Slovenija
5915 ogledov

Obiskali smo nabito polno zavetišče, tako so želeli pritegniti našo pozornost

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Facja 12:31 25.december 2024.

Polna zavetišča za živali pomenijo, da so "živalo-ljubci" dvolični. Najprej žival vzamejo k sebi, a se jo hitro naveličajo in jo zavržejo, hkrati pa so glasni po raznih forumih in tulijo, kako radi imajo živali. Zase vem, da imam premalo ...prikaži več časa, da bi lahko skrbel za žival in premalo prostora, pa je zato nimam. Živali imam rad, najraje v njhovem naravnem habitatu, v divjini, lastniki ljubljenčkov, pa mi niso najbolj pri srcu, ker ljubljenčka postavlja pred človeka.

Fuck_Z24 14:55 25.december 2024.

Imas ljubitelje in "ljubitelje" živali. Vseh ne mores metativ isti koš. In kaj je po tvojem mnenju "naravni habitat" zapuščenih psov in mačk? Ulica? Ja, saj je res divjina, samo ni prevec naravna. Kam potem spadajo?

• atamama 10:48 25.december 2024.

Zanimiva humanost. Ali je kdo poskušal tam na Miklišičevi dati kakšnemu priboljšek. Ali pa ga pobožati.... Ne, kane. Ker se niso umili-nimajo kje-in neprijetno dišijo. Pa kam plovemo?

• atamama 10:52 25.december 2024.

Sicer pa je to kar odraz družbe in vrha politike, ki sprejema zakone. '' Čuteča bitja'' drzno postavljeno v zakon in navedeno ''živali''... na Klošarje so pa pozabili... ampak po biološki opredelitvi bi bili lahko v tej kategoriji..... da bi ...prikaži več lahko poskrbeli za njih.

Fuck_Z24 12:12 25.december 2024.

Atamama oboji so potrebni pomoci. Če imamo na eni strani brezdomce in druge ljudi v tezavah, to ne pomeni, da moramo biti do zivali brezcutni. To je največkrat izgovor oz. opravičevanje, da se ne naredi nic.

• bobubob 12:51 25.december 2024.

'Posvojnina' bi morala biti breme bivših lastnikov teh živali. Z dodatki. Kaj niso psi čipirani? Za potepuške 'divje' pse pa je včasih 'skrbel' šintar, ki jih je polovil in evtanaziral, še preden so se razmnožili. Muc pa tako in tako ...prikaži večo zna preživeti sam, če le najde kakšen skedenj z dobrovoljnim lastnikom. Lahko bi jih torej razdelili po kmetijah, vsak bi jih bil vesel. 'Razvajeni' hišni mački so pa problem - a tudi ti bi morali biti obvezno čipirani, saj dobesedno živijo med ljudmi.

• leonardo 12:26 25.december 2024.

A tukaj se pa lahko komentira. Žurnalovci, zakaj ste ukinili komentarje o dveh, ki sta pobrala 50 jurjev in ta denar bi porabila za 50 rotvajlerjev? Se bojite kako narod reagira na te presite ri..

Fuck_Z24 12:39 25.december 2024.

Jaz bi tudi rad pisal dedku mrazu, da mi prinese padec golobnjaka, predno mi nabije svoje nore davke, pa nimam kam.

• bobubob 12:53 25.december 2024.

Ukinili so tudi komentarje na vojne tematike, ampak le zato, da bi nam pomagali ostati jedrno odgovorni.

Fuck_Z24 13:08 25.december 2024.

Načelno bi bilo najbolje komentarje kar ukinit zaradi par idiotov, ki ne morejo brez tega, da ne bi napadali in žalili drugih forumašev. Verjetno jih ni treba naštevati. Tako bi tem par bebcem onemogočili izživljanje njihovih nizkih strasti. Seveda bi ...prikaži več bila boljša rešitev, da bi jih admin brisal, ampak on rajši briše mene. A ne, admin?

• bleki 08:14 25.december 2024.

Zaradi pogojev, jih bodo imeli še dolgo, isto velja za ljubljano. Še človeka prej in lažje posvojiš. Ko sem enkrat našel muco, jo odnesel v zavetišče gmajnica, so me tretirali kot kriminalca. Da ne govorim o šefu, čista 1000% aroganca. Bolano.

• vzev 09:14 25.december 2024.

Točno tako. Mi na pamet ne pride, da bi šel po žival v zavetišče. Če bom želel mačko bom šel do kakšnega kmeta in jo vzel tam. Po eni strani govorijo kako imajo polna zavetišča, po drugi strani pa živali ...prikaži več prodajajo. Seveda, da želijo polna zavetišča, če pa dobivajo denar od države.

• vzev 09:14 25.december 2024.

Pa še neumne pogoje o zapiranju mačk v stanovanje. V sodobnem svetu je očitno bolj normalno, da se žival zapira, kot pa jo imeti prosto.

Fuck_Z24 09:24 25.december 2024.

Neumni ali pa ne. Sam jih nisem zapiral noter, vse so lahko hodile ven. Žal imam zraven precej prometno cesto, ki mi je vzela že 3. Sosed ima podobno zgodbo. Zati zdaj že dobrih 10 let nimam nič.

Fuck_Z24 09:29 25.december 2024.

@bleki predvidevam, da so mislili, da je tvoja in jo hočeš naprtiti njim na grbo. Kadar sem jaz našel (to pa so bile vse razen ene, ki je bila iz zavetišča), sem kar obdržal. Samo enemu sem kar sam poiskal ...prikaži več novega lastnika po oglasih.

• vzev 09:42 25.december 2024.

Če imaš poleg prometno cestno, pač nimaš mačka. Ne pa siliti mačka v stanovanje, če je njen naravni habitat narava. Nikoli nisem razumel ljubitelje živali, ki imajo mačka zaprtega v stanovanju, papagaja v kletkah... Kako imaš lahko rad žival, pa jo nekam zapiraš.

Fuck_Z24 10:56 25.december 2024.

Načelno se strinjam. Saj sem napisal, kako je bilo to pri meni. Vendar sem videl tudi mačka, ki ga je bila čista groza, če se je slučajno znašel zunaj. Čisto v redu se je do visoke starosti prekladal po stanovanju. ...prikaži več Moje mnenje je, da če je žival navajena od malega biti noter, potem s tem nima težav. Kadar pa enkrat iskusi čar svobode in firbcanja okoli, je pa zaprtost v stanovanje muka. Mi je frend solil pamet, ko so moje končale pod kolesi. No, je nabavil svojega, ga imel nekaj časa notri,...

Fuck_Z24 10:58 25.december 2024.

... ampak ko je enkrat slučajno padel z okna (pritličje), je bilo konec. Od takrat je kar sam skočil dol, če mu je tako padlo na pamet. Zaenkrat je še ziv. Frend pa od takrat ne pametuje več.

Fuck_Z24 10:59 25.december 2024.

*izkusi (ne iskusi) 😳

• Ender3 16:02 25.december 2024.

Trolanje in žival niso ravno dobra kombinacija. Ideološko iz/dresiran lastnik nima občutka za odgovornost.

krucefix123 13:30 25.december 2024.

Zavetišče preimenujte v zbirališče žive hrane za divjad in živalski vrt,problem rešen za vedno.

• Soljatar 14:56 25.december 2024.

zakaj se ne da članka o socialnih stanovanjih komentirat?....prvo kot prvo je potrebno vse čefurje, pri katerih se odkrije najmanjša goljufija sterat ven iz neprofitnih stanovnj in odvzet slovensko državljanstvo... priseljenci iz blakana pač ne smejo imeti enakih pravic in ...prikaži več ugodnosti kot domačini...na tem področju bo potrebno spisat popolnoma novo zakonodajo in celo spremenit ustavo, če je treba...se ti naseli notri neka čefurska golazen, ki je 3 generacije ne spraviš ven..to se more nehat.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.