Zdravje
32210 ogledov

Zdravniki obsojajo in se množično ograjujejo od kolegov, ki nasprotujejo cepljenju

Komentarjev 54
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph2 20:29 20.november 2021.

Ne obstaja nobene iniciativa zdravnikov, že 100x pojasnjeno, ena kokoš zaposlena v šolstvu (tako je nekdo raziskoval) je preko svojega gmaila ustvarila fake stran s fake nazivom pred par meseci, kjer šopa non stop antivaxxerrsko propagando. Sramota je, da je ...prikaži več že zaradi lažnega predstavljanja ne preiskuje policija, ker nima nobene veze zdravniki. Ne rečem nič, če bi se predstavljali kot flateartherji ali karkoli primernega, ne pa lažnivo kot zdravniki.

lluckyss 02:34 21.november 2021.

Če bi ti izjemoma kaj pametnega napisal, bi se mnogi podpisali z dvignjenim palcem pod tvoj komentar, kar pa kot vidiš ni praksa...Torej je bistveno kaj napišeš, ne kdo si....

• mph2 11:20 21.november 2021.

Ne, problem je, ker vas je preveč antivaxx norcev, zelo preprosto. Malo se educiraj sam in poglej, je javno dostopno, kako je ta domena bila registrirana, kdo jo je, ....

• leonardo 15:33 21.november 2021.

mph2, kaj misliš, da je potrebno razglašati tvojo agresijo po forumih in to zato, ker se bojiš kaj bo sledilo tvojemu cepljenju. Ne vem, če po tvoje "antivakseji" uprabljajo za vas vzdevke kot n.pr. norci. To je vaša želja in mi to spoštujemo.

• mph2 16:23 21.november 2021.

@leonardo, mojo agresijo? Agresijo izvajate antivaxxerji do ukrepov, ki rešujejo premnoga življenja in invalidnosti. Sicer nekako ločim dve vrsti antivaxxerjev, prvi so samo žrtev ostalih, pa fb-ja, .... ti so zavedeni, bi najbolje naredili, da ukinejo FB account .... tisti ...prikaži več s čipi in to pa so res totalni norci.

• leonardo 17:27 21.november 2021.

Mph umiri se. Prebolel sem covid in ne bom se cepil. Nikogar ne ogrožam in upoštevam ukrepe. V družini vsi nosimo maske, držimo razdaljo, ne hodimo na žure itd. V šoli se testirajo. Kaj bi pravzaprav še rad. Da se ...prikaži več s teboj tresem kdaj boš začutil poskedice cepljenja. No mogoče jih pa ne boš. Moj sosed se po tretjem cepljenju matra z vročino in strašnim kašljem skozi 24 ur. Bi mi to želel?

• mph2 18:06 21.november 2021.

@leonardo, takih kot ti, če nosite maske, ne žurate v tri dni, ... je za vzorec. Vedno več je takih, ki hodijo pred šole grozit z motorkami in podobnim. Sam sem kot en kup sodelavcev in sorodnikov dobil 3. dozo, ...prikaži več razumljivo total brez stranskih efektov, no, razen malo bolečega ramena, ... in ne, tvoj sosed se zagotovo ne zaradi cepljenja matra s strašnim kašljem, ... lahko je slabo počutje, glavobol, ... nisem pa še slišal za kašelj. Je pač vzporedno kaj staknil, alergije, ...

• leonardo 07:28 22.november 2021.

mph glej lahko rečem za drugi primer s kašljem. Prav tako po tretjem odmerku. Takoj mi ni niti povedal, vedel je, da sem proti cepljenju (sebe, ne drugih). Rekel je, da je po cepljenju kašlal "na tri šihte" in poiskal ...prikaži večl zdravniško pomoč. Torej le ni samo slučaj ali pač? Dva slučaja, čisto blizu?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.