Pa saj vi, ostali komentatorji po mojem, niti niste tako slabi ljudje.... ZARUKANI ste, to je problem! Zarukani in zagamani. :DDD Ste se vprašali, če je že kakšen drugi župan v podobnih primerih ravnal podobno in ste vi to odobravali?… ...prikaži več Ste? So že bili primeri? So bili! In ste bili na tiste župane ponosni. Pomeni, da ste sedaj, ko bentite čez Jankovića, prav tako jezni na vaše, črnuharske župane kajti, Zoki dela isto kot vaši črnuharji. Mah, glupi ste ko kurac, črnuhi pač. jebiga...
zoki dela, ker ima od tega provizijo, simpla ko pasulj ... kdor ne dela, nima provizije, tisti, ki pa dela, pa kasira ... sloveistan je balkanska država, kjer so na varnem vsi največji gangterji, ko pa preveč zagusti, pa spizdijo… ...prikaži več ... državi si dolžan 25 milijončkov, pa lepo spizdiš, kaj čmo, to je slovenistan, gangsterska oaza
Janković je pameten zase in za svojo navezo, butlni so tisti ki so ga volili in šli v posel z njim....
Govno opankarsko, dovolj je tvojega nakladanja in laganja.
Zoki bo podaril 29 milijonov....
J.be se njemu za Krisa. Čista samopromocija. Podaril bo svojima sinovčkoma.
Kaj pa 16 ? Obdrži ?? !!
kar imej svoje balkanske zvezde v svoji dnevni sobi, če jih hočeš. nateguješ folk. Spokaj se!
vrn denar kradljivec in lopov...nikol več te ne volim na volitvah, pa sem te do sedaj vedno!
Te ne poznam in to do sedaj nisem milsil reči: Bedak.. sedaj ti pa moram ( za nazaj) za v naprej, pa ena sam pohvala..
Se bojim, da bodo lepljivi prsti, da ne bo šel ves izkupiček za malega uboščka, lahko bi pa sam primaknil milijon, pa jih še vedno 25 ostane...
Dajte kaj iz svojega žepa!
Kaj spet bi rad kradel?
Pravi Zoki, sej bom jaz tud dal za malega Krisa, samo počakte, da najprej mine koncert !
Pa saj vi, ostali komentatorji po mojem, niti niste tako slabi ljudje.... ZARUKANI ste, to je problem! Zarukani in zagamani. :DDD Ste se vprašali, če je že kakšen drugi župan v podobnih primerih ravnal podobno in ste vi to odobravali?… ...prikaži več Ste? So že bili primeri? So bili! In ste bili na tiste župane ponosni. Pomeni, da ste sedaj, ko bentite čez Jankovića, prav tako jezni na vaše, črnuharske župane kajti, Zoki dela isto kot vaši črnuharji. Mah, glupi ste ko kurac, črnuhi pač. jebiga...
zoki dela, ker ima od tega provizijo, simpla ko pasulj ... kdor ne dela, nima provizije, tisti, ki pa dela, pa kasira ... sloveistan je balkanska država, kjer so na varnem vsi največji gangterji, ko pa preveč zagusti, pa spizdijo… ...prikaži več ... državi si dolžan 25 milijončkov, pa lepo spizdiš, kaj čmo, to je slovenistan, gangsterska oaza
@izRODEk 👍
Zarukan bom, ko bom dal glas jan(u)koviĆu in pa tebi plus..
Bravo Jankovič!! Legenda!!
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Zoki ...ti si nas CAR...
mizi- sigurno boš nastopal..
@kapibara...na odru mi ga lahko pocuzaš...