Zakaj že se zdravstveni delavci ne želijo cepiti v večji meri? Upam, da bo zanje to čimprej postalo obvezno, da se bodo končno odločili : ali dodatki v evrih ali lastno zdravje, če jim za zdravje pacientov ni mar. Oportunisti,… ...prikaži več, z izjemo iniciative slovenskih zdravnikov. In še kakega, ki se upa javno izpostaviti. 'Cepivo' je genska terapija. Uporabljena v nasprotju z dozdaj veljavnimi predpisi. CISP, pogumno naprej!
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Cepljeni ste torej zaščiteni. Necepljenih iz medicinskih razlogov tudi ni, saj očitno cepijo lahko kogarkoli, ki pride. Torej necepljeni ne ogrožajo nikogar. Tudi cepljeni zbolijo. Čredne imunosti ne bo, saj korona virusi intenzivno mutirajo, posebej pri cepljenih (zakaj - analogija… ...prikaži večgija z MRSA). To pravi stroka. Tista z dosežki v znanosti in ne v medijih. Malone,Bossche, Bhakdi,Pavelić...itd itd..
Zdravil ni? Ivermectin? Testiran, poznan? Ciljano 'cepljenje'?
Resolucija EU2361 tč.7.3.2
Zakaj že se zdravstveni delavci ne želijo cepiti v večji meri? Upam, da bo zanje to čimprej postalo obvezno, da se bodo končno odločili : ali dodatki v evrih ali lastno zdravje, če jim za zdravje pacientov ni mar. Oportunisti,… ...prikaži več, z izjemo iniciative slovenskih zdravnikov. In še kakega, ki se upa javno izpostaviti. 'Cepivo' je genska terapija. Uporabljena v nasprotju z dozdaj veljavnimi predpisi. CISP, pogumno naprej!
https://healthimpactnews.com/2021/15472-dead-1-5-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Vsi tisti, kateri se nočejo cepiti ,naj si plačajo sami teste za potovanja v tujino, zakaj bi jim ga mi, kateri smo odgovorni.
Cepljeni ste torej zaščiteni. Necepljenih iz medicinskih razlogov tudi ni, saj očitno cepijo lahko kogarkoli, ki pride. Torej necepljeni ne ogrožajo nikogar. Tudi cepljeni zbolijo. Čredne imunosti ne bo, saj korona virusi intenzivno mutirajo, posebej pri cepljenih (zakaj - analogija… ...prikaži večgija z MRSA). To pravi stroka. Tista z dosežki v znanosti in ne v medijih. Malone,Bossche, Bhakdi,Pavelić...itd itd.. Zdravil ni? Ivermectin? Testiran, poznan? Ciljano 'cepljenje'? Resolucija EU2361 tč.7.3.2
Samo se PCR test za cepljene, IQ broja patike
Še en jugonostalgik. Zadrži srbščino zase.
Čefurji raus - je dober naslov filma!
Naklonsky in R-D, grem stavit, da pol cefurjev zna bolj slovenščino od vaju. ruralca iz rovt.
bolje. da ne bosta drkala.
Aktivista nista samo nepismena, verjetno tudi opravilno nesposobna in mladoletna. 😎