Gorenjska
845 ogledov

V Kranju znova odbojka na mivki

Državno prvenstvo v odbojki na mivki OK Triglav Kranj/Facebook Med 22. in 24. julijem bo v Kranju potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki.
V Kranju na parkirišču Stara Sava se bo prihodnje dni odvijalo tradicionalno državno prvenstvo v odbojki na mivki. 22. julija bodo potekale kvalifikacije, naslednja dva dni pa glavni del turnirja. Nastopilo bo 12 najboljših moških in ženskih ekip.

Naslov bodo igralci skušali odvzeti lanskoletnim zmagovalcem, dvojici Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik v moški ter dvojici Monika Potokar in Tjaša Kotnik v ženski konkurenci. Udeležbo na turnirju so potrdili že nekateri najboljši odbojkarji in odbojkarice na mivki: Nejc Zemljak bo tokrat naslov branil v dvojici s Klemnom Šenom, nastopili bodo med drugimi tudi Črt Bošnjak in Danijel Pokeršnik, pa dvojica Alan Košenina in Rok Bračko. Tjaša Kotnik bo nastopila s Tajdo Lovšin, prisotni bosta še dvojici Klara Kregar in Tjaša Jančar, Špela Morgan in Nina Lovšin ter druge. Ženski finale bo v soboto, 24. julija ob 21. uri, moški ob 22. uri.

Prostor tudi za gledalce

Turnir bo izveden s tribunami v polni kapaciteti pod pogojem PCT za gledalce na tribunah. "Letos si ob vseh potrebnih ukrepih in omejitvah obetamo polno podporo gledalcev na tribunah, zato vabimo vse športne navdušence na prizorišče državnega prvenstva na parkirišče Stara Sava," vabi Sašo Rop, eden izmed glavnih organizatorjev dogodka, in poudarja, da je Mestna občina Kranj omogočila lokacijo, kjer je prostora za 2000 gledalcev in več. 

"Za ljubitelje odbojke, ki se dogodka ne bodo udeležili v živo, bomo storili vse, da jim DP približamo da druge načine," so še zapisali na spletni strani dogodka. Vse tekme glavnega dela turnirja (petek in sobota) bo možno spremljati prek spletnega prenosa, finalni tekmi bosta prenašani tudi na Tržič TV.

V Kranju že dvajsetič

Glavni organozator dogodka je Odbojkarski klub Triglav Kranj, ki dogodek organizira že vrsto let. "V Kranju organiziramo državno prvenstvo v odbojki na mivki že dvajsetič. V teh specifičnih časih je to kar zalogaj in zahvalimo se lahko našim podpornikom in sponzorjem za vso pomoč. Odbojkarski kllub Triglav se z vsemi močmi loteva tega projekta in prvenstvo je postalo prepoznavni znak športnega poletja v Sloveniji," dodaja Rop.

Komentarjev 1
  • Thomas_Tracy 10:12 24.julij 2021.

    Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro. Moja zadnja plača 26395 USD od te enostavne in preproste službe. To je neverjetno in zasluži super. Noben šef, Za več tukaj ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦