Avto /avto/na-strom
4136 ogledov

Za eno kategorijo uporabnikov električni še dolgo ne pridejo v poštev

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ocvirke 22:34 01.avgust 2021.

Imenovati te preserat..., ki imajo doma še 2 ali 3 avte, hendikepirane...je bedasto. Velika večina ljudi komaj zbere za star avto, pa mora sofinancirati pres...jem drage igrače, ki so popolnoma zgrešena sr...ja. In smilijo naj se nam.

• stilist 21:34 01.avgust 2021.

Prikrita reklama za folcvagen?

• 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 09:47 02.avgust 2021.

Ko bom z minimalcem lahko kupil el. avto, bom morda začel razmišljati o tem. Vprašati s eje potrebno ali sploh imamo infrastrukturo, da bi lahko 60% takih avtov uporabljali.

• Ocvirke 21:03 01.avgust 2021.

Bogi...reveži...kak se mi smilijo...

• Toma 21:56 01.avgust 2021.

Zadjič me je lovil I3, ki sem ga prehitel. Pa je hitro odnehal, verjetno mu je izpisalo, da ne bo prišel do doma ;-)

• rd2dmk2 21:58 01.avgust 2021.

vse skupaj ste pozabili na nekaj. kot prvo na omejite 3,5 tone skupne mase, kar pomeni - v avto šolo. po drugi strani pa pozabljate , da so prikolice preteklost. prihodnost so avtodomi, kateri po zadnjih podatkih so v 200 ...prikaži več0 % porastu in naj bi tovarne imele za nekaj let razprodano proizvodnjo. ampak.. kam hudiča bodo pa dal baterije za delovanje avtodoma. dons zalaufa motor, pa hija dela cela kuhinja in klima in tv, kaj pa pol ? in kam se bo pelal tisti tank ?

karjola 09:18 02.avgust 2021.

Dokler ne bo možnosti menjati baterije v stilu prazno - polno v polnilnicah, je električen avto utopija. Kaj šele avtodom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.