Magazin > Bizarno
7 ogledov

Prodaja svoje devištvo

Milijon dolarjev za devico? Nedvomno se visoko ceni. Žurnal24 main
Neka 22-letnica v ZDA si neznansko želi magisterija, vendar za študij nima denarja. Do njega želi priti z javno dražbo svoje nedolžnosti.

Študentka iz kalifornijskega San Diega, ki se iz varnostnih razlogov skriva pod psevdonimom Natalie Dylon, zaradi svoje ponudbe nima moralnih težav. "Živimo v kapitalistični družbi. Le zakaj ne bi smela unovčiti svoje nedolžnosti?" odgovarja na obtožbe, ki se nanjo zgrinjajo z vseh strani.

Spletna dražbena stran eBay ni dovolila nenavadne prodaje, zato bo Dylanova devištvo prodajala kar v nekem bordelu, kjer deluje njena sestra, ki je prav tako v dolgovih zaradi študija. Datum dražbe še ni znan, podjetna devica, ki te dni na veliko deli intervjuje pred kamerami in radijskimi mikrofoni,  pa upa, da bo za meseno druženje z njenim telesom srečni ponudnik pripravljen odšteti celo milijon dolarjev.

"Vem, da dražba ne bo rešila mojih problemov. Mi bo pa vsaj omogočila socialno varnost," pravi dekle, ki je sicer že diplomirala iz ženskih študij, sedaj pa hoče nadaljevati z magistrskim študijem na temo poroke in družinske terapije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.