Slovenija
28 ogledov

Zakaj je Primcu uspelo, levici pa ne

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alibi 13:39 21.december 2015.

Realna analiza. Res je tudi , da se ZL imenuje ZL samo zato, ker imajo njihovi čelniki dve leve roke. Totalni nesposobneži, ki samo bluzijo.

• h3o 20:14 21.december 2015.

mar niso yugonostalgiki skušali spremeniti titov zakon? le kaj bi tito porekel na svoje tovariše?

• westal 05:47 22.december 2015.

Za nagrado bi jih poslal na dopust na Goli otok.

• Omega_v6 13:17 21.december 2015.

Jaz pa mislim,da so največji poraz doživeli mediji!! Vsi so navijali za ta zakon!! Res sramota nikjer nobenega objektivnega poročanja!! Žalostno,da je aktualna politika podprla geje in lejzbike na uboge otroke pa sploh ni pomislila!! Res sem ponosen,da nas je ...prikaži več toliko v državi,ki vemo trezno razmišljati!! Komu mati narava ne dodeli otroka ne more otroka tudi imeti!! Tako kot je dejala Violeta"kar ne,da narava bo pa dala država"!! Prav vesel sem,da smo odločili drugače!! Nič me nebi čudilo,če bi sedanja oblast sprejela zakon,da je v Sloveniji BURKA obvezna samo,da nebi prizadeli tujcev!!

• Pepe007 13:46 21.december 2015.

Tudi to bi se dalo rešiti, če bi bila resna volja. Vendar volje za rešitev tega problema ni bilo. SMC je imela pripravljen samostojni zakon, vendar ga je umaknila iz procedure. Zato ker se jim je zdelo, da lahko ...prikaži več na tem področju povsem porazijo moralna načela nasprotne strani. Rešitev o kateri smo odločali na referendumu ni govorila (samo) o teh tipih posvojitev. Zakaj ni bilo tudi tega v noveli zakona?

• jakec1575 14:41 21.december 2015.

Najbolj so mi žalostno smešni komentarji, dajmo se raje lotit resnih vprašanj v državi, ne pa teh pedrov. Nikoli si niso želeli biti mainstream vprašanje. Nekdo pa je iz povsem navadnega zakona naredil vse politični problem vesoljnih razseznosti. Zagovorniki so ...prikaži več se smejali nasprotnikom, Nasprotniki pa so se se bolj zakopali v sovrazno retoriko in promocijo ne le delnih ampak čistih neresnic. Bralna kultura in funkcionalna nepismenost. Opozicija in cerkev je na plecih 89 parov gradila politicni napad in štetje volivcev. Sedaj se bomo razdelili na vaše in naše. Spet. Vsesplošna materialna in duhovna revščina res ne pomagata.

• izRODEk 17:47 21.december 2015.

Anal litiki so spregledali skupino glasovalcev, ki smo BOJKOTIRALI referendum, na katerem je večina (leva in desna) odločala o človekovi pravici manjšine.In domala vsi mediji so spregledali politično odgovornost ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ...prikaži več dr. Anje Kopač Mrak. Zakon je "njen" in je padel. Politično gledano je ona tista, katera je odgovorna. Ovce z levega brega pa pač, so tiho in blejajo dalje... samo, da je "naša", pravijo.... :)

• gornik 12:52 23.december 2015.

Kdo bo pa te bedake butaste in neživljenske iz ZL poslušal , sami fanatiki ki spadajo v Sev. Korejo.

• prrotti 12:11 21.december 2015.

Vsi režimski mediji pa z propagando v en glas kako bo referendum z rezultatom na tesno, 63 : 37 je res na tesno, rdeči cunjari,

• dimnikar 12:37 21.december 2015.

Otrok samohranilca po njegovi smrti gre v rejo, namesto k partnerju, samo zato ker je ta istospolno usmerjen. Kako, po tvoji vesoljski logiki, ta opcija NE uniči te družine?

• KLOBO 14:30 21.december 2015.

Predlagam bedakom iz ZL, da naslednjič, ko bodo ponovno hoteli sforsirati preko zakonodajne veje svoje mokre sanje, da zakon razširijo še druge "partnerje", npr. na domače živali !! Zakaj pa ne, Kuža Piki bo zelo vesel, naj za zoofili dedujejo ...prikaži večo njihovi živalski partnerji. Če bi Baričevićevi bulmastifi še živeli, bi pomahali z repom !!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.