Svet

Zaupni dokument: Nemčija se pripravlja na vojno

Komentarjev 100
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Syn 15:09 02.januar 2026.

Ha....ha.. Človek bi si mislil da jih je zgodovina kaj izučila. Ampak očitno pajaca Merza in njegove liliputanerje res ni. No, če bodo še dolgo drezali v medveda bodo pa pač dobili še eno porcijo. Se pa bojim, da če ...prikaži več je po 2.sv.vojni ostalo kaj od Nemčije, tokrat ne bodo imeli te sreče.

• Mojca17 18:31 02.januar 2026.

Če se ne bomo pripravili na medvedji napad z ustreznim sprejem prosti medvedom ali vsaj šibrovko, nam ne bo pomoči, ko se bo medved zagnal v nas. Nemci se pripravljajo, kaj pa mi?

Syn 19:36 02.januar 2026.

Nimaš se za kaj pripravljat. Pripravljajo se samo paranoiki, lažnjivci, podpihovalci in predvsem tisti, ki bi s tem zaslužili milijarde. Rusi so zadnji, katerih bi se morali bat. Z Evropo ne bi imeli nobene koristi, ampak samo stroške.

Človek2025 20:21 02.januar 2026.

Povej to, da se Rusov ni za bati, moji nekdanji družini na Češkem. Ko so želeli le nekaj več svobode, so jih povozili s tanki. Dol z Rusi!

• Idioti 01:03 03.januar 2026.

Človek 2025 @ Sem vedel da imaš travmo , kajti samo takšen ne more racionalno razmišljati , V svoji travmi boš izgorel , prej preden se bo končala tale vojna in mi zmagamo . Sovraštvo je najhujše kar se lahko ...prikaži večko zgodi človeku , kajti zaradi tega se mu zamegli um , kot se je zameglil tebi . Rusi bodo uresničili vse , kar so si zamislili , ti boš pa znoru ! No mal si že !

Grok 08:36 03.januar 2026.

Ko ima nekdo slabo izkušnjo z Rusi, si to zapomne. In takšne izkušnje so v veliki večini edine izkušnje, ki so jih ljudje imeli z Rusi. Jaz še nisem slišal ali doživel kaj pozitivnega, kar bi Rusi naredili v svetu. ...prikaži več. Predvsem pa je njihova okupacija bistveno slabša za okupirance kot v primeru ZDA ali Britanije, kjer so okupiranci prej profitirali kot izgubili. Vprašaj ljudi v Hong Kongu...

Syn 10:00 03.januar 2026.

Človek2025, u bošček. Ja verjetno so lezli v rit okupatorskim silam, pa so jih "grdi" Rusi povozli. Ojoj, veš kak se mi smilijo kolaboranti. Da bi jih kar lastnoročno nautraliziral.

Človek2025 14:16 03.januar 2026.

Syn, tebi ni nič jasno. Leta 1968 so bili kvečjemu kolaboranti z okupatorskimi Rusi, ki bi jih jaz z veseljem nevtraliziral. Ti si na poti da postaneš tak okupatorjev kolaborant in izdajalec.

Syn 17:33 03.januar 2026.

Človek2025, ja seveda....ha..ha.. Še en opranoglavec.

Slayer 19:19 02.januar 2026.

https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/olivier-delamarche-vrijeme-je-za-bijeg-iz-europe-rusija-nudi-buducnost.html

Grok 20:37 02.januar 2026.

Ha ha ha....kje so dobili tega kretena ...istaknuti ekonomist....Putin mu je istaknil možgane, zato je istaknut. Naj gre v lepo prihodnost, ki mu jo nudi Rusija...ekspresni vlak na bojišče in v smrt.

Slayer 20:43 02.januar 2026.

Saj vem da peče,če nimaš nič v glavi!!!

Grok 08:38 03.januar 2026.

Še umetna inteligenca je bolj pametna kot ti Slayer. Rusija ne nudi "budučnosti". Nudi smrt z novičokom.

Leon 16:36 02.januar 2026.

Kaj vse pišejo tisti ,ki so lačni ,če so trgovine dva zaprte ali zmanjka štroma eno uro ! Oboga raja .

• Idioti 13:29 02.januar 2026.

Vse NEMČUGARJE v SLO , vključno z Ptičem in Nemško vohunko OPOZARJAM , da Nemčija ne more začeti vojne , lahko se pripravlja do ene točke , dokler ena stran od VELIKE četvorke SSSR, USA, GB ali F Na mizo ...prikaži večzo ne položita USTANOVNO LISTINO OZN in njen 53 . člen , 1 .in 2. točka , ki govori izključno o tem , da ima vsaka država od njih štirih , pravico prednapada , če se od Nemčije zopet počuti ogroženo . USA je že dala vedeti Merzu , da so njihovi sovražniki . nadaljevanje

• Idioti 13:38 02.januar 2026.

nadaljevanje ; Iz istega razloga vse EU politike opozarjam , da Nemčija ne more biti podpisnik NIKAKRŠNJE mirovne pogodbe katerikoli državi , ki bi garantirala ozemeljsko nedotakljivost , kot se sedaj Švabe drenajo za dajanje garancije UA in to želi ...prikaži več tudi UA od njih. Teh garancij ne more uzpolniti , ker bi prej fasala vojni napad na sebe , kot bi lahko vojno uresničevala dane garancije UA !! Zgleda , da nas vodi NEMČURSKA KLIKA , ki nas želi prodati kot Rupnik Švabom, Švabom , ki niso sami svoji

SlavaUkrajini 13:51 02.januar 2026.

Ti opozarjaj raje svojega psa, ki laja ob neprimernih urah tvojemu sosedu pod oknom. Budala rusofilska. Tvoj IP naslov imamo v Kijevu.

• atamama 14:30 02.januar 2026.

Idioti, ne boš uspel z argumenti in resnico. Tudi jaz sem mislil, STA in JJ, pa so se mi smilili. Danes? Se mi zdi škoda da JJ ni uspelo. Tudi ''dejstva'' v zgodovini. Kar nekaj satelitskih programov ''goni'' 2 WW. ...prikaži več In zanimivo, ravno te podatke so razlagali nekje 10 dni nazaj. Ampak nekaterim pač ni do resnice, njim povedo ''resnico''. Ali kot pravi moja soseda so kot njen dec, samo v eno smer, gostilna, pa da mu da ne vem kakšen kompas v žep.....

Človek2025 18:42 02.januar 2026.

Idiot, trije od velike četverice so na strani Nemčije. Od vseh držav na svetu ima ravno Nemčija najslabšo izkušnjo z nacizmom, ki je povzročil popolno uničenje njihove države, zato je logično, da prav Nemci iztrebijo ruski nacizem!

• Pipec 12:41 02.januar 2026.

Neminovno bo prišel čas, ko bodo Nemci zopet korakali. Paziti morajo le, da ne naredijo ključnih napak iz prejšnje vojne, - Zamujen napad na Rrusijo, v zimi iguba dveh armad v Stalingradu, prepozen napad na otok in spodletela zračna bitka ...prikaži več in spodletela prekinitev oskrbne poti iz ZDA. Če sedaj Ukrajina drži južno krilo, je ključna nevtralizacija Belorusije, kar se mora zgoditi v dveh dneh. Pri vsem pa je računati na skrajni sever da preprečimo obkolitev s severa in jasno, na močno Poljsko.

• Ender3 12:47 02.januar 2026.

Računalniške igrice so ti v veselje..Pubec !

SlavaUkrajini 13:50 02.januar 2026.

Tokrat Nemčija ne bo sama jurišala na Rusijo, ampak bo za njo stala vsa Evropa, vključno s Francijo in Britanijo,ki imata jedrske taktične in strateške bombe. Putler se bo svetil v temi v kraterju sredi Moskve, ki je ne bo več.

• Idioti 13:56 02.januar 2026.

JASNO OPOZORILO VSEM TAKIM BEDAKOM KOT SI SAM . Država , ki ima atomsko orožje ne more izgubiti vojne , lahko bitko samo vojne nikakor ! PIKA za pametne !

• atamama 14:37 02.januar 2026.

Idioti, to jim ni jasno, kot ni jasno tistim, ki dopuščajo UA tovarne orožja (kvazi) na svojem ozemlju. Igra se lahko, jasno pa je, da noben 5 člen ne pomaga, ko je na tvojem ozemlju nastal gobasti oblak. Koliko so ...prikaži več lahko ''sigurni'' severnjaki dokler je Kalingrad prisoten, so varni pred gobastim oblakom. Pa mislite, da so GB neumni, da ne skrbijo zase in druge hujskajo? Drugače so ''spizdili'' iz EU, bi pa stroške še vedno klepali na hrbet EU-ja. Ali drugače, s tujim po koprivah, če se.....

• Jernej65 16:02 02.januar 2026.

Idioti, država ki ima atomsko orožje lahko izgubi vojno z ostalim svetom vred. V takšni vojni drži samo eno, da zmagovalca ne bo, vojno bodo pa izgubili vsi.

Človek2025 18:33 02.januar 2026.

Idiot, preberi si, kaj pomeni kratica MAD, in ti bo jasno, da država, ki uporabi jedrsko orožje vojno vedno izgubi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.