Svet
344 ogledov

Zelenski: "Do konca leta se lahko sprejme veliko odločitev."

Komentarjev 88
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 14:28 26.december 2025.

Ja veš da lohka res , samo ne takih pod dejstvom kokaina a ne moj kokainko . Zadnji tvoj mirovni načrt je bil narejen iz nirvane !

Profesor 15:28 26.december 2025.

Putin si pa v svojem podzemnem nacističnem bunkerju vbrizgava heroin in fantazira o Veliki Rusiji do Ognjene Zemlje.

• Ender3 22:30 26.december 2025.

Bebo @ Profesor imaš profesuro iz maloumja ..Jaz se stem nebi hvalil.

• Idioti 03:07 27.december 2025.

Profesor @ Dodal sem te tistim 17 Nicom enega kretenoida iz Polja

Slayer 19:50 26.december 2025.

https://www.logicno.com/politika/ukrajina-je-korumpirani-zmijarnik-hunter-biden.html

Umetna_Inteligenca 21:11 26.december 2025.

Ni logično, da je logicno.com logičen portal.

Slayer 22:15 26.december 2025.

Seveda,za vas kletne retarde je to ZF!!!

• Ender3 22:49 26.december 2025.

Nov umetnik kletnega aktivizma, ki glumi inteligenco. Ne moreš verjet !

• Idioti 14:33 26.december 2025.

CAR ZELENSKI , SLAVAUKRAINI in ČLOVEK 2025 so iste osebe , kar mi je potrdila tudi umetna inteligenca . No , se bo našel se kakšen njegov komentar pod drugim NICom ! Marš bandit nacistični !

Grok 15:23 26.december 2025.

Umetna inteligenca potrjuje, da je idiot res en velik idiot in da uporablja več NICov, med drugim Ender3 in Slayer.

Slayer 19:44 26.december 2025.

Kletni trol alias Grok,prekleto si se zmotil,retard zarukan!!!

• Ender3 22:33 26.december 2025.

Poglej samo koliko všečkov si Sami pribijajo. Ne moreš verjet inteligenci, ki jo kažejo z vsakim up.imenom..

• Idioti 03:28 27.december 2025.

On ne razume , saj to vsi vemo , da ne more pri vseh komentarjih biti stalno 18 sedaj že tudi 19 všečkov za komentar , ki ga je sam napisal in isto toliko minusev za komentarje , ki mu ...prikaži veču niso všeč . Mislim, da je na zdravljenju v Polju al pa v kleti Trstenjakove , kjer so ga prepričal , da je dajanje minusev al pa plusev političnim naspprotnikom junaško dejanje . K mu bom vse zobe zbil v rit , bo mogoče spoznal da temu ni tako .

• Idioti 03:38 27.december 2025.

No tudi GROK je , UMETNA INRELIGENCA , DAWKINS , SLAVAUA22. More bit da je šiptar, ker ne ločuje ednine od množine pri mojem NIKu IDIOTI .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.