Slovenija
133739 ogledov

Zaradi velikanske želje Slovencev po cepljenju, se je vlada odločila tole ...

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gandi123 19:38 01.januar 2021.

Velikanska želja po cepljenju Slovencev!??? 😂😂😂 Sem rojen Slovenec, tako se želim cepiti, da PODARIM "svoje" cepivo!

ovca 17:54 01.januar 2021.

Praufo,nic se ne bi spremenilo. Zakaj ne? Ker je kaplarju lepo uspelo pokoriti rajo (za koliko casa tudi bog ne ve). Potem pa pride smrtonosnejsi covid 21, pa ........... in se smrtonosnejsi covid 277 biljonti. Skratka,to se bo dogajalo dokler ...prikaži več se ne bomo znebili kaplarja in vlade,jih vrgli v zapor,kljuc pa v Atlantik.Za naslednjo vlado pa uvedl dozivljenski zapor,min 735 let,ce bodo pa pridni,bodo pa cez 345 let zunaj. Zapor... ne hotel...

• Janez_53 18:31 01.januar 2021.

Ovca, pa menda ne misliš, da je kaplar svetovni vodja??? Jaz ga nikakor ne prenesem, ampak cepljenje s tem nima nič! Pametni in odgovorni ljudje se bodo cepili in s tem zaščitili ne le sebe, ampak tudi tiste, ki zaradi ...prikaži več različnih vzrokov ne morejo biti cepljeni. Tisti pa, ki mislite, da ste z branjem vseh sort člankov na internetu, ki nasprotujejo cepljenju brez nekih resnih znanstvenih argumentov, naenkrat doživeli razsvetljenje, še enkrat premislite, komu delate škodo.

• blayo 18:46 01.januar 2021.

ovca, za kaplarjem bo pršu pa kak drug Feldwebel al pa Sturmbannführer če hočeš. In kaj boš potem?

ovca 19:42 01.januar 2021.

Janez 53,kaplar ni svetovni vodja,je pa placan od svetovne mafije... sledi toku denarja,pa ti bo marsikaj jasno.

ovca 19:44 01.januar 2021.

Blayo, ti morajo dobiti taksne kazni,da naslednja vlada,kdorkoli ze bo,si niti pomisliti ne bo upala,da bi delala proti raji. Vse se da, ce se hoce. Obstajamo ljudje,ki se v lajfu nismo pustili podkupit. Zakaj ne? Ker se cenimo...

• Ender3 19:49 01.januar 2021.

blayo, Ivek je capo di tutti capi, po tej strani mu nihče ne more ali noče priti blizu. Mafija brez konkurence 😎

• ginko 11:18 02.januar 2021.

Še vedno si na psihiatriji. Ni ti pomoči. Izogibajo se ti tudi tvoje ovce.

• vzev 18:18 01.januar 2021.

Velikanske želje po cepljenju? Kje ste pa to slišali? Ja vse ankete kažejo, da je interesa izredno malo?

• blayo 18:40 01.januar 2021.

Daj me prosim usmeri na eno izmed anket.

• mph 19:33 01.januar 2021.

Problem z antivaxxerji je predvsem, ker so zelo glasni.

• Albatroz 17:42 01.januar 2021.

Me prav zanima koliko je dejansko zainteresiranih da so deležni mesicinskega poskusa?

ovca 17:48 01.januar 2021.

Ce pristinski rece,da je interes,potem je interes 🤣🤣🤣. On pa 😭, ker ne prude zaradi guzve na vrsto. In svizec zavije cokolado,pa se pristinski moker zbudi!

• supreme 20:52 01.januar 2021.

Mediji ste ološ

• rd2dmk2 20:04 01.januar 2021.

takole bom rekel. imel smo bencin s svincem.so ugotvil da je to strupeno in so v bencin dal namesto svinca rakotvorne ciklične ogliko vodike. da bi nas potolažili pa še v avte vgradili katalizatorje, da je avto še mal dražji ...prikaži veči ratal, pa da so še mal več lahko zaslužil. zdej če kdo misli da je farmacevtska industrija kaj drugač al pa bolj človekoljubna od avtomobilske, pa naj se gre cepit. pa srečno in pa zdravo 2021

• Kirka 22:50 01.januar 2021.

Še enkrat trdim: spomladi epidemije NI bilo - v prvih 8 mesecih l.2020 je v Sloveniji umrl 101 človek MANJ kot v istem obdobju 2019! Zaradi dirigirane epidemije se je sesuvalo gospodarstvo, zdravstvo, šolstvo... so pa mnogi pri koritu obogateli ...prikaži veči na račun proticovidne opreme. Ali bomo kdaj izvedeli, koliko smrti je od jeseni do zdaj (pa tudi v bodoče) zakrivila nedostopnost do zdravstva in nezdravljenje ostalih bolezni, koliko več je samomorov? Vse to gre seveda pod "covid". Mafija!

• miralem3 18:16 01.januar 2021.

Kako providno lazejo mediji skup z Vlado,vcasih je propaganda uspevala danes pa ljudje vejo vse kar se reklamira vsiljuje cim dalec stran od tistega.Skoda da se ti globalisti ne vedo da imamo mi navadni revezi svoj izvor propagande.Srecno ljudstvo pazite se

• Janez_53 18:24 01.januar 2021.

Sem velik nasprotnik sedanje vlade, ampak cepljenje je pa tisto, ki nas lahko reši velikih težav, ki smo jim priča. Ne vem, kaj misliš pod "svoj izvor propagande". Upam, da ne kakšnih samozvanih "strokovnjakov", ki so prebrali tri izmišljene članke ...prikaži več na internetu in so že "rešitelji sveta". Stroki je potrebno zaupati, ne pa šarlatanom!

• blayo 18:42 01.januar 2021.

miralem3, se pravi naša vlada laže za cel svet in celemu svetu?

• grega4 19:02 01.januar 2021.

Ja ves svet laze, ker pohlep, kapitalizem in farmacija je svetoven pojem...pa se bi lahko nasteval 😉

• miralem3 19:03 01.januar 2021.

vem da karkoli reces danes ni res ali se brise ali dobijas neke minuse.Demokracija svoboda od zacetka marca 2020 vec ne obstaja.Ce vi mislite da nas bo tisto resilo kar je predmet nacrta Covid19 ste res v velikih tezavah posamezniki.Jaz ...prikaži večz imam pravico po svojem razmisljat moje edino zivljenje mi je dal Bog ne Vlada ne Kacin ne Jansa.Ce bo ogrozeno na bilo kakrsen nacin a po sledeh izvajanja nacrta ni iskljuceno je moja pravica da se borim za njega z vsemi sredstvi.In se nekaj ogromno je njihovih

• igor669 19:32 01.januar 2021.

Danes je do zdaj že 200 htisoč ljudi več, kot včeraj, na svetu! Ta "pandemija" je bolj "bedarija"!

• blayo 19:33 01.januar 2021.

miralem3, kaj je zate demokracija? A to da vsak lahko dela kar želi? Žal to ni demokracija. Načrt Covid19? Spet teorija ravne zemlje...

• srecnii 21:15 01.januar 2021.

ma dej poberte se že nekam, vržte se v gnojnico

• albert0 06:18 02.januar 2021.

Nova ministrica iz vsake vaške SDSS v vlado

• ginko 11:21 02.januar 2021.

Ti iz hoste ne moreš bit minister.

tupatam 00:34 02.januar 2021.

Naslov članka- velika laž!

• astibo8020 21:19 01.januar 2021.

Dvomim, da je veliko kretenov, ki bi se pustili cepiti eksperimentalnemu cepivu kriminalnih proizvajalcev, ki preskakujejo varnostne teste in profitirajo z njim. Večina verjamem, da ni toliko butastih, da si bo dovolila spustiti sintetični strup v telo, da bis i kupila zdravje.

vec 22:48 01.januar 2021.

sedaj jih ni veliko, ko bo prišel čas za na morčka, bodo v vrsti stali ker brez tega v CRO ne bodo spuščali, nazaj pa še manj.

• krucefiks 18:49 01.januar 2021.

ravno zaradi takih izjav in cenzure ki se dogaja se ne grem cepit

• sam1 10:15 02.januar 2021.

Za firerja in njegove hlapce je 10-15% ogromno število,ko se gre za njihove igrice,v nasprotnem primeru šteje le 51% +.....

• Ender3 20:02 01.januar 2021.

Obstaja že veliko povpraševanje po šesti t.i. Mužević dozi. Če pa ne bo pričakovanega učinka, bo kriv on 😌. Ljudje, z genetiko se ni dobro igrati in če kdo, bi to morali vedeti zdravstveni delavci. Sicer pa "ko voli nek ...prikaži več izvoli " a iz tega ne delajte reklame.

• sandi76 10:05 03.januar 2021.

Če bo cepivo takole "kapljalo" v Slovenijo, se bo ta pandemija držala še dolgo !

• tomaz65 15:03 04.januar 2021.

Cepci a mislite da vam verjamemo da se bo veliko slovencev cepilo za laznivi kovid.usekani ste do konca lahk recem

• rospioti 10:35 04.januar 2021.

www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

• Tovariš Igor Nemec 14:35 02.januar 2021.

Ali mi ne vjerujemo teorijama zavjere, mi vjerujemo u znanost, zato vas na kraju ostavljamo sa izjavom doktorice Markotić, članicom Hrvatskog korona-stožera, kojoj prema anketama, ljudi najviše vjeruju. Ovo je njezina izjava iz 5. mjeseca koja je u međuvremenu misteriozno ...prikaži več nestala sa skoro svih medija: Varno cepljenje? Za to je potrebno najmanj 3 leta testiranj vse prej kot to je nevarno za človeka.

• Tovariš Igor Nemec 14:34 02.januar 2021.

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/sto-se-nalazi-u-cjepivu-i-zasto-ga-toliko-cuvaju.html?fbclid=IwAR1zUPnRc5EwcArMkZgDreR45xdcNx26fZlNYqG5jg4nIgof7Q7AUc_lhz4

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.