Zelenskemu bodo Ukrajinci sodili za vse nepotrebne žrtve ! Seveda bo poiskal azil v USA ,kjer ima vilo in denar .
Bejš no, a ti to resno.
Jernej65 ti kar čiči pa čaki. Nebo ti dolgo treba pisati bedne in hujskaške komentarje..
Enderčič, hujskaški komentar je nad mojim. A si res toliko zabit.
Ti ne rabiš biti zabit,si že po defoltu prbit!!!
Kot sem napovedal, v kleti je završalo,tako kot so vsi naenkrat začeli s komentiranjem, tako bodo tudi vsi prenehali,kletni retardi v vsem svojem sijaju s kolovdjo IQ20 na čelu!!!
Sirotinja ti, kaj bi ti dal da bi lahko bil nekomu kolovodja, usekni se smrkelj.
Raje nisem vodja,kot pa da bi bil vodja Retardov, kot si ti!!!
Ti še vodja naci smrkljev ne moreš biti, revše.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zelenskemu bodo Ukrajinci sodili za vse nepotrebne žrtve ! Seveda bo poiskal azil v USA ,kjer ima vilo in denar .
Bejš no, a ti to resno.
Jernej65 ti kar čiči pa čaki. Nebo ti dolgo treba pisati bedne in hujskaške komentarje..
Enderčič, hujskaški komentar je nad mojim. A si res toliko zabit.
Ti ne rabiš biti zabit,si že po defoltu prbit!!!
Kot sem napovedal, v kleti je završalo,tako kot so vsi naenkrat začeli s komentiranjem, tako bodo tudi vsi prenehali,kletni retardi v vsem svojem sijaju s kolovdjo IQ20 na čelu!!!
Sirotinja ti, kaj bi ti dal da bi lahko bil nekomu kolovodja, usekni se smrkelj.
Raje nisem vodja,kot pa da bi bil vodja Retardov, kot si ti!!!
Ti še vodja naci smrkljev ne moreš biti, revše.