To pri članku tudi najbolj moti. Kot, da je novinar nepismen. Ker je izrečena kazen nizja od 15 ket, bo obsojenec lahko zunaj že čez dobra tri leta. No, to sem sicer napvedal že prej, da se le čimprej pomete pod preprogo.
Ko pride ven bo pa nadoknadil vse za nazaj + obresti. Ker sistem bo še vedno enak-še naprej bomo nagrajevali lastne zajedalce z žepnino in pomilostitvami.
pomoje mulc res ni imel namena človeka ubit, tko da kr poštena sodba...je pa res da je vzel človeku življenje in psihično uničil celo njegovo familijo....
6 let za smrt? 60 bi jih moral dobit. Golazen prepotentna.
smešna kazen za odvzem življenja, otroci so ostali brez očeta... tale bo pa čez dobrih 6 let prosto korakal...
To pri članku tudi najbolj moti. Kot, da je novinar nepismen. Ker je izrečena kazen nizja od 15 ket, bo obsojenec lahko zunaj že čez dobra tri leta. No, to sem sicer napvedal že prej, da se le čimprej pomete pod preprogo.
Smrt za dokazano smrt, druge ni.
Sramota od sodstva, po 3 letih pa bo zunaj in spet pobijal....
Ko pride ven bo pa nadoknadil vse za nazaj + obresti. Ker sistem bo še vedno enak-še naprej bomo nagrajevali lastne zajedalce z žepnino in pomilostitvami.
Morilec je član civilizacijske krščanske družbe EU ,kar dokazuje s simbolom inkvizicije okoli vratu.
Jezus vsem grešnikom odpušča...seveda če se izkreno pokesajo in spremenijo svoje življenje...
Moj oče je ob raznih priložnostih velikokrat izrekel : pametni ljudje so ponoči doma ...
ups , ta komentar pa ni bil namenjen sem ...
v Ameriki obstaja rek...nothing good happens after midnight....
pomoje mulc res ni imel namena človeka ubit, tko da kr poštena sodba...je pa res da je vzel človeku življenje in psihično uničil celo njegovo familijo....