Imenovati te preserat..., ki imajo doma še 2 ali 3 avte, hendikepirane...je bedasto. Velika večina ljudi komaj zbere za star avto, pa mora sofinancirati pres...jem drage igrače, ki so popolnoma zgrešena sr...ja.
In smilijo naj se nam.
Ko bom z minimalcem lahko kupil el. avto, bom morda začel razmišljati o tem. Vprašati s eje potrebno ali sploh imamo infrastrukturo, da bi lahko 60% takih avtov uporabljali.
vse skupaj ste pozabili na nekaj. kot prvo na omejite 3,5 tone skupne mase, kar pomeni - v avto šolo. po drugi strani pa pozabljate , da so prikolice preteklost. prihodnost so avtodomi, kateri po zadnjih podatkih so v 200… ...prikaži več0 % porastu in naj bi tovarne imele za nekaj let razprodano proizvodnjo. ampak.. kam hudiča bodo pa dal baterije za delovanje avtodoma. dons zalaufa motor, pa hija dela cela kuhinja in klima in tv, kaj pa pol ? in kam se bo pelal tisti tank ?
Imenovati te preserat..., ki imajo doma še 2 ali 3 avte, hendikepirane...je bedasto. Velika večina ljudi komaj zbere za star avto, pa mora sofinancirati pres...jem drage igrače, ki so popolnoma zgrešena sr...ja. In smilijo naj se nam.
Prikrita reklama za folcvagen?
Ko bom z minimalcem lahko kupil el. avto, bom morda začel razmišljati o tem. Vprašati s eje potrebno ali sploh imamo infrastrukturo, da bi lahko 60% takih avtov uporabljali.
Infrastruktura se bo gradila na račun ljudi z minimalci, invalidninami in vsemi ostalimi, ki živijo iz rok v usta.
verjetno res Ocvirk, avta pa še vedno ne bom mogel kupiti. Dizel bom/o trajbali dalje.
Bogi...reveži...kak se mi smilijo...
Zadjič me je lovil I3, ki sem ga prehitel. Pa je hitro odnehal, verjetno mu je izpisalo, da ne bo prišel do doma ;-)
vse skupaj ste pozabili na nekaj. kot prvo na omejite 3,5 tone skupne mase, kar pomeni - v avto šolo. po drugi strani pa pozabljate , da so prikolice preteklost. prihodnost so avtodomi, kateri po zadnjih podatkih so v 200… ...prikaži več0 % porastu in naj bi tovarne imele za nekaj let razprodano proizvodnjo. ampak.. kam hudiča bodo pa dal baterije za delovanje avtodoma. dons zalaufa motor, pa hija dela cela kuhinja in klima in tv, kaj pa pol ? in kam se bo pelal tisti tank ?
Dokler ne bo možnosti menjati baterije v stilu prazno - polno v polnilnicah, je električen avto utopija. Kaj šele avtodom.