Magazin > Film & Glasba & TV
10135 ogledov

Adijo, Alma. MasteChef je dobil novega sodnika!

Karim Merdjadi, Bine Volčič, Luka Jezeršek POP TV Karim, Bine in Luka so novi sodniški trojček šova MasterChef.
Tekmovalce bodo letos ocenjevali trije moški.

Karimu Merdjadiju in Luki Jezeršku se bo pridružil Bine Volčič, so sporočili s POP TV.  "Od tekmovalcev pričakujem garanje, organiziranost in natančnost pri delu, predvsem pa dobro in okusno hrano, pri čemer sploh ni nujno, da gre za visoko kulinariko, tudi domača hrana je lahko top! Nikakor ne maram površnosti, ne prenesem izgovorov za napake, najbolj pa me iztiri nespoštljiv odnos do hrane in sestavin, kar se odraža tudi v preveč odpada pri kuhi. Spoštovanje do hrane je osnova, ki enako velja za amaterske in profesionalne kuharje. Veselim se spremljanja napredka tekmovalcev, ki bodo s srcem pri kuhariji. Vedno sem navdušen, ko komu uspe dober krožnik,“ je povedal Bine, ki ima z resničnostnimi šovi že izkušnje, saj je sodeloval pri šovu Gostilna išče šefa.

Nova sezona pa ne bo prinesla samo novega sodnika, temveč tudi nove kuharske smernice.  "V tej sezoni se vračamo k osnovam. K jedem, ki so bližje domačemu kuharju. Vseeno pa bodo to morali biti MasterChef krožniki. Čeprav je jed bolj domača, mora biti domiselna, dodelana, privlačna in kar je najbolj pomembno, okusna. Osnove uporabe sestavin, njihova obdelava in prezentacija bodo izjemno pomembne,“ je razložil Merdjadi, Jezeršek pa dodaja: "Letos trije moški kraljujemo v MasterChef kuhinji. Karim z veliko kuharskega znanja v preteklost in v zadnjih letih 100 % fokus na zahtevnih sladicah. Bine bo s svojo prepoznavnostjo, strokovnostjo, preteklimi TV izkušnjami in svojo kulinarično drugačnostjo tekmovalcem zagotovo postavil nove standarde, ki jih bodo morali dosegati za naslednje kuhanje. In na koncu še jaz, z veliko izkušnjami z velikimi, zahtevnimi projekti in dogodki, vodenjem velikega tima kuharjev.“

bine volčič, romih Magazin Bine Volčič je bil v zaporu
Komentarjev 12
  • cogocogo 12:56 09.januar 2018.

    ena zoprna oseba gre druga se bolj zoprna pride ,,,

  • Lovebites 11:17 09.januar 2018.

    Antipaticna do konca.Kaj pa neka bosanka iz nekih bosanskih planin ve o hrani.Naj pametuje o cevapih in kajmaku.In o ovcah,ki jih je pasla v otrostvu. Wanna be Gordon Ramsey......mislim,res mimo.

  • 4krogci 11:15 09.januar 2018.

    Spet ta bine...koncno se ga nekje resmo in vidi njega spet na tvju