Tale Žanko Mahničev se dela nekaj pametnega in žali naokoli! Naj bo raje tiho, sam je v španoviji z "BELIMI Noski "iz Mehike. Dokler bo "Furrer" na oblasti bo mel zaščito, potem bo pa malce na tesno piskal.
Zato pa njegov šef ukinja javne fakultete. Pametnih noče, na privat fakultetah pa diplomo lahko kupiš. Pravijo pa, da je kar draga. Čudno se mi zdi, da jo Mahnič še ni kupil.
Dejstvo je da so ŽE SPET zamočili furanje epidemije s tem ko so zapovedali ogromno dodatnega testiranja ne da bi pomislili na logistiko. Nobeno pojasnilo ne spremeni dejstva, da to testiranje stoji na nezanesljivih testih in da niti brisanja napačnih… ...prikaži več rezultatov niso znali uredit. To je že vsem jasno, zato izgubljajo živce. VLADA PADA!
Jakec1575, to je tipično obnašanje levakarja. Čas ne dela za vas, vam zelo škoduje. Dolgas vam je že hudo neznosen. Saj bo kma.u bolje. Vlada bo počasi zaključila krizo in lahko boste šli spet v oštarije. Na zdravje.
Frice, kaj niso po gostilanah bol praznoglavi desničarji? Sploh v nedeljo po maši je to vaša folklora. Se motim? O kako kmalu se bo vam tožilo pa teh janšistični časih, mi se vam bomo pa smejali.
Tanja je malce prijazno agresivna, kot jaz temu pravim, ima nekaj 'aferic', ampak tako pač je. Če ne hodiš po robu, če ne preneseš udarcev in če se za tabo malo ne kadi, pa nisi nič.
S svojim izražanjem in mišljenjem sporočamo kdo smo ... TOREJ ...
Mačizem princa teme ne pozna ne praznika in ne kulture.
Karma je ku...a. Žan Primitivski, te bo že doletela, ne se bat. Tvoja rit bo premajhna za vse palice.
Oh Tanja, nič se sekirat. On samo s plačo potrjuje, da je as, sicer pa še vedno vleče mlekca s stekleničke.
Tale Žanko Mahničev se dela nekaj pametnega in žali naokoli! Naj bo raje tiho, sam je v španoviji z "BELIMI Noski "iz Mehike. Dokler bo "Furrer" na oblasti bo mel zaščito, potem bo pa malce na tesno piskal.
in edino prav bo tako.
ko daš človeku čin desetnika si misli da je general
Ta poljanski bumbar še za kaplarja ni sposoben. Že deset let je vpisan na obrambi, pa je še vedno gimnazijski maturant. Res IQ člana sekte.
Zato pa njegov šef ukinja javne fakultete. Pametnih noče, na privat fakultetah pa diplomo lahko kupiš. Pravijo pa, da je kar draga. Čudno se mi zdi, da jo Mahnič še ni kupil.
Leo, kriminal je, da se z našim denarjem ustvarja neuporaven kader, ki ne more niti seve preživljati!!!!
Tale zavaljeni pobalin res misli, da je prijel boga za jajca, ampak neki dan bo tudi zanj prišla ura resnice. Takšnih ljudi nihče ne mara.
mahnič ne more nikogar užalit! Užali te lahko le nekdo ki ima intelekt vsaj malce višji od nedoraslega otroka!
MDS imaš prav.
Kaj se pol jamra.. ??
Šmrkavec pokvarjeni.
Dejstvo je da so ŽE SPET zamočili furanje epidemije s tem ko so zapovedali ogromno dodatnega testiranja ne da bi pomislili na logistiko. Nobeno pojasnilo ne spremeni dejstva, da to testiranje stoji na nezanesljivih testih in da niti brisanja napačnih… ...prikaži več rezultatov niso znali uredit. To je že vsem jasno, zato izgubljajo živce. VLADA PADA!
Od teh profašističnih izmečkov tko ni nič drugega pričakovat. Če bi tega paglavca testiral , bi še bris od jajca dobil.
Levih
A samo desna stran možganov ti dela?
Ko bo te vlade konec in enkrat je bo, bo Zan Mahnic bezal iz Slovenije. osebno bom poskrbel za to. Morda pa mi bo kdo se pomagal. Eat this MF.
Se boš pa načakal, računaj tam okoli 2030
Jakec1575, to je tipično obnašanje levakarja. Čas ne dela za vas, vam zelo škoduje. Dolgas vam je že hudo neznosen. Saj bo kma.u bolje. Vlada bo počasi zaključila krizo in lahko boste šli spet v oštarije. Na zdravje.
Frice, kaj niso po gostilanah bol praznoglavi desničarji? Sploh v nedeljo po maši je to vaša folklora. Se motim? O kako kmalu se bo vam tožilo pa teh janšistični časih, mi se vam bomo pa smejali.
Upam, da se ga vsaj mama sramuje ! Mačo šovinizem SDS članov in napad na novinarke se nadaljuje ! Kje je sedaj KRIVOSODJE ?
Naj ga nekdo toži, da bo dal enkrat mir. Ščene.
Žanček pejd, pa si kupi dudo, da bo mir.
Tanja je malce prijazno agresivna, kot jaz temu pravim, ima nekaj 'aferic', ampak tako pač je. Če ne hodiš po robu, če ne preneseš udarcev in če se za tabo malo ne kadi, pa nisi nič.
Če so te enkrat razglasili za alkoholika, ostaneš to celo življenje, čeprav desetletja ne piješ. Taki smo žal.
Glede na komentarje, so komentatorji SDS klana tudi nalodani,če pa niso, imajo IQ na rezervi, ne na nuli!
Levakom pa ga niti izračunati ne morejo
Dušan, res je, so prepametni.
Tifi tudi tvoja dva stara sta bla ko sta tebe skup spocala
Hitlerjugend spet v elementu.
Kaj pa ni res od tega, ja od hrbtenice se ji je jezik zapletal.......bolano.....od alkota pa ja...