

• Toma 19:25 30.junij 2026.

To je meni neznano narečje. Kaj pomeni oherna ;-)

• Toma 19:26 30.junij 2026.

Sicer mi je znano, da g zamenjate z h, kot mi o z u ;-)

mahatma2 17:35 30.junij 2026.

Na Sardiniji je dovolj, da vzameš samo nekaj kamenčkov tistega čudovitega peska iz rožnate plaže pa boš dobil kazen 1500€ ali več. Sardinija ima še ogromno omejitev in prav je da je na Bledu to kaznivo ,ker glede na vsakoletno ...prikaži večno povečano število turistov, drugače tudi ne gre. Tudi v Benetkah in še kje so omejitve in še več ji bo vsepovsod po svetu.Primer kako zasvinjan je lahko takoreč nedostopen kotiček zemlje je Mt. Everest in po novem morajo alpinisti prinesti svoje iztrebke v dolino.

• Toma 19:24 30.junij 2026.

Dihat je za 1x še, ampak za golobčke spuščat pa nisem ziher!

kapucino 06:21 01.julij 2026.

Zaradi mene tudi če zasujejo tisto lužo. Bodo pa rjuharji lezli kje drugje. bmk

tomaz438 08:03 01.julij 2026.

Svet je izgubil kompas, ukvarjamo se z bedarijami, ne z vrednotami, delamo na tem, da se sovražimo, da ustvarjamo nemir, koga moti oseba pod drevesom in ne mi prebijati z smetmi, ker naša Slovenija je zelo čista, če pa že ...prikaži več vidiš papirček oz. plastenko, poberi jo in jo odvrzi, ne pa zganjati nemir.

• smejka 18:43 30.junij 2026.

A na drevesu lahko sedim?Je 'cena' nižja ali višja?

• Kmodri_ 19:24 30.junij 2026.

Raje ne, te bodo razglasili za.....lubadarja:)

• rd2dmk2 17:11 30.junij 2026.

zdej pa res mi ni jasno zakaj se tako pritožujete nad delom redarstva- ja nekaj metzroc stran je čudovita terasa blejske kavarne in gostišča premnogih gostišč. v udobju njihovih senčnikov inoblazinjenih stolov boste lepo uživali. in pustili na miru tisto ...prikaži večo upogo drevo, ki vam je poleg sence nudilo tudi tisto nadležno vejo, ki vam je nagajala in ste jo tako spretno odlomili, da ne omenjam da vam je bilo težko pobrati prazno pločevinko in jo odnesti do koša- ne vem kako ste polno prinesli ????!

• ambi 15:32 30.junij 2026.

dežela idiotizma in YUuprave kot gonilne sile gospodarstva????????

• Ender.3 16:47 30.junij 2026.

pujsa pepa je zadnjič nekaj rila s svojim rilcem po travi,,, pa so ji redari stisnili tako kazen da se je kar usrala

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.