No ne delaj si utvar. Nobenih davkov ti ne plačuješ. Tele šole so povsem zasebne in iz javnih sredstev ne dobivajo denarja. Njihovo delovanje se pokrije s šolninami.
Ne trosi neumnosti na pamet. https://www.domovina.je/vlada-ignorira-odlocitev-ustavnega-sodisca-o-financiranju-zasebnih-osnovnih-sol-kako-urejeno-v-evropi/
ne rabijo biti musliči, ker največja grožnja so EKSTREMNI levičarji !!! Treba je ukiniti FDV, Združeno levico in podobne grožnje miru, sožitju in napredku človeštva!
Kućan, ni zastonj vpil; Abkar Alah, na Kotnikovi, pa Lukšič in ostali zamaskiranci..
Kaj pa budistična, hinduistična, judovska, pravoslavna,anglikanska,jehova..... šola??? kaj teh pa ne bodo ustanovili? kršitev človekovih pravic:)))
So pozabl povedat da imamo očitno na vladi nekaj skritih musličev ki vse to podpirajo
Pozabil si najnovejšo: Čezvesoljska Zombi Cerkev blaženega zvonjenja
Lahko pa bi tudi evangelicansko šolo odprli, ki ima tudi veliko vernikov pri nas. Pa se kaksno relevantno po stevilu.
kurikulum
Janša pa tudi ne prodaja zastonj bureka.
AnzeSmolej, je z vami vse uredu v glavi? Verjetno ne.
Pejte nazaj, ne mi sra.t po mojem dvorišču !
Barbara rov
No ne delaj si utvar. Nobenih davkov ti ne plačuješ. Tele šole so povsem zasebne in iz javnih sredstev ne dobivajo denarja. Njihovo delovanje se pokrije s šolninami.
Musliči ne poznajo ateistov oziroma ne priznavajo drugih ver, če se te ne morejo spreobrniti v musliča te lahko tudi ubijejo.
Ne trosi neumnosti na pamet. https://www.domovina.je/vlada-ignorira-odlocitev-ustavnega-sodisca-o-financiranju-zasebnih-osnovnih-sol-kako-urejeno-v-evropi/
...za drageca
To pa ne bo držalo, da ne dobivajo denarja iz javnih sredstev... Malo se izobrazi.
Tudi zate je mesta moj ferluci
V tej fuknjeni državi se bo tudi to zgodilo.... za bruhat!
Zaostal si ti idiot džihadistični.
ne rabijo biti musliči, ker največja grožnja so EKSTREMNI levičarji !!! Treba je ukiniti FDV, Združeno levico in podobne grožnje miru, sožitju in napredku človeštva!
Nihce jim ne brani, saj menda razumete, za kaj gre v prispevku?