Gorenjska
445 ogledov

Iščejo letošnje občinske nagrajence

Zavod za turizem in kulturo Kranj
Objavljen je razpis za priznanja Mestne občine Kranj za leto 2023.

V Kranju vsako leto podelijo priznanje za častnega občana, nagrado Mestne občine Kranj (MOK), listine o priznanju, velike plakete in veliko Prešernovo plaketo. Razpis za priznanja MOK za leto 2023 in obrazec za pripravo pobude je objavljen na občinski spletni strani. Pobude za podelitev priznanj lahko dajo župan in člani mestnega sveta, politične stranke, ustanove, društva, gospodarski subjekti, javni zavodi, združenja in krajevne skupnosti ter vsaka polnoletna fizična oseba, in sicer na obrazcu, objavljenem na spletni strani.

Pobude morajo biti odposlane s priporočeno pošiljko ali oddane osebno v zaprti kuverti v času uradnih ur v sprejemni pisarni MOK najpozneje do vključno 12. maja 2023. Vse podrobnosti o posameznih priznanjih in načinu predlaganja oziroma oddajanja pobud je navedeno v razpisu.

Priznanja bodo kot običajno podelili na slavnostni akademiji, na predvečer občinskega praznika, ki je ob obletnici rojstva Franceta Prešerna, torej 3. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.