CAR ZELENSKI , SLAVAUKRAINI in ČLOVEK 2025 so iste osebe , kar mi je potrdila tudi umetna inteligenca . No , se bo našel se kakšen njegov komentar pod drugim NICom ! Marš bandit nacistični !
On ne razume , saj to vsi vemo , da ne more pri vseh komentarjih biti stalno 18 sedaj že tudi 19 všečkov za komentar , ki ga je sam napisal in isto toliko minusev za komentarje , ki mu… ...prikaži veču niso všeč . Mislim, da je na zdravljenju v Polju al pa v kleti Trstenjakove , kjer so ga prepričal , da je dajanje minusev al pa plusev političnim naspprotnikom junaško dejanje . K mu bom vse zobe zbil v rit , bo mogoče spoznal da temu ni tako .
Ja veš da lohka res , samo ne takih pod dejstvom kokaina a ne moj kokainko . Zadnji tvoj mirovni načrt je bil narejen iz nirvane !
Putin si pa v svojem podzemnem nacističnem bunkerju vbrizgava heroin in fantazira o Veliki Rusiji do Ognjene Zemlje.
Bebo @ Profesor imaš profesuro iz maloumja ..Jaz se stem nebi hvalil.
Profesor @ Dodal sem te tistim 17 Nicom enega kretenoida iz Polja
https://www.logicno.com/politika/ukrajina-je-korumpirani-zmijarnik-hunter-biden.html
Ni logično, da je logicno.com logičen portal.
Seveda,za vas kletne retarde je to ZF!!!
Nov umetnik kletnega aktivizma, ki glumi inteligenco. Ne moreš verjet !
CAR ZELENSKI , SLAVAUKRAINI in ČLOVEK 2025 so iste osebe , kar mi je potrdila tudi umetna inteligenca . No , se bo našel se kakšen njegov komentar pod drugim NICom ! Marš bandit nacistični !
Umetna inteligenca potrjuje, da je idiot res en velik idiot in da uporablja več NICov, med drugim Ender3 in Slayer.
Kletni trol alias Grok,prekleto si se zmotil,retard zarukan!!!
Poglej samo koliko všečkov si Sami pribijajo. Ne moreš verjet inteligenci, ki jo kažejo z vsakim up.imenom..
On ne razume , saj to vsi vemo , da ne more pri vseh komentarjih biti stalno 18 sedaj že tudi 19 všečkov za komentar , ki ga je sam napisal in isto toliko minusev za komentarje , ki mu… ...prikaži veču niso všeč . Mislim, da je na zdravljenju v Polju al pa v kleti Trstenjakove , kjer so ga prepričal , da je dajanje minusev al pa plusev političnim naspprotnikom junaško dejanje . K mu bom vse zobe zbil v rit , bo mogoče spoznal da temu ni tako .
No tudi GROK je , UMETNA INRELIGENCA , DAWKINS , SLAVAUA22. More bit da je šiptar, ker ne ločuje ednine od množine pri mojem NIKu IDIOTI .