Glede določenih ljudi v GS sem zelo skeptičen....,drugače pa vse čestitke velikemu zmagovalcu Robertu Golobu.👍✌🍾. Ljudje🎼🎤plešejo🎶🎵.
Franco..pusti se presenetiti s prejšnimi očitno ni več šlo. Preveč reciklaže nikomer ne koristi.
Meni se je malo zasral,ker je preveč govoričil o Taiwanu,o hrabrih,srčnih Ukrajincih....,najbolj pa,ker na področju pravne države ni storil ničesar... .
Bolj krade, bolj je všeč levakom.
Kiha_zamenjati boš moral ploščo, ponavljaš se !
Zmagal je,izvolilo ga je ljudstvo in vse čestitke Robertu Golobu.
Narod si je pisal sodbo sam!! Ne jamrati,ko boste delali za miloščino medtem,ko bodo lenuhi na vaš tačun lepo živeli!!
a sedaj delamo pa za milijone in nimamo lenuhov al kako? kaj si slep in gluh?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Glede določenih ljudi v GS sem zelo skeptičen....,drugače pa vse čestitke velikemu zmagovalcu Robertu Golobu.👍✌🍾. Ljudje🎼🎤plešejo🎶🎵.
Franco..pusti se presenetiti s prejšnimi očitno ni več šlo. Preveč reciklaže nikomer ne koristi.
Meni se je malo zasral,ker je preveč govoričil o Taiwanu,o hrabrih,srčnih Ukrajincih....,najbolj pa,ker na področju pravne države ni storil ničesar... .
Bolj krade, bolj je všeč levakom.
Kiha_zamenjati boš moral ploščo, ponavljaš se !
Zmagal je,izvolilo ga je ljudstvo in vse čestitke Robertu Golobu.
Narod si je pisal sodbo sam!! Ne jamrati,ko boste delali za miloščino medtem,ko bodo lenuhi na vaš tačun lepo živeli!!
a sedaj delamo pa za milijone in nimamo lenuhov al kako? kaj si slep in gluh?