Gorenjska
570 ogledov

Visoka zmaga, obstanek na vrhu

NK Triglav/Facebook NK Triglav je bil ponovno uspešen.
NK Triglav Kranj je včeraj z visoko razliko premagal tudi NK Krško in s tem ohranil pozicijo prvouvrščene ekipe na lestvici 2. SNL.

V 11. kolu lige je vse zadetke prispeval odličen nogometaš Tin Matić, ki je nasprotnikovo mrežo napolnil v 32. minuti (11-metrovka), 40. minuti, 67. in 84. minuti. Matić je tako v zadnjih štirih krogih zadel kar osemkrat in je z desetimi goli prvi strelec lige.

"Zelo sem zadovoljen. Pokazali smo, da smo boljša ekipa. Čestitam tudi moštvu iz Krškega za fer in konkreten odnos. Za zmago je zaslužna celotna ekipa Triglava. Čestitem mojim fantom," je dejal po tekmi. 

Triglav tako z 9 zmagami, 1 porazom in 1 neodločenim izzidom ostaja na vrhu lestvice 2. SNL. Za njim se nahaja Gorica, nato sledi Roletk Dob. Naslednjo tekmo bo Triglav prav tako odigral na domačih tleh, in sicer se bo v petek, 15. oktobra, pomeril z NK Vinatest Bilje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.