Danes, ko včasih niti mio € ni dovolj za eno (pre)malo vaško krožišče, ki ne naredi drugega kot sranje v prometu, se mi zdi, da 82 mio ni prehud znesek za resno obnovo predora, ki je star 35 let.
Tistim, ki izdajajo tenderje opozoriti, da pričnejo zbirati ponudbe tudi zunaj domačih meja. Zakaj se po defoltu mora izbirati samo med domačimi gradbinci in konzorciji ?. Kateri se itak kartelno dogovarjajo in milijoni so jim v naprej zagotovljeni. In tako… ...prikaži več delajo od vekomaj in nihče jim ne oporeka kraje javnega denarja..
Sluzil al kradel miljone?
Zakonito z javnim noročilom odobrena kraja..Bravo mi!
Kaj pomaga znižanje, ko pa bodo aneksi potrojili ceno izvedbe...... šiviljapredvolitvamipresss
Danes, ko včasih niti mio € ni dovolj za eno (pre)malo vaško krožišče, ki ne naredi drugega kot sranje v prometu, se mi zdi, da 82 mio ni prehud znesek za resno obnovo predora, ki je star 35 let.
Lroblem nastane v sneksih za dodatnih 82miljonov!
Če je naročnik ni v stanju zelo natančno definirati, kaj rabi ob razpisu, so aneksi nujnost in poštena rešitev problema.
za novo cev 90 mio za prenovo stare 82,5. pri prenovi ni stroska izkopa in ne odvoza ter deponiranja materiala. cisti rop pri belem dnevu.
Pri nas tako kradejo kot,da bodo vse s sabo nesli, bumbarji zabiti
če bodo smrdljivi levnuharji na oblasti se bo kradlo na veliko
Tudi , če bodo kradli janšisti bodo krivi drugi. Tako to desničarji počnejo..
pod janso je zginilo v luft med 4-5 mrd
Tistim, ki izdajajo tenderje opozoriti, da pričnejo zbirati ponudbe tudi zunaj domačih meja. Zakaj se po defoltu mora izbirati samo med domačimi gradbinci in konzorciji ?. Kateri se itak kartelno dogovarjajo in milijoni so jim v naprej zagotovljeni. In tako… ...prikaži več delajo od vekomaj in nihče jim ne oporeka kraje javnega denarja..
Lopovi.