Dragi Leon,enakost pred zakonom je to. Ne morem jaz v trgovini litra mleka kupovat po višji ali nižji ceni od tistih, ki imajo nižje oziroma višje dohodke...in to po edinem kriteriju osebnega dohodka...daj no, razmisli malo..
nič ne piše kaj bo s korupcijo, glede na lestvico, bo očitno tisti z višjimi prejemki več plačal tudi za provizije dobaviteljev opreme in zdravil ... vsepovsod uravnilovka
Nesprejemljivo, se 100% strinjam! Tukaj in še kje bi morali prehode z ustreznimi enačbami narediti zvezne. Obvezno, da ne bi prihajalo do anomalij: oseba z bruto dohodkom 200,01% ima na koncu koncu leta 190€ nižji neto dohodek kot… ...prikaži več oseba z dohodkom 199,99%.
Kdaj se bo pa ločil javni in zasebni sektor? Zdravnik dopoldne dela v javnem sektorju, popoldne pa v zasebnem sektorju, v istih ordinacijah in na aparatih javnega sektorja. To gašenje požara čakalnih vrst z reformo zdravstva je samo pesek v… ...prikaži več v oči davkoplačevalcem.
Dragi Leon,enakost pred zakonom je to. Ne morem jaz v trgovini litra mleka kupovat po višji ali nižji ceni od tistih, ki imajo nižje oziroma višje dohodke...in to po edinem kriteriju osebnega dohodka...daj no, razmisli malo..
nič ne piše kaj bo s korupcijo, glede na lestvico, bo očitno tisti z višjimi prejemki več plačal tudi za provizije dobaviteljev opreme in zdravil ... vsepovsod uravnilovka
Ne razumem zdaj te logike! PROSTOVOLJNO dodatno zavarovanje so "ukinili" in ga nadomestili z novim OBVEZNIM? Demokratično ni kaj! :D :D Butale!!!!!!
Nesprejemljivo, se 100% strinjam! Tukaj in še kje bi morali prehode z ustreznimi enačbami narediti zvezne. Obvezno, da ne bi prihajalo do anomalij: oseba z bruto dohodkom 200,01% ima na koncu koncu leta 190€ nižji neto dohodek kot… ...prikaži več oseba z dohodkom 199,99%.
Dragi moj Miha , prosim še enkrat preberi kaj sem te vprašal ? Kateri člen ustave si imel v mislih ? To je bil sarkazem .
Kdo je kriv, da se lopovom, ki lomastijo po zdravstvu ne zgodi nič?
PREPROSTO... Zavarovalnice kot so VZAJEMNA, TRIGLAV, ... so samo za svoje delovanje porabile nekaj 100mio €. Torej je tu takoj PRIHRANEK.
Kje si pa to pobral? Blebetaš neke neumnosti na pamet.
Temu se reče SOLIDARNOST... v ameriki tega ne poznajo pa imaš kup revežev, bolnikov...
Kje si pa to pobral? Blebetaš neke neumnosti na pamet.
dimnikar si in boš ostal.
dimnikar si in boš ostal.
Ko boš še naprej dobil položnico od Vzajemne in Triglava z obveznim dopolnilnim boš spremenil tale tvoj prispevek.
Kaj pa ti sploh zagovarjaš? Imaš kaj pametnega za povedati? daj, da slišimo.
UKINILI GA BODO! 15 let prepozno. Vmes si je Marko jaklič že napolnil žepe.
prispevek = 15 € + 0,6% bruto plačain bi dobili podoben izplen v €, ne bi pa bilo anomalij.
In zakaj bi morala biti solidarna do nekoga, ki noče delat (kot npr. moja svakinja)?
Tole je samo reforma plenjenja državljanov....
Kdaj se bo pa ločil javni in zasebni sektor? Zdravnik dopoldne dela v javnem sektorju, popoldne pa v zasebnem sektorju, v istih ordinacijah in na aparatih javnega sektorja. To gašenje požara čakalnih vrst z reformo zdravstva je samo pesek v… ...prikaži več v oči davkoplačevalcem.
nič se ne bo spremenilo, še vedno bomo dobili vse račune in migrante, prvorazredni pa bajte sredi host...