Gorenjska
284 ogledov

Prepoved približevanja zunajzakonski partnerici

policija, luči Profimedia Policijske luči.
Med dogodki, ki so se v zadnjih 24 urah zgodili na Gorenjskem, so s Policijske uprave Kranj med drugim vnovič izpostavili nasilje v družini.

Jeseniški policisti so bili včeraj, v nedeljo popoldne, obveščeni o nasilju v družini med partnerjema. 58-letnemu moškemu so izrekli prepoved približevanja do zunajzakonske partnerice, za njega pa vodijo predkazenski postopek v zvezi kaznivega dejanja z elementi nasilja.
Na območju Kranja pa so policisti včeraj zvečer obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost in odnesel okoli 1000 evrov gotovine. Policisti še zbirajo obvestila in bodo o vsem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na Bledu pa je danes, v ponedelje, ob 5.30 voznik med manevriranjem pri parkiranju na parkirenem prostoru trčil v pešca. Pešec je bil telesno poškodovan, zoper voznika policisti vodijo postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.