Slovenija /slovenija/crna-kronika

Znanemu ljubljanskemu odvetniku vzeli licenco

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Yanez 10:20 23.april 2026.

Zakaj v članku ne omenite za katerega ljubljanskega odvetnika gre? Če bi bil slehernik, bi verjetno ime bilo objavljeno...

• Yanez 17:01 23.april 2026.

Po poročanju Siola gre za odvetnika Petra Kobentarja

• eeee 07:49 23.april 2026.

Ni nobena skrivnost, da odvetniki računajo več, vendar za to sklenejo pisni dogovor. Ponudijo pavšal ali tarifo, s tem, da v slednjem primeru točko OT vrednotijo drazje kot je določena s sklepom OZ, vendar se mora potem ta vrednost uporabiti ...prikaži več tudi za izračun stevila točk, ki je potem ustrezno manjse. Itak pa vsi poberejo cash na roko.

• Majazmaja 10:30 23.april 2026.

Odvetniške tatife so določene, ampak potem pride še "nagrada za odvetnika", ki je v mojem primeru znašala toliko, kot sem plačala za svetovanje. Seveda so mi pred svetovanjem to sporočili in sem seveda plačala, dobila sem tudi račun. Gre pa ...prikaži več za eno bolj znanih pisarn.

Leon 12:26 23.april 2026.

Poizkusi pro bono študentsko pravno svetovanje .

• eeee 17:02 23.april 2026.

Jaz sem imel zelo znano pisarno, pa je bil vseeno keš na roko. Sem bil pa prijetno presenečen, da so računali po tarifi IN veljavni vrednosti točke 0.60 eur brez DDV. To je danes redkost.

Leon 07:18 23.april 2026.

Kaj nam pa morejo ,morejo ...la la la slovenska narodna .

• eeee 07:38 23.april 2026.

Očitno mu morejo, če je začasno ob licenco.

• Grunf 19:19 23.april 2026.

Očitno povratnik. Naj že nekdo pove za koga gre. Med odvetniki je to itak javna tajna. Mogoče bo na IUS Info.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.